Няма талцид в аптеките?!

• 8 996
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Фирмата вносител на Талцид има проблем с разрешителното за внос или нещо такова , ще има нов внос чак след май месец. Моята гинеколожка ми препоръча Биогайя(таблети за дъвчене) , взех си и наистина на листовката пише че е подходящ за бременни  Peace

# 31
  • Пловдив
За съжаление, от няколко седмици съм с ужасни киселини. До сега дъвчех само Талцид, но от два месеца не мога да го открия и си взех Стопацид. Не ми върши абсолютно никаква работа. А киселините са направо изгарящи. По принцип не ям много неща, дори и преди да забременея бях така. Не ям мазно, пържено, люто и т.н. Дори организма ми отхвърляше кафето горе-долу един месец преди да забременея. Лишавам се дори от някои плодове. Представете си, имам киселини от банана. Поне той ме засищаше. При поредното ядене на салата от маруля, без нищо друго се сдобих с най-ужасяващите киселини. Вече ям само попарки, но дори и от сиренето имам киселини.
И на мен ми е направило впечатление, че когато има добро лекарство изведнъж му спират вноса. Мислех си, че има някакъв световен заговор! Laughing Но за пореден път това се случва.
Върнете си ни Талцидаааааааааааааааа.... Sick

При мен е абсолютно същото - само дето получавам киселини дори като пия вода

# 32
Моя приятелка работи във фирмата вносител и ми каза, че скоро ще има Талцид по аптеките. И на мен нищо друго не ми помага.

# 33
Моя приятелка работи във фирмата вносител и ми каза, че скоро ще има Талцид по аптеките. И на мен нищо друго не ми помага.

Супер ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт