Край с цигарите! - тема 7

• 21 319
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
Тониии...как си ма набарала на кеф , кака....такъв бой щи тръсна.....бой, бой , бой      341uu  341uu  341uu  докат заплюиш фасУви   smile3546...аааааааааа....до юли ....ами що не до август , айде и до септембър...ааааааааа...да земете да съ стягати......чи да не дойда с тУчилката!!!!!!!    newsm29 newsm29 newsm29  

Обичкам те и те цункам , ама ако не пусис   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Другарче  Joy Joy Joy
Което си е заслужено, заслужено си е  Confused ooooh!  Идвай с тучилката, може да мъ стресне  newsm78 Hug

# 196
Ей Тони не предавай фронта, Другарче не само с тУчилката ами трябва нещо по-голямо май от нея з ада им дойде акъла в главата.
Момичета аз да ви се похвала днес ми излезнаха ДНК резултатите  всичко е наред и ще имам момиченце  newsm44 stork-girl

# 197
Билянче, браво мила. Много се радвам че всичко е наред.  Hug
И да вземеш да качиш някоя бременна снимка Grinning

# 198
Тони За снимка ще трябва да се снимам и да видя кога д астане ама все ме мързи. Иначе разкажете при вас как се развиват нещата?

# 199
  • София
Честито Билянче,много здраве ти желая и лека бременност в оставащите месеца.  smile3525
Аз продължавам да не пуша,въпреки ч е последните 3 дни бяха кошмар за мен....баща ми почина и така  smile3518 и ми е много тежко,но съм се стегнала  Tired живота продължава и трябва да свикна с мисълта че го няма.
Оплаках се,ама няма как...  Weary
Поздрави на всички и не се предавайте!  Hug

# 200
  • In a surreal moment!
Лина...моите съболезнования ! Добре е , че удържаш фронта .....ние не успяхме около нашето събитие ..... 5-ти месец зехвана и някакси още не вярваме  ,че го няма красивото ни момче.....Дръж се в живота и в смисъла на ежедневните задължения , грижи се за майка си - да сте живи  и здрави  и това да е единственото ви нещастие за дълги години напред !  Heart Eyes   bouquet

# 201
Лина, моите съболеzнования.  Sad Съчувствам ти zа това, което преживяШ ти, а и твоите блиzки. Всички Ще умрем, но когато си отиде блиzък човек болката е огромна.  Cry

# 202
Лина Hug  Много прегръдки мила. Tired
 И ние днес правихме 40 дни на брат ми. А аз още не мога да възприема факта, че вече го няма Tired
Бъди силна Flowers Rose

# 203
  • София
Лина Hug  Много прегръдки мила. Tired
 И ние днес правихме 40 дни на брат ми. А аз още не мога да възприема факта, че вече го няма Tired
Бъди силна Flowers Rose

Благодаря на всички!  Hug
Тони,напълно те разбирам...няма свикване с тази мисъл  Weary горе главата!  spoko

# 204
Момичета, здравейте! Едва намерих темата на 3-а страница, май вече няма непушачки, всички се покрихте и си павкате, знам си аз  Crossing Arms. Тони замина за България и не остана кой да пише  Rolling Eyes.

Аз да си кажа, че още сме 2в1, но мноооого скоро очаквам да си гушна шушулката. Готови сме с приготовленията, покупките, ремонтите, прането. Багажа е до вратата и сме в очакване  Crazy. Нямам никакво намерение да започвам цигарите като родя, така че още ще си бъда почетен член на темата. Прегръдки  Hug.

# 205
Грациелкееееее радвам се да те видя. Още малко остана и аз вече преполових 9-те месеца.
Ами пушачките и непушачките ги няма от много време насам и аз това ги бях попитала  че нещо вече не са така активни както беше преди една година. Да пишеш веднага щом малката излезе на бял свят и да качиш снимки.

# 206
Здравейте мили мои приятелки  Hug Hug Hug
Аз не пиша защото пуша и то доста  Sad Налегнаха ме някои проблеми и изобщо не съм си го и поставяла за цел да се опитвам да не пуша.Предстои ми лапаро за премахване на останалата ми тръба  Sad .И после живот и здраве инвитро.Дано само лапарото мине без усложнения че много ме е страх момичета.
Много ви гушкам всички и ви желая само поводи за усмивки.

# 207
  • In a surreal moment!
Леле , мале дръжте се Грациелитке и Билянче и когато дойде момента - успех !
Ние ви очакваме с горещи прегръдки !
И аз отивам на лапаро, ще ми махат левия яйчник барабар с упоритата киста....радвам се , че отървах кожата от коремна операция....и дано да е на хубаво и да завършим ин-витро процедурата.
Стискам ви палци, момичета , аз не пуша , шефа също , надявам се , че е малко тайна-потайна, но не надушвам ...само се съмнявам хахахах....
Весело лято на всички , аз съм в отпуска 2 месеца - в къщи, в градината и ще кътам парици , че много скъпо , ама няма как....Цунки !

# 208
от ремонти не мога да пиша  Whistling, но продължавам да не пуша, макар , че съм кълбо от нерви, но....... #Cussing out няма да ви изливам мъката си. Peace
пожелавам ви скоро да се отървете от цигарите и да си живеете живота здравословно  Mr. Green
за всички  Hug Hug Hug

# 209
  • София
да се похваля - не пуша вече 1 месец . вече съм доста по- добре

Общи условия

Активация на акаунт