Край с цигарите! - тема 7

• 21 332
  • 414
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте милички, аз пак съм в крачка...пиша и пуша. Обаче до онзиден почти стана май 1 месец без циги, така че се надявам днес да изпушим кутията и да продължим да дерзаем.
При мен има много новини. Преди 10 дни, на 8.05 почина брат ми...През последните 7 години сме се виждали 4,5 пъти, и му бях доста ядосана...но си ми беше единственото братче. Но вече съм много по добре, и до голяма степен благодаряние на съфорумките ми от испанската тема Heart Eyes Но да разказвам по ред.
На 9.05 се прибрах в България, поплакахме с мама и баба, понагушкахме се...те ужасно ми се зарадваха, както можете да си представите...а аз бях доста притеснена за тях...
Както и да е, постоях 4,5 дни и в четвъртък се прибрах насам.
А отделно още от преди месец бяхме организирали една форумска среща тук в испанско, сравнително близо до града в който живея, и аз първоначално се отказах да ходя, предвид обстоятелствата. Но те всички бяха ужасно мили и накрая в събота вечерта мъжа ми ме заведе при тях. Изкарахме чудесно, те така ме глезиха, че нямам думи.
Ще ви дам линк по късно като качат снимки от срещата, защото аз не снимах много. Но наистина ме откъснаха от мрачните настроения, а и имаше куп чудесни дечица...беше невъзможно да е тъжен човек с тях. Heart Eyes

Грация Heart Eyes, така се радвам с теб всеки път като се появиш, така бях и с Яни, докато бременееше Heart Eyes дано да се запознаем някой ден да ви напрегръщам Hug

Миле Hug Пак сме в застой...имаме час за 29 юни, за да видим генетичните изследвания (които се бавели 2 месеца ooooh!), и уж после започваме, но мисля че през август клиниката не работи, така че гледам да не го мисля много...Сега се опитвам да си изтегля отпуската за края на юни, юли за да прекарам малко повече време с мама...нищо чудно чак есента да започнем Tired
Ти плащаш ли си процедурите? Нямаш ли право чрез здравното осигуряване на някой опит Thinking

На всички много прегръдки, може да не пиша, но не ви забравям. Hug
И се извинявам, че оспамих пак темата Confused

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:17 от tony_t

# 151
tony_t  нямам думи да изкажа това което чувствам в момента на прочетеното от теб и колко съжалявам за случилото се. Дръж се и недей да изпадаш в мисли. Такъв е живота едни се раждат други умират и не можем да променим нищо. Тежко когато загубим близък човек но с времето болката става по малка но не отминава. Вярвам че ти си силна и ще се оправиш в най-скоро време. Сега е момент в който трябва да се ангажираш с колкото се може най-различни занимавки. Но ти си знаеш и усещаш най-добре какво да направиш.
Грациелке радвам се че с бебека сте супер. аз ще трябва да кача снимки от рожденният ден на сестра ми и да ме видите с роклята колко пълна изглеждам а тя не е за бременни просто и е такава кройката. аз съм другият вторник на преглед да видим как се развива бебо. Това е за сега от мен. прегръдки на всички  Hug

# 152
  • София
Тони,не тъжи ние сме с теб!  Hug
Случват се и такива неща в живота,които нямам представа как се преживяват  Praynig ,надявам се от сега на татък само хубави моменти да имаш !   bouquet

# 153
Тони, много съжалявам zа случилото се с брат ти. Какво и да кажа, няма да е утеха.  Cry

На въпроса ти, ами касата поема половината от процедурата и медикаментите, но не поема хетчиране и криоконсервиране. По груби сметки Ще ни иzлеzе около 2000 € ако има какво да zамраzяваме.  Rolling Eyes

# 154
# 155
  • In a surreal moment!
Тони - при теб , брат , при мен племенник ... живота толкова лесно се изплъзва понякога...И аз от 10-тина дни се събуждам посред нощ и мисля за него , снощи цялото погребение ми мина пред очите ....и няма заспиване ....и аз съм му много ядосана и сърдита , за дето сега , когато ни трябваха добри мисли и преживявания , той от глупост ни причини ужас без край....черното шалче ме задушава....чаках едно дете , а изпратих друго ....
Ако ще ти олекне - пиши ....и ние пропушихме , аз в деня на погребението 3-4 , а моя доста след това , но се взе в ръце и до 40-те ги спря пак....попуши си и постепенно ги намали - успех мила моя , гушкам те и те цункам !!!

# 156
Тони, Другарче, много съжалявам за загубите ви, милички  Cry  Hug Tired.

И аз ще се радвам някой ден да се запознаем с всички от темата. Засега съм се виждала с 2 момичета от форума и ми беше много приятно да си побъбрим  bowuu.

# 157
GGOLQMA RADOST,MNOGO SE RADVAM VAPREKI 4E NE VI POZNAVAM!DA VI E JIVO I ZDRAVO DETENCETO I MNOGO KASMET DA GO SAPATSTVA V JIVOTA!
 Iskam i az da se poxvalq sas sa6toto,no UVI!4ESTITO Hug baby_neutral Laughing

# 158
exo,zdraveite!I az ne pu6a ve4e 12 dni i ve4e mie po leko .SAMO TARPENIE I INAT

# 159
vanichka81 добре дошла в отбора на непушачите. Няма да се оставиш на изкушението да те подведе ще бъдеш силна.
Другарче наистина и твоята загуба не е малка. Съжалявам че е трябвало да преживееш това нещо  Hug.
Ще се радвам всички да бъдем малко по-активни в писането и да гледаме само напред с позитивни мисли.
Грация как е беба? ритка ли с крачета  и ръчички. Аз все още не съм усетиле да се движи моето бебе но мисля че като вляза в 16 или 17 седмица тогава ще мога да го усетя. Ти кога я усети за първи път?

# 160
Благодаря ви много Hug
Другарче и от мен голяма прегръдка... Tired

Момичета, обещавам утре да ви пиша повече, днес се преработих ooooh! а и нямам много време за компютъра Hug

# 161
vanichka81, браво за ината. И аз така ги отказах и вече почти година и 5 месеца не пуша, а бебчето ще дойде, вярвай!

Билянче, добре сме! Бебка се движи постоянно, вече е голяма и усещам всяко мърдане. За първи път я усетих в 17 г.с., но казват, че нормално това става между 18-22 г.с.

# 162
Грация* питах те защото искам да разбера дали момичетата не си внушават. Възможно ли е в 15-16 г.с да се усети. защото доста от момичетата казват че тогава са усетили и то е било нещо като пърхане на крилца на пеперуда и леко гъделичкане. Радвам се че бебка е много подвижна, е маминка не ходи ли достатъчно по концерти на Мадона и на баскетболни мачове. то за това бебека е така.
 tony_t   радвам се че си по-добре.
 vanichka81  аз не пуша вече 4-ти месец.

# 163
Как сте непушачки Hug
При мен днес е празник и не съм на работа, мъжо обаче, да... вече умирам от скука, и естествено пуша Rolling Eyes Трябва да се стягаме и да ги спираме, че после ще ни е по трудно. Confused
Планирам вече отпуската, и друго интересно няма.

Елгедел, ще пием кафе другия месец Grinning Може и да не е кафе, де Laughing

Билянче как си, поотминаха ли неразположенията? Hug

На всички много  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 12:42 от tony_t

# 164
Здравейте непушашчи. Болките са си тъпи и постоянни. Сега съм в нас за 2 седмици и пия магнерич ( магнезии) но-шпа 3*1 на ден. Болките са като настинка не е контракция, поне според мен де. Но ще минат. важното е че бебе е добре и пак беше заспало гледахме го в петък. А утре съм пак на преглед и ще ми взимат кръв за БХС ( изследвания за Даун и други болести). Утре щ еви кажа дали бебето пак е спало.
Момичета вчера имаше силно земетресение. Ние го усетихме. Лежа си на дивана и гледам тв. По едно време чувам как нещо се пропуква и си викам айде тавана ще падне  Joy, Послегледам как цветето се клати на ляво на дясно и като погледнах полюлея и като видах как се клати и той и това ми беше а дивана целия се се местеше като някоя люлка. веднага скочих и застанах под касат на вратата. И веднга съобщиха по тв че има земетресение което е на 160 км от софия и е регистрирано в Македония. Ама бая си ни разлюла а ние сме на 6-тия етаж. Та това е за сега от мен. Утре ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт