Край с цигарите! - тема 7

• 21 339
  • 414
  •   1
Отговори
# 135
Граци, мила, на мен ми изглеждаш чудесно Hug
Какъв е този гестационен диабет...опасен ли е за теб?А за бебка? Confused
След като родиш ще се оправиш ли? Thinking Praynig

# 136
Тони, това е диабет на бременността и обикновено отшумява след раждането  Peace. Опасно е (най-вече за бебето), ако не се открие и не се следи, но слава Богу в САЩ тестовете за диабет са задължителни (иначе никой не би се осъмнил, че аз мога да имам такъв проблем). С диета би трябвало всичко да е наред, иначе има вариант - инсулин. Спирам да ям ориз, картофи, хляб, сладкиши, но това е най-малкото, което мога да направя за здравето на моето дете. Няма симптоми, чувствам се много добре, просто се получава при някои жени. В България не се тестват всички и повечето даже и не разбират, че са го имали.

# 137
  • In a surreal moment!
Много ми се пуши....много съм ядосана ...много ми се яде от всичко забранено....много мразя....много ви обичкам и ви поздравявам....пазете се....Яни , Грация - много сте хубави!!!

# 138
  • София
Много ми се пуши....много съм ядосана ...много ми се яде от всичко забранено....много мразя....много ви обичкам и ви поздравявам....пазете се....Яни , Грация - много сте хубави!!!
Не се ядосвай всичко ще бъде наред,само бъди спокойна,времето е хубаво,слънчево топло,погледни навън и се усмихни,след всяко зло идва добро!  Hug Hug Hug

# 139
  • In a surreal moment!
ъффффф какво да ти кажа ...за мен навън има градина с мнооого трИвЪъъъ, хич не ми се гледа даже....незнам вие какво виждате през прозореца - при мен е бачкане.....да не се оплаквам де ...днес ми е по-добре , ама щото похапнах вкусно сготвено агнешко...да живее вкусната храна , която пъди стреса надалеч...Simple Smile
абе тук кандидат непушачи няма ли ...тоя народ не ще да се отказва тц тц тц...и не ще да пише..

# 140
  • София
Аз пуша от време на време,но си казах край вече и така не съм пушила от 10дни!  Mr. Green
Надявам се този път наистина да е край,че вече ми писна от толкова опити.  Confused

# 141
Грация, дано всичко да е наред Praynig, нямаш нужда от диета, но за бебчовците, какво ли не правим Hug

Другарче, пишем, как да не пишем...теб те няма никаква Naughty
Оплачи се кой те ядосва толкова, ако ще ти поолекне Hug
Аз не пуша вече две седмици...пуши ми се, ама няма Crossing Arms
 Милото и то толкова, има малко бурни изригвания от време на време (т.е. скандали Joy), но засега удържаме фронта без жертви. Grinning

Мания, браво, що не се фалиш ми така тайничко ги спираш? Като направиш 2 седмици като че ли става малко по лесно. Пуши ти се, обаче като че ли започва да ти действа зле цигарения дим. Thinking

# 142
  • София
Не се хваля,защото да не би случайно пак да запаля някоя  цигарка dont  и всичко да започне от начало.
Знаете ли че от както се появи тази тема,наистина пожелах да спра цигарите....с тях се боря вече година и един месец.  smile3538
Поздрави на всички и само хубави новини чакам да прочета в темата!  Hug Hug Hug

# 143
Mania, не се давай, този път ще ги спреш. Hug

# 144
здравейте непушачки настоящи и бъдещи. Аз тия дни направо перкулясах в нас то и времето беше едно никакво и едвам издържах и само си виках по-бързо да минат за да си отида на работа. Цигари сега като видя и ми се  Sick. МЪжо пуши на балкона вече от 2 месеца.
Радвам се че сте добре и Мания ще ги спреш тия гадини. Така че не си мисли че няма да можеш или дали ще успееш и тем подобни, щом си се записала веднъж в темата ще ги спреш  Naughty
Е това е от мен за сега огромни  Hug на всички

# 145
  • In a surreal moment!
Ееей , шуууууу , малките пусачки/непушачки , мами и бебета - къде сте бре , изпренадах се начиииииии
аз се опитвам да се държа , но доста ми е паднал гарда и все едни доХтори със скалпели сънувам , не е истина...даже , честно да си призная и съня загубих ...кокоря се по нощите и през деня съм супер изнервена и дремлива....ко да се праи - квото ще става , ще ства , ама нерви , как да ги спра....мислех , наивно преди година , че като съм спряла цигите и пътя към успешното ин-витро е на половина трасиран , ама тццццццццц - ади вие сте сега , какво ново , вехто и прочие...

# 146
  • София
Привет и от мен!  Hug
Аз продължавам да се въздържам от цигарки  Mr. Green много съм горда от себе си вече 20дни!
Ейййй къде се губите всички,в това хубаво време няма никой на компа?  newsm78
Как сте,как върви живота,как са малките съкровища?    Grinning   grinning039

# 147
Ето ме и мен. Все пак някой се престраши да пише от 2 седмици никой не е писал. Защо така се получи с тази темичка не ми стана ясно. А бяхме толкова активни преди време всичко си вървеше нормално. Вчера празнувахме на сестра ми на патерица рожденния ден на 11,05 стана на 30г. и 7 г. от сватбата тя в един и същи ден се жени заедно с рожденния. Бяхме на кръчма много весело беше и аз танцувах като луда. Е все пак си имах норми до къде да спра въпреки че сърцето и кръвта ми кипяха за танците но се въздържах до колкото можах. Не би трябвало да се е наранило бебето нали аз нищо лошо не съм направила все пак.
Е това е от мен за сега радвам се че сте писали все пак.  Hug

# 148
И аз съм тук  Grinning. Добре сме с бебка. Спазвам си диетата и си меря захарта 4 пъти на ден, засега стоим в норма. Чувствам се добре, още не ми тежи и пречи нищо, но пък и спрях да качвам килограми от 4 седмици. Мислех, че е проблем, но вчера гледахме бебка и е перфектна. Докторката каза, че щом тя си е добре и е в норма, аз нямам значение  Simple Smile. Вече тежи 1900г. и всичко й е наред.
Пожелавам на всяко момиче от темата да изпита вълнението от мърдащо човече в коремчето  Peace.

По темата с цигарите - мога да поздравя Мания за добрите резултати. Сигурна съм, че и Другарче се държи мъжки, както и Тони  Hug. Само Стели, Елгеделчето и Елси ме съмняват - хайде да си кажете как я карате  Hug.

Яни, да нацелуваш Паула, твоето отсъствие е извинено  Hug.

Билянче, голяма си купонджийка. Аз си стоях кротко, но пък и бях много рискова и предимно лежах  Rolling Eyes.

Миле, докъде стигнахте?

# 149
Ето ме и мене. Голям мърzел съм станала, напоследък само чета и не пиШа.

Грация, браво на вас. Дръж оЩе малко.

АЗ си чакам рецептите от клиниката и се надявам в края на юни да zапочнем.  Confused

Тони, я кажи при вас как вървят неЩата?

Манията и тя да не се крие. Как е диетата, как са хормоните?

Чета ви много редовно, ама нямам сили да пиШа от умора вечер. Сега много работя, zа да не вzемам кредит zа процедурата и съм скапана.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт