Няма талцид в аптеките?!

• 8 998
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
няма внос от 2-3 седмици някъде.
стопацид-а не е толкова ефикасен. по-добър заместител е Ноацид, доста по-гаден на вкус, но поне е ефикасен.

# 16
  • София
аз ползвам НОАЦИД, той е с абсолютно същите съставки като ТАЛЦИД и има абслютно същото действие!!!

# 17
Не знам какви са тези киселини които имам , но само Талцид ми помагаше. Откакто го няма по-аптеките си взех негови заместители обаче не са толкова ефикасни. Дано наистина го пуснат отново.

# 18
И аз съм със същия проблем! Обиколих на доста места, но никъде нямаше. Купих си днес Стопацид плюс, защото направо умирах от киселини, но не можах да го сдъвча, ужасен е. Не знам какво да взимам  newsm78
гълтам го,не го дъвча

# 19
  • Пловдив
И на мен талцида ми влияеше най-добре. Стопацид -изобщо.Сега карам на сода , но от нея имам временен ефект и после са ми още по силни киселините .
От приятел зареждащ аптеки разбрах ,че им тече процедура по подновяване на разрешителното и за това няма внос ,до кога ще е така обаче никои не казва  Sad

# 20
sunbeammm недей да пиеш сода ,не е хубаво !
Има ли други доволни от Ноацид?!

# 21
Във всички аптеки в София, в които съм търсила Талцид няма от началото на годината някъде. Не знам къде е останал, но наистина доста аптеки съм преслушала.
Иначе съм взела сода на хапчета и Стопацид (той също беше изчезнал преди време).   

# 22
Наистина е спрян вноса!
Аз съвсем случайно си намерих в една аптека - имаше останали 5 опаковки, та се запасих с две, защото не го пия редовно, а само когато киселините са много нетърпими. На мен понякога и сода с лимонтозу и захар ми помага, но не винаги. Кисело мляко преди лягане също понякога действа.
Общо взето докато не родим бебчовците няма да се отървем.

# 23
  • София
Вчера обходих всички аптеки от Попа до Славейков - няма.
В кварталната, от която пазарувам, ми казаха, че юни-юли(не запомних месеца) ще има внос

# 24
Винаги когато нещо е добро и ефикасно се спира , и се пуска същото с ново име и съответно нова цена !
Не съм съгласна с теб.

# 25
И аз търсих,но няма.Сега вземам Стопацид.Който не може да го дъвче,може да го пие.Приема се и по двата начина.

# 26
  • София
На мен пък никога не ми е помагал.
Но е кофти, че така спират лекарства, които на някои са вършели работа...  #2gunfire

# 27
  • София
За съжаление, от няколко седмици съм с ужасни киселини. До сега дъвчех само Талцид, но от два месеца не мога да го открия и си взех Стопацид. Не ми върши абсолютно никаква работа. А киселините са направо изгарящи. По принцип не ям много неща, дори и преди да забременея бях така. Не ям мазно, пържено, люто и т.н. Дори организма ми отхвърляше кафето горе-долу един месец преди да забременея. Лишавам се дори от някои плодове. Представете си, имам киселини от банана. Поне той ме засищаше. При поредното ядене на салата от маруля, без нищо друго се сдобих с най-ужасяващите киселини. Вече ям само попарки, но дори и от сиренето имам киселини.
И на мен ми е направило впечатление, че когато има добро лекарство изведнъж му спират вноса. Мислех си, че има някакъв световен заговор! Laughing Но за пореден път това се случва.
Върнете си ни Талцидаааааааааааааааа.... Sick

# 28
да и аз си купувах талцид преди

# 29
Въпроса е дали Стопацид и Ноацид стават за бременни!? newsm78
Опитах се да поръчам във Фармар, но е там е изчерпан жената, с която разговарях препоръча да се направи консултация с гинеколог.

Общи условия

Активация на акаунт