Край с цигарите! - тема 7

• 21 330
  • 414
  •   1
Отговори
# 210
Айде и аз да се обадя, че скоро не съм Hug

Елси, Другарче, стискам много палци всичко да е наред с лапарото. Praynig Да дойде бързо по-приятната част, инвитрото Simple Smile

Грация, и на тебе много успех, дано всичко да мине леко Simple Smile И аз не мисля да пропушвам след като се роди бебето, живот и здраве.

Билянка браво за госпожицата, ние пък чакаме младеж Grinning

Ремонтираме и после ще пазаруваме за бебето, още не сме. Дано само всичко върви добре и сме здрави.

Непушачите, само така, дръжте се Simple Smile
 Hug на всички!

# 211
  • София
Здравейте и от мен  Hug ,аз не пуша вече два месеца...много съм горда!  Heart Eyes
Elsinor,Миг незабравим,успех дано всичко да е на ред!  spoko

# 212
Елси, Другарче всичко ще е наред с лапарото. Важното е да сте спокойни само. Hug
Съни ти в кой месец си и къде ти следят бременността? Честити ти син гащи и да родиш едно живо и здраво момченце. Peace
Аз сутринта бях на ЖК. Бебето тежи вече 335 грама и много шава. Станала съм вече 53 кг но съм качила само на гърди и коремче. измери м икръвното и какво да видим 80 на 50  #Crazy щях да падна а нито ми беше лошо нито нищо. И вече следобяд ми стана кофти на главата та чак до сега. Е сега станах от дивана за да видя какв остава с вас.
На пушачките леко ще дърпаме ушите. СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ

# 213
  • София
Момичета,здравейте!Реших да се запиша и при вас.Спрях цигарите щом видях положителен тест на 06 април и от тогава не съм пушила.За съжаление преживях спонтанен аборт в 8-ма седмица,но въпреки това реших да не се тровя и така.Обаче напоследък съм много нервна,не ми идваше цикъла 47 дни от кюртажа,загубих работата си заради леженето в болницата за задържане...ТА мисълта ми е,че все ми се събират негативни мисли и съм много изнервена,чак аз не се понасям напоследък,камо ли мъжа ми.И все по-често си мисля да пропуша.Днес ще устискам,понеже няма никой тук Laughing,но моля ви,напишете ми какво си казвате като ви се пропуши.Как да се стимулирам,че да не започна пак? ooooh! Лошото е,че имам и някое килце в излишък пък така като че ли и повечко похапвам,пък без цигари и с диета ще ми дойде множко.
Ще се радвам на всякакви съвети.Късмет и до утре  bouquet

# 214
  • София
Цигарите няма да ти помогнат,нито успокоят.Това е заблуда и най-много да се изнервиш още повече като изпушиш една.После ще съжаляваш!Знам че ти е много трудно,но те няма да решат проблемите.Моя баща също почина преди няколко дни и много си мислих за цигари....,но си казах че няма смисъл.....цигарите няма да го върнат!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Стискай зъби,знам че е трудно но желанието ще отмине!  Hug
Желая ти успех!  spoko

# 215
Здлавейте момичета  Hug много ми липсвате  Hug благодаря ви за палците и за пожеланията всичко да мине добре  Praynig Praynig дано да минат наред операциите и да няма проблеми  Praynig Другарче  Hug Praynig
Чета доста тъжни събития  Cry съжалявам момичета  Tired Незнам какво друго мога да кажа.
Такааа кака ви  Laughing пак се завръща с пълна сила към непушачкитеееее Mr. Green Mr. Green само да видим този път за колко време ще е  Laughing последния път беше за около месец е май нямаше толкова де.Този път ако не друго ще се опитам да си бия предния рекорд  ooooh! И така днес не съм палила треееети ден смяяяятай  Laughing какво постижение а хахаха.И естествено пак същия проблем с тоалета  Sick честно ви казвам ако нещо ме накара да запаля то това със сигурност ще е проблема с тоялета  Crossing Arms
Силни прегръдки от мен и горе главите и само щастливи мигове ви желая  Hug Hug Hug Hug

# 216
  • София
Привет и от мен и аз имах проблем с тоалетната,но с времето отшумя....  Mr. Green
Не пуша вече два месеца и една седмица!  Heart Eyes
Успех на всички и  Hug Hug Hug

# 217
Гледам тема край с цигарите, за късмет аз не пуша, но мъжа ми пуши и за мен, но след толкова ходене по мъките май виждам някаква надежда да ги откаже, но  ви моля за помощ ако някой има опит с отказването на страстен и стар пушач.

# 218
страхотна , ние с теб в едно и съЩо положение. Какво ли не правих и как ли не го мъчих моя мъж, не ги откаzа. Единственото, което доста го стресна бяха лоШите реzултати от спермограмата. Драстично ги намали, спермограмата се подобри и сега пак си пуШи. Иzводът ми е, че не се ли убеди сам от вредата на цигарите, ти каквото и да правиШ той няма да се откаже.  Rolling Eyes

# 219
Миле, и това не помага преди първото инсе ги беше намалил до 5бр. за целият ден и си видя двойно подобрение на показатели от първата спермограма, познай дали ги е спрял или намалил но съм му казала че ако не предприеме нещо по въпроса повече няма да се мъча по доктори ако иска деца да направи нещо, на ходих се доктори напих се с хапчета набоцкох се с инжекции и вече ми писва при положение че нещата са поправими но ако само той реши, пък ние да се въртим в един омагьосан кръг щото не може да си натисне човекът кефа.
Ей сега ма изядоха с дрехите пушачите Peace.

# 220
а3 в средата на януари спрях цигарите 3аради инсе февруари,което бе бе3успеШно ,ядосах се от ре3ултата  и пропуШих,после май месец направих инвитрото не можах да ги спра,въпреки положителния тест,мислех да видим сакчето и ги спирам ,но не  видяхме сакче ,не се ра3ви,не3нам дали от цигарите стана  така или от  друго,сега съм в процес на  отка3ване всеки ден се глася,но съм  бе3крайно и3нервена от кървенето  16 ден  ве4е ,че веднъж да спре ,да се успокоя спирам ги  и тях,от януари досега качих 9кг.станах 69 приличам на балон,и3обЩо много Ще кача като  ги спра,3нам се ,но няма начин ,днес си купих едни  Щеки дето бър3о вървене и се подпират с тях Laughing почнах неЩо да правя по въпроса с килограмите,относно  наШите мъже пуШачи,моя док   ка3а че не вредят на  мъжете толкова колкото  вредят на  жените,те въ3прои3веждат спермата редовно ,докато  при нас яйцеклетките са ни от раждането ни и  години пуШене трайно ги уврежда и намалява,а 3а спермата ,дори най добрата сперма ,след 3 дни  може да бъде лоШа и  след оЩе 3 пак добра,при тях има промени постоянно ,освен ако  не са с особено тежки проблеми,моя пуШи като счупена печка и въпреки това се подобрява бяхме с по  лоШа спермограма,...уф  искам и а3 да се похваля че съм  ги  спряла скоро ,дано  успея,късмет на  всички

# 221
  • In a surreal moment!
Ох...пък аз снощи сънувах , че пуша  Shocked....дърппааааам силно и на тънка струйка издишам.....беше хубаво  Embarassed.....Ма ко ми стана незнам ...всъщност сега в пълно съзнание хич не ми се пуши....аман от тия пущини , цял живот ще ни тормозят , дори и на сън.

Стискайте зъби момичета, оправия има , ама требе инат...и по-малко плюскане , че става страшно. Сега , ако имаше как да си залепя устенцата иххх......щях много да си помогна, ама няяяяма, за жалост. Mr. Green Laughing

Весело лято на всички !   Heart Eyes   Аз вече съм в отпуска и захванах лек освежителен ремонт...няма кой друг, мъжо като види поместени мебели и бяга .... бяга мн. бързо....  Laughing

Грация - чакаме ви ! Успех !  Heart Eyes Hug  bouquet Praynig

# 222
Хееей мило другарче  Hug Hug Hug Как си душа  Hug
Тя Грацийка роди бе мила ти не знаеш ли.Роди се една малка сладка Мария на 27.06  тежи 3700 и е 51 см  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesда им е мноого здрава  Heart Eyes

# 223
  • In a surreal moment!
Ми нееееееее.....незнаех , божееее....браво на тях , да са живи и здрави !!!!  Shocked Laughing

Честито Грациелитке , честито мила - да ти е жива и здрава дъщеричката !!!  newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 224
 newsm44 толкова много се радвам за Грация. Боже сега нямам търпение да се включи и да каже как е, как е минало всичко, малката шушулка как е? Боже Боже да й е жива и здрава. Тази новина наистина ми повдигна настроението.
При мен нещата са нормални малката всеки ден започва да м ерита все повече и повече и съм много щастлива. пожелавам и на вас в най-скоро време да изпитате това което и аз ипитвам. Силно ви прегръщам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт