Колко майчини сърца е почернила бургаската болница?!?

• 11 860
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Загубих две деца в Бургаската болница
Първото щеше да е на 12 години
А във Варна се сдобих с малка сладурка!!!

# 31
 баща ми е бил в тази болница и за щастие е спасен от добър лекар Зикидис .
  bouquet

# 32
баща ми е бил в тази болница и за щастие е спасен от добър лекар Зикидис .
  bouquet
Радвам се за баща ти,но не виждам какво общо има това с темата?!? #Crazy
Не четете ли заглавията,не четете ли темите ,в които пишете?!?
Има си бели списъци,където можете да поднасяте букети,за любимите си лекари!Тук пишат хора,чийто живот е опожарен ,заради тях,не ни се четат подобни хвалебствия.... #Cussing out

# 33
  • Пловдив
Здравейте,
извинявайте, че се намесвам в темата ви, тъй като не съм една от вас.
Непрекъснато ви чета и съм съпричастна към вашата болка.

Днес попаднах във в. 24 часа на 22 страница на рубрика "Лекарите сгрешиха. Разкажете ни вашата история".Исках да ви кажа за тази рубрика или тема /не знам как да я нарека/ тъй като виждам, че някои от вас искат да се борят срещу проблемите в нашите болници и да си търсят правата, за да не продължава това безхаберие на лекарите.
Мисля, че повечето хора, които не са засегнати пряко с този проблем въобще нямат и представа, че съществуват. За съжаление повечето от нас разбират за това твърде късно. За това е добре да се дава гласност.
 Hug Ви всички и ние останалите също сме с вас и сме готови да помогнем с каквото можем.

# 34
Мила Dari* , добре ти е в темичките за кучета -СТОЙ СИ ТАМ!!!!!

# 35
аз сащо загувих бебчето си в бургаската болница всичко там е някав ужас.Консултирах се с адвокат какви мерки да взема,а тои ми каза че осаден лекар няма и нямало да има.

# 36
  • Бургас
Здравейте!
Във връзка с осъждането на лекари - оказва се, че вече доста успешно ги съдят, особено АГ  Mr. Green
За миналата година в Бургас е имало осъдени 3 АГ доктори, а в страната са много повече, но не се сещам точната цифра.
Така , че все пак има светлина в тунела   Peace

# 37
Алина, кои са осъдените бургаски  АГ доктори ?Аз не съм чула .

# 38
  • Бургас
И аз се интересувам от имената на осъдените.

# 39
  • Бургас
Професионална тайна / не от моя страна /  Peace

# 40
  • на дъното
А защо трябва да е тайна,че и професионална?За да продължават да работят още ли?
Нищо лично към теб Алина а към управата ни

# 41
Професионална тайна / не от моя страна /  Peace

Rolling Eyes newsm78

# 42
Здравейте,момичета!
Алина е напълно права,наистина има осъдени лекари,дори и бургаски АГ.Друг е въпросът,че присъдите са толкова абсурдни и смешни по принцип,че никой не разбира за тях.Обикновенно ,когато вече има неоспорими доказателства срущу тях,те се признават за виновни и се стига до абсурдните споразумения,в следствие на които получават около 3 месеца условни присъди,през това време нямат право да практикуват,но те го използват,за да излязат в неплатен отпуск и така никой нищо не разбира...В Бургас имаме такива случаи.
Другият абсурд е ,че ние като граждани няма как да получим информация кой лекар е бил следствен или усъждан.Освен ако нямаме познати прокурори и следователи,които неофициално да ни запознаят с тези случаи.Но тогава пък ние трябва да си мълчим,за наученото ,за да не ги злепоставим,че издават служибни тайни и така се получава един омагьосан кръг,при който  пристъпниците се крият,а ние незнаейки и нищо неподозирайки,ставаме техни жертви...
Аз знам за много такива случаи...Аз благодарение на нещастието ,което преживях и преминавайки през 10 кръга на ада,в процеса на разследването,се запознах с хора,чрез които успях да направя проучване за себе си,на кой бургаски гинеколог мога да се доверя,ако пак забременея.Кой от тях не е имал фатални гафове...но новината е лоша-оказа се,че такъв няма!!!Тенденцията беше-колкото е по-оборотен и известен,толкова по безкрупулни и недопустими бяха ужасите,които причиняват...
Както някои от вас знаят ,аз отново съм бременна...не ходя при нито един бургаски "лекар" и се моля на Бог ,да ме защити от тях и да не се налага да се виждам с тях никога вече.От 17 ноември до 31 декември четири пъти влизах в болница за задържане,но в поморийската болница.Контракциите ми бяха на 5 минути и аз нямаше как да стигна до Варна или София.Затова отидох там.Бог ме изпрати там!Там без да ме е виждал и познавал преди това д-р Попов ме прегледа и прие за лечение,без да ми поиска и стотинка за каквото и да е било.За мен през тези почити 2 месеца се полагаха всички необходими грижи,и представете си всички от лекарите до санитарките се отнасяха човешки с мен!?!Нещо ,което ми бе трудно да си представя за възможно слез кошмара,който преживях в бургаската касапница.И отношението там е такова към всички-независимо циганки ли са,туркини или българки,независимо от портфейлите им...там те лекуват,не глидат да те одерат жив!
Единственият недостатък там е,че нямат условия да положат адекватни грижи за недоносените бебета-липса на апаратура и неонатолози.Лично д-р Попов,ме увери,че ако тръгна да раждам преди 37 седмица ще ме препрати в друга болница,защото за тях било важно да се спасят майката и бебето,а не да гледат да си бият активи с още 1 раждане при тях.И наистина аз бях свидетел как две момичета бяха препращани в бургаската болница.А иначе ако рождането не е преждевременно-условията да родиш там са прекрасни-говоря за това да получиш професионално и човешко отношение,не говоря за стаи с пет звезди.Стаите са обикновенни,но чисти и без хлебарки!!!
Аз ежедневно благославям хората там,които се погрижиха за мен и не ме оставиха да родя в 16 седмица.Моля се малкото ми юначе да издържи на топло до 37 седмица и да го радя при тези невероятни ХОРА!!!

п.п.Извинете ме за дългият пост,но много момичета ме питат на лични при кой лекар ходя сега-затова споделям тук,защото пак съм си с контракции и много рядко влизам във форума и нямам възможност да стоя дълго пред компютъра,съответно и да отговарям на всички,за което моля да ме извинят,но знам ,че предвит обстоятелствата ще ми бъде простено.
Освен това ,след като родя ще ви споделя историите и имената,които знам,относно присъдите,делата и следствията водени срещу бургаските лекари.Но тъй като има вероятност да родя по-рано и то при лекарите,които са главни действащи лица в тези истории,аз не смея да ги разкрия...От доста време не съм анонимна в този форум,ника ми ясно се свързва с името ми,което и без това е в черните списъци на МБАЛ-Бургас.А и има "доволни клиентки" сред съфорумките,които услужливо запознават тези лекари ,какво,къде и кога пиша...
Моля се на Бог,детето ми да бъде защитено от него и да не се роди в Бургас,и когато това вече стане ще имате и имена и факти.Но до тогава съм длъжна да мълча,за да се помъча да се предпазя,ако не дай си боже пак попадна на тях...
Не съм се примирила със случилото се с мен,не съм и няма да простя на тези чудовища,това което ми причиниха!Просто сега имам за приуритет да дам живот на нероденото си дете,а след това ще продължа да търся отговорност за отнетият невинен живот на малката ми дъщеричка!Ще се погрижа всички да научат ужасите,които аз знам!

# 43
  • Бургас
ksd_g   силно ще се моля за теб и бебето ти, да издържите заедно до жадувания финал  Praynig

.А и има "доволни клиентки" сред съфорумките,които услужливо запознават тези лекари ,какво,къде и кога пиша...

Ей това вече ме изуми, защо трябва да се гледа в чуждата паница, и най-вече защо трябва да се рискуват животи...

# 44
  • на дъното
ksd_g Hugстискам палци за малчо да поседи още малко на топличко fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт