Край с цигарите! - тема 7

• 21 327
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
  • в Надежда-та
Здравейте непушачки Hug
Решила съм да влизам в отбора ви и дано с вашата подкрепа се справя по-бързо.
Със съпруга ми мислим за бебе № 2 и тъй кото съм с ПКЯ съм леко претиснена, но ония горе си знае работата.
Успех на всички в начинанието което сте започнали. И поздравления на тези които се справят успешно bowuu

# 166
Честит рожден ден Стелка!Бъди жива,здрава и много щастлива

# 167
Ейййййййй, мерси  Hug

Почерпете се

# 168
Стелка  Hug честит рожден ден мила  Hug бъди здрава усмихната и обичана женалПрегръщам те и те целуууууууувам  Mr. Green

# 169
^Stell^ ЧЕСТИТ И ОТ МЕН РОЖДЕН ДЕН. ПОЖЕЛАВМ ТИ МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧАТ В ТОЯ ЖИВОТ. И НАЙ-ВАЖНОТО ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ. hbday

# 170
Честито!

# 171
  • София
Честит Рожден Ден
Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет,пари и малката кукла да е жива и здрава!
  ura nbirthday  Gift  party023  cook newsm38 nbirthday newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday  ura  bigdance2 Tada  Party Time

Искам да ви се похваля че вече повече от месец не пуша! Simple Smile

# 172
Честито!

# 173
Хей, Стелич Hug  Много щастие и късмет ти желая от сърце. Hug
Страхотна почерка Wink Как сте с малката бонбонка? Heart Eyes

Фреш, добре дошла, ние поотпуснахме агитката, но трябва да се стегнем. И аз пуша...пустите му циги не се дават лесно. ooooh!

Много прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 174
  • In a surreal moment!
Стели - жива и здрава да си да си постигнеш желанията и мечтите !   Heart Eyes     bouquet

Привет и на вас момичета !
Мен не ме влечат вече цигите , но виж да си натопя в нещо мазничко ...напраооо....умирам...
Да си споделя и с вас - тази година ин-витро няма да има , отивам на операция , нищо не помогна , за да се махне гадната киста ....дано на 24.06 консултацията при онколога да покаже друго , но едва ли....Док каза , че не ставам за лапаро и пункция .....кво да се прави - съдба , дано все пак е за добро всичко....
Живи и здрави и само хубави новини при всички желая !

# 175
Тони, Другар4е Hug Hug
Стели4естит рожден ден на патерици. Да сте живи и здрави с Ния.  bouquet
Грацийка гледах ти последнит снимки. Ти си супер красива и стройна мама. Много ми хареса тортата. Hug
Билян4еаз я усетих бебка много рано, не се се6там дали бе6е в 15 или 16г.с., но видях как ми подско4и една подутинка на корема, гинеколожката ме убеждава6е 4е било газове, да бе...Хайде 4акаме о6те новини от поспалан4е. Hug

Ние всеки ден сме по големи, а аз тъкмо си свър6их изпитите, най сетне. Паула всеки ден е по интересна и сега оби4а да оглежда вси4ко и ве4е има лиубими игра4ки. Скоро 6те сложа снимки от кръ6тенето.

целувки на вси4ки. Heart Eyes

# 176
Яни Hug
Взе ли изпита? Wink
Чакам с нетърпение снимки.
Грация и на мен много ми хареса тортата Grinning, тук си нямаме такива партита Sad

# 177
  • София
здравейте да ви се похваля и аз- не пуща вече 8 дни Simple Smile и положението започва да става по- добре, само акто се наям ми е малко гадно

# 178
  • София
здравейте да ви се похваля и аз- не пуща вече 8 дни Simple Smile и положението започва да става по- добре, само акто се наям ми е малко гадно
Браво   bouquet продължавай все така и да се похвалиш пак.Ще става все по лесно!  Hug
Поздрави на всички....малки и големи!  newsm51

# 179
Стели, Честит Рожден Ден и от мен на патерици   bouquet. Много да си здрава и щастлива, целувки за Ния - красотия  Heart Eyes.

Другарче, мила гушкам те  Hug.

Фреш и Криси1812, добре дошли момичета, успех с отказването на цигарите и в опитите за бебче  Peace.

Тони, Яни, благодаря за комплиментите  Embarassed. Яни, като гледам Паула все повече ми заприличва на теб. Сигурно е много хубаво да я гледаш как расте и се променя и как опознава света. Чак не мога да повярвам, че и моя ред наближава и след месец ще си гушкам дъщеричката  Party.

Лина  Hug.

Елси, как си, мила?

Билянче, разкажи нещо за бебока, видяхте ли му цвета на гащите?

Общи условия

Активация на акаунт