Край с цигарите! - тема 7

• 21 376
  • 414
  •   1
Отговори
# 105
Елииииии, прочете ли статията която постнах по горе?
Воллей и ти?
Точно за инвитро процедури/ и въобще като цяло за зачеване/  шанса при пушачките бил с 1/3 по нисък от колкото при непушачките...и че се отразява отрицателно за правилното развитие на ендометриума преди имплантация, че пушачките се поддаваме по трудно на стимулацията...
Да продължавам ли? Sick
Аз така се нахъсвам Flutter
е за това иде реч де, само, че след спирането трябва поне 6 месеца да се очисти човек, така, че спирайте ги докато е време. Peace
а за стимулацията вече се убедих от само себе си. Sick

# 106
Здравейте на всички   bouquet
Приемате ли нови попълнения?
Спрях цигарите на 24.12.2008, това беше денят на трансфера на първото ми ин витро. Неуспешно беше. Но поне не пропуших след това. Случвало се е точно 2 пъти от тогава да си дръпна и то не щото исках, ами от любопитство. И понеже не ми хареса изобщо, просто няма да ги почна отново.  Sunglasses Сега скоро ми предстои 2-рото ин витро, дали ще имам по-голям шанс заради това, че почти 6 месеца не съм пушила?  newsm78 как мислите?  Hug

# 107
miss_iv , браво и на теб...и аз така от любопитство, та след 10 месеца и повече непушене, пак ги пропуших ooooh!
Предполагам, че да, имаш по добри шансове , стискаме палци. Hug
И теб да те пратя на предната страница Mr. Green  пусках линк към една статия от зачатие, доста обширна и за мен интересна. Hug

Волей, ние миналата година почти цялата не пушихме, после от глупост взехме да припалваме, но все пак, гледах повече от 4,5 на ден да не пуша...Надявам се, да не съм се натровила много Praynig
Мислех си, че ще ми е по лесно сега да ги спра...но не, пуши ми се якоооооо #Crazy ама си го заслужавам  Mr. Green

# 108
Статията е доста подробна и полезна. Бих казала, след всичко изредено до тук от вас,  че факторът ранна менопауза - 17% също е доста важен

tony-t, аз пушех без да спирам от 13 години. Никога не съм мислела, че ще мога да ги спра ей така. Но е факт. Само че и аз още се чудя на себе си. Преди докато станех от леглото и бях в кухнята с кафе и цигара. Сега нито пуша, нито кафе пия и се чувствам така сякаш никога не съм го правила. Може би и аз като Волей бях твърде съсипана от мъката си и от рев изобщо не мислех за цигари и така и не ми се допуши., Ама още ми е странно.

Между другото, баща ми спря цигарите миналата година на рождения си ден след 35 години страстно пушене по 2 кутии силни цигари на ден. Винаги съм му се чудела как изпушваше цигарата на 3 дръпванията. Та си мислех - щом този човек спря цигарите значи и аз мога .... и успях, значи всеки може  Peace

# 109
Винаги съм му се чудела как изпушваше цигарата на 3 дръпванията.
Хахаха, и моя така прави Joy Навремето като сме се родили с брат ми ги е спрял, почти 20 години...после обаче пак ги захапа, и сега няма пускане  #Crazy
Съвсем насериозно миналата година си мислех, как ще си оставя детето (в мислите ми, вече го имам Joy), за което толкова се боря в една стая с дядо му, обгърнати в кълбета дим Rolling Eyes Няма да я бъде тая Mr. Green

И ние пушехме 13, 14 години...после като ги спряхме,уж не ми се пушеше, първите дръпвания ми бяха ужасни...но от третото натам, забравяш, че си ги била спряла. hahaha Да не се подхлъзнеш като мен. Hug

# 110
Дано да не се подхлъзна  Praynig  За сега се чувствам много силна, ама знам ли с какво ще ме изненада съдбата. Благодаря за топлото посрещане в темичката Hug

# 111
miss_iv , ти си преминала най трудната част Wink Сега инвитро, после бебенце...няма място за циги Grinning

Аз влизам да ви развеселя малко.  Сънувах тази нощ, баба ми, която е на 85г., и е най обичаната баба на света.
Та тази ми любима баба беше с цигара в уста и ме караше да и лакирам ноктите Joy    hahaha
Милото каза, че прогресивно изперквам Joy

Стели, Елси, де ги тези снимки бря? Изчаках си чаканката Crossing Arms
Аз съм послушна, ник'ви циги Crossing Arms

# 112
miss_iv  няма сега да се подхлъзваш. Всичко ще енаред толкова много крачки си направила и вече си на последното стъпало което ще е успешно. Просто вярвай. И без цигарки няма да се изкушаваш. Мене вече до така степен м едразнят че не мога да ви опиша.
tony_t  съня ти е супер хем сънуваш баба си с цигарата хем говориш за отказване  Joy ама това е хубаво нещо.
Всеки който ме познава ми вика само да не ги пропуша след като родя - викам не се бойте аз съм със силен дух.  Hug

# 113
Етоооооооооооооо пускам ви малко снимки да видите каква сладурана е Ния  Heart Eyes и майка и естествено  Heart Eyes
http://www.facebook.com/album.php?aid=2020793&id=1075584803&l=975f6e7589

# 114
  • In a surreal moment!
опаааа...красотиииииии  Heart Eyes Hug....копнах и прибрах в архивата няколко кадъра  Embarassed  - разнежих се и се надъхах лятото да се разходя и да ви видя ...майната им на пари и всичко....имам оправдание за пред шефа - положителни емоции , опппаааа измислих го ...хахаха  Laughing Laughing Laughing
Живи и здрави ! Обичкам ви !  Heart Eyes Hug  bouquet

# 115
Супер сте Hug Много е сладка Ния Heart Eyes Пък има една снимка, дето ми е много забавна Laughing - дето са двете бебчета на люлките, Стели между тях, другото реве, а Ния го гледа съсредоточено и й няма едната обувка Mr. Green
Много приятно е около вас в парка Simple Smile

# 116
Стели снимките са уникални. Ния толкова много е пораснала че нямам думи  Hug. А аз може да прозвуча тъпо ама да се извиня първо - Стеле ти кое от момичетата си  newsm78? Това с розовата блузка или с черната.
Иначе при мен нещата са си добре и всичко е нормално. Ще се пробвам да кача едната снимка от ехографа ама като се прибера в нас. И ще ми кажете ли какъв беше сайта със снимките където да ги кача. И така по нататкък стига да искате ще ви пращам снимки.

# 117
Ауу, какви красоти виждам, бравооо. Ния - бонбония е малка кукла, да я нацелуваш от мен Стел  Heart Eyes.

Билянче, с розовата блузка е Elsinor, Стели е гъзарката в черно  Hug. Стели, ти май беше по-руса преди  Wink. Елси, пожелавам ти скоро така да гушкаш твоя си рожбичка  Praynig.
Биланче, това е твоя сайт  Wink http://bilyana44.multiply.com/ ! Направи си ново албумче с ехографски снимки и коремче, а ние ще се радваме да споделяш с нас!

Сънито, твоята лентичка се преполовила, супер! Как се чувстваш? Знае ли се какво ще е бебчето?

Другарче, положителните емоции са мнооого важни! Гушкам те  Hug!

Тони, какво стана на прегледа?

Елгеделче, не знаех за това, което ти се е случило  Hug. Също смятам, че е добър знак, че все пак е имало бременност. Ще се повторя, но при мен така се получи при второто ин-витро, положителни тестове, но ниско ЧХГ. Докторката ми все пак беше доволна и ето, че следващата процедура беше успешна  Simple Smile. Дано ти се случат 2 чудеса в скоро време  Praynig.

Момичета ето да видите моето коремче http://graciq.multiply.com/photos/album/4/Moeto_koremche. Утре съм на 3Д/4Д и ще сложа по интресни снимки скоро. Пръскам бременни вируси (силно заразни  Grinning)!

# 118
Грацияяяяяяяя много си готина бе пиле. Ох, чак ми се прииска пак да съм бременна. Първо татко да си намеря обаче  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМа ти на това корем ли му викаш. Да беше видяла моя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря на всички за комплиментите. Ния наистина е  едно малко съкровище. Пожелавам на всички такова.
Елси  Heart Eyes Абе има една снимка, на която съм като травестит, да вземеш да я махнеш, а  newsm78

Изпращам ви положителните си мисли момичета и продължавам да ви чакам в отчетните  Hug

# 119
Грация невероятна си
Благодаря че ми намери сайта аз как така съм го забравила. Иначе как си как се чувстваш? Много ми е любопитно понеже от одавна не съм те срещала по форума. Ти сега навлизаш в 6 месец или се бъркам newsm78. Снимките от ехографа от нас ще ги направя а иначе аз все още нямам коремче може би съвсем малко но е незабележимо.
Мерси че ми каза коя е Елси и коя е Стелето. Ама и аз съм останала с впечатлението че Стела беше с по-светла коса така че тя май се е боядисала сега.

Общи условия

Активация на акаунт