Край с цигарите! - тема 7

• 21 341
  • 414
  •   1
Отговори
# 120
Бях руса - да  Wink

# 121
Стели как  така бе душа на коя снимка не се харесваш аз не виждам такава  Heart Eyes
Аз да не ви разправям че едвам я познах Стелито-така се беше дегизирала-освен че си боядисала косата сложила мацката шапка и очила и иска да ми гледа сеира  Whistling да ама не добре че се насочих правилно  Laughing
Граци благодаря ти за пожеланието мила  Hug отива ми едно такова бонбонче като Ния нали Flutter
miss_iv    Hug
Билянче спокойно мила скоро и ти ще периш коремче напред  Hug
Другарче чакаме те мила  Hug
Съни  Hug ти какви ги вършиш бе мила? Разправяй как си.
Тони какви сънища сънуваш бе душа  hahaha денят ти е бил весел после предполагам  Laughing
Рожбе  къде си мила  Heart Eyes
Али и тя не се е мяркала  newsm78
Ели голямо гуш за теб мила  Hug
Яни малката много бързо расте  Heart Eyes голяма сладурана е станала  Hug
Миленцеееееееееее  Hug Hug Hug

# 122
Здравейте Hug

Грация, много си хубава, наистина не ти е голямо коремчето, ама то това няма значение. Малко ти остава Grinning

Елси, надявам се, че ти се е оправил проблема с цикъла, за който се беше притеснила последно, дано всичко е наред Praynig

Преполових лентичката, вярно Simple Smile Вече си имам вид на бременна, веднага си лича с тоя корем Mr. Green Може и аз да ви се покажа някой път Embarassed Онзи ден бях на лекар, ама бебчето се беше изтегнало и го гледахме в профил, и не видяхме пол....След две седмици на феталната морфология предполагам вече ще се види. Вече прилича на човече, видя ми се по-оформено Heart Eyes
Дано и аз да пръскам от бременните вируси Grinning Praynig

# 123
Здравейте милички Hug
Стели, ЕлсиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes браво момичета. Ния бомбония е пухкав сладкиш Heart Eyes
Елси, ма много ти отива Ния Heart Eyes пу пу.  Flutter
Стели, честита фризура, отива ти, и руса ти отиваше...абе на хубав човек всичко му отива Wink

Граци, миличка как си? Как е коремчето, има ли шутове Joy Обеща нови снимки, отивам да проверя има ли такива по трасето Grinning 
Прегледа мина, утре имаме час за изследвания, аз хормони ( между другото трябва ли да отида на гладно? Часа ми е почти на обяд, ще изперкам без да ям, пия newsm78), а на милото ще правят кариотип, казаха че се бавел между месец и половина и два месеца Sad...
Така че пак чакане, какво да се прави, все пак съм доволна, нека правят изследвания, за да няма по късно изненади. Grinning

Миле, къде изчезна Hug
Другарче, Ели? Hug Hug Hug

Съни, Билянче как лети времето само. Надявам се, всичко е наред и да ни държите в течение Hug

miss_iv, Яни, как сте? Hug

Надявам се, да не забравям някой. Ако е така, моите извинения Hug  За Тате Барба се сетих, ма той и без това в последно време не се появява, ще го раздавам разсърдена Crossing Arms

# 124
Здравейте момичета  Hug

Напоследък май започнах да си мисля за цигарки  Blush ин витрото наближава и ми е много нервно, незнам точно кога ще е, ама колкото повече наближава, по-нервна ставам и ми се припушва, и то все вечер, незнам защо.....ама смятам да устискам и да не послушам дяволчето в главата ми  Crazy

tony_t     bouquet
Elsinor  Hug Hug Hug ама как се намерихме само...още не мога да повярвам  Wink

# 125
tony_t разбира се че ще ви държим в течение. Утре съм на преглед и ще трябва да се видят ръчички и крачета вече и би трябвало да е доста палаво но все още не се усеща. И да ви кажа че влизам от другата седмица в 4 месец. Наистина времето лети адски бързо. Накупила съм си още 2 панталона но не за бременни а просто нормални с ластик и връзки и са с ниска талия и са ленени и една супрер сладка рокля която пак не е за бременни. Нали ви казвам само копчето на панталона си го държа откопчано щото ме стяга и това е. Е вече си имам съвсем леко видимо коремче и тепърва започва да расте.
Всичките ми липсвате адски много и не мога да разбера защо все по-малко пишете от преди. Hug
miss_iv   за цигарки и не си и помисяй  Naughty няма да слушаш  Twisted Evil в глава ти. Колко време вече не пушиш? Устискай сама каза че ин-витрото наближава така че не е сега момента да напускаш фронта. Ние сме с теб.
Грациелке как си ти как е беба? Пиши по-често  Hug
Не мога да изредя всички че ще взема да пропусна някоя и ще вземе да ми се разсърди. За това на всички останали много  Hug Hug Hug

# 126
Привет Hug
Аз пък значи вчера да забравя да ви се похваля, че вече започнах втора седмица без циги, махнах и лепенките Grinning
И естествено за тези има няма 10 дни така се тъпча, че ми стягат дънките Joy
Днес се премерих и от миналото лято до сега съм качила точно 5 кг., толкова колкото свалих с Дюкана след миналогодишното отказване на цигарите hahaha Joy Е малко повече свалих тогава, ама бързо ще наддам до разликата Joy
Направо съм за бой, сега пак трябва да се стягам и да отслабна малко, че отложа ли, ще му изпусна края ooooh!

Билянче, чакаме новините утре Hug

На нас ни дадоха час за след 2 месеца, тогава ще са готови резултатите и ще решават как ще действаме... Rolling Eyes Опитвам се да мисля за ваканция...

# 127
Ето меееее. Бях си малко на гости на мама и тате.  Laughing

Ние съЩо почваме скоро процедурата. Предполагам, че няма да е май месец, но се надявам до юни да сме готови с касата и медикаментите. Ще съм по къс протокол.

Тони, кой zнае, може и zаедно да сме.  Hug

# 128
Милеееее Hug
Гаранция, ще ме изпревариш. Wink Да ни държиш в течение. Hug

# 129
върнах се момичета от прегледа. Много се смях. Но най-интересното беше когато наистина се видяха ръцете и крачетата и даже се виждаха и пръстите но си спеше и по едно време се размърда но за малко. Нещо като ленивец ми стои този бебок. Но има време доки вика че спи сега и за това не буйства. Всичко е нормално и на 26 май съм на БХС.
Това е за сега от мен като се прибера в нас и ще снимам с апарата снимката от днес и ще я кача за да го видите.
Целувки и прегръдки на всички. Hug

# 130
Билянка, и мойто е кротушко, засега Wink Ще го видим по-натам Grinning Все си лежи, то и затова досега не можахме да видим пол Laughing Това обаче няма значение, само да е здравичко Heart Eyes

# 131
Здрвейте сладуриии,

Да ви по4на по ред.
Елси, Стели да ви папкам двете а Ния 6те си я взема тук при мен. Показвах и  на Паула един ден на кои лиулки 6те се лиу6ка каките с които 6те се запознае. Много ви завидях. Heart Eyes
Тонитка ти си ми гордост, само да удържи6 без цигарите, те изследванията 6те минат бързо.  bouquet
Милерадвам се 4е пак по4вате, усе6там те въуду6евена. Hug
Съни, Билян4е оставете ги да си спинкат сладур4етата, 4е последния месец като се заритат 6те се 4удите как да ги успокоявате, 6те ви болят бъбреците и ребрата. Laughing
Грацийка съ6тата слабинка си си останала, как се 4увства6, галка6 ли и р4и4ките и кра4енцата като те поритва.  Hug
Мис Ив Naughty това дявол4е навън на балкона,няма да му се дава6. Hug

Сиурно забравм сто 4овека, но 6те се гръмна #2gunfire, не ми се сърдете.
да ви разкажа моите премеждия. От една седмица съм само по болници. Предната седмица ми правиха киуртаж, 4е ми откриха пар4е плацента, и само до там да бе6е, ама не. От понеделник съм с 38 градуса температура, и аз, голямата героиня, 6те се правя на смела и зау4ена в сряда отивам аз на изпит и ве4ерта естествено 40 градуса и не пада.Отивам пак в спе6ното за втори пъттая седмица и ми казват 4е имам пак някакъв остатък от рждането и за капак стома6но 4ревно разстройство, някакъв си вирус. Да не рискуват "милите"доктори пак ме вкарват в операционната да ми правят киуртаж, 4е се виждало не6то неясно, което пак се оказва плацента. И об6то взето така три дена в болницата и днес бяла като призрак и от седмица не съм виждала слън4ев лъ4. Еее, оплаках ви се, ама аман от дофтори и офторици и иглици.Прили4ам на наркоманка.Ако броя инвитротата, бих казала 4е съм пристрастена към упойката, даже мъжът ми ми вика, 4е ми харесвало и наро4но съм ходила. Crazy Сега отивам да си отдъхна. Първо 6те ви оставя малко снимки.Целувки на вси4ки. Heart Eyes
http://www.facebook.com/album.php?aid=23865&id=1255623436&l=ae794ba95e

# 132
Яни, миличка cry Добре ли си сега? Почивай много, и остави изпитите за малко.
Надявам се, да няма повече премеждия от този тип... Hug
А и тези от спешното са едни специалисти Angry
Аз не пуша, само ям Joy Такива бузи съм заформила, че изпадам в ужас, като се срещна с някое огледало...
Та сега освен цигарите, спирам и хляба...ама днес не му устоях.
Много, много целувки Heart Eyes

# 133
Милата ми, Яни  Hug! Ти си имала страшни премеждия, дано вече всичко е почистено и не се налага да виждаш доктори, игли и спешното повече. Снимките са чудесни, Паула е порастнала като гъбка, малко сладичко човече, пу-пу-пу. Почивай си колкото можеш, радвай се на дъщеричката си, дано бързо се възстановиш  Hug.

Тони, аз щях да качвам снимки от триизмерния ултрасаунд, обаче нашата госпожичка си имаше нейни планове. Оказа се, че е разположена напречно на корема ми с гръбче опряно на предната стена, а ръчички и краченца свити пред лицето, гледаща назад. Изобщо не й видяхме муцунката сладка, камо ли клипче  Crossing Arms. Ще ходим пак другия петък - дано се е обърнало детето, вече й е време да се ориентира с главата надолу.

Аз съм си слабинка - да (нищо, че съм качила 12 кг.), но ми откриха гестационен диабет. Явно не се справям добре с обработването на глюкоза и сега ще съм на строга диета до края (Тони, Другарче да не кажете, че не съм съм съпричастна към мъките ви  Flutter). В живота си не съм била на диета, а ако знаете как ми се яде шоколад и сладолед  Rolling Eyes ooooh!. В името на здравето на бебка всичко правя, толкова ми е миличка, не искам да й вредя. Сега ще купувам апарат и по 4 пъти на ден ще се боцкам да следим нивата на захарта. Иначе се чувствам добре  Grinning.

Миле, радвам се, че си си починала, наистина звучиш въодушевена - успех ти желая от сърце  Peace. Ин-витрото е с много по-висока успеваемост все пак. Дано и двете с Тони скоро се похвалите, темата има нужда от нови попълнения  Praynig.

Мис - ив, не му се давай на  Twisted Evil, стискам палци скоро да започнете и да бъде успешно този път  Praynig.

Прегръдки на всички и никакви цигарки!

# 134
Яни, дано вече всичко е наред при теб. Теzи лекари ръцете са си оставили.  Twisted Evil А малката е мноооого сладка. Пу пу пу.

Грация
, малко остана при теб. Скоро Ще се радваме на реални снимки, а не на 3Дта.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт