Край с цигарите! - тема 7

• 21 335
  • 414
  •   1
Отговори
# 225
тя се обади  бре момичета Грация има отделна тема  с линк на  снимки  на  бебето,

# 226
  • София
Честито Грация,да сте живи и здрави!   bouquet
 smile3504 newsm07 smile3525

# 227
  • In a surreal moment!
Нямам навик да се разхождам във форума , дайте линк да видим бебунка и ние, моля !

# 228
Нямам навик да се разхождам във форума , дайте линк да видим бебунка и ние, моля !

Заповядайте моля  Laughing
http://graciq.multiply.com/photos/album/9

# 229
Здравейте, душички! Както се разбрали, аз вече съм мама. Бебе Мария е здраво и прекрасно човече, а Маринекс е пуснала и линка към първите й снимки. Благодаря ти, мила  Hug.
Всичко беше наред, раждането леко и безпроблемно, таткото си беше до нас, много ми помага, отряза пъпната връв на бебка и заедно се насладихме на първия плач, невероятно е! Сега се настройваме една към друга, кърмя успешно (слава Богу) и съм безкрайно щастлива. Дай Боже всекиму!

Елси, Другарче, успех с лапароскопиите, на прав път сте  Hug.

Шана, страхотна, добре дошли в темичката. Успех в отказването и в процедурите. Шана дано кървенето скоро спре и втория ти опит е успешен до край. При мен така стана. Имах положителен тест за кратко, а резултата от следващия път сега е гладен и ме вика  Grinning.

Билянче радвам се, че всичко е наред и бебка ритка, наслаждавай се!

Съни, време беше и някой младеж да се пръкне в темата, че само моми сме се събрали  Hug

Лина, яни, Тони, Миле, Елгеделче и всички други, гушкам ви и бягам да си храня бонбончето  Grinning Hug.

# 230
Мда, голямо сладурче е Мария Heart Eyes

Наистина цигарите вредят повече на жените, и аз съм го чувала. Аз ги намалих поне, и имаше резултат.

Ей и аз скоро не бях сънувала, че пуша, ама преди няколко вечери пак сънувах, че си дърпам едно блажено Laughing Те на всичко ни вредят тия пущини - и на психика и на физика. Много искам и мъжът ми да ги спре, ама засега не става Tired Confused

Билянка, аз ходя на прегледи в Торакс, а раждането ще е в някоя от АГ болниците (Шейново) Ох само живот и здраве и всичко да мине нормално.

Поздрави на всички Hug

# 231
Грация, да ви е живо и здраво детето и много да ви слушка  bouquet!
Хора аз през целият си съзнателен живот никога не съм пушила, и то не защото ми е било забранявано или нещо подобно, просто винаги в главата ми е била мисълта, че някога ще стана майка и нямам право да лиша детето си от един прекрасен здрав и чист организъм в който то да започне развитието си, нямам право да му отнема този старт в живота, ама не мога да вкарам тази мисъл и в главата на мъжа си, и като почне да ми обяснява че колко мъже пушат пък имат деца, ами имат ама при него са се събрали доста обстоятелства, години наред е бил прахов бояджия, без спец.екипировка без да се пази е влизал в пеща, и всички тези неща +цигарките сега ни създават проблеми.

# 232
Привет...да казвам ли непушачки, че малко останаха Laughing
Мина и ваканцията, сега бачкаме и се подготвяме за икси Grinning
И от понеделник пак ще спираме цигарите Joy hahaha
Леле като виц ми звучи вече това нашето спиране на цигари ooooh!

Бързо казвайте какви новини има около вас, да не изброявам Crossing Arms

# 233
  • In a surreal moment!
Ти кажи как мина ваканса в БГ и не се ли напуши най-накрая...мъъъъъъ ????

# 234
Абе ваканса беше меко казано странен, че имахме още едно погребение, но поне се порадвах на мама Heart Eyes И тя на мен Flutter
И не се напуших Confused Ако мога по две ще ги дърпам, наведнъж Mr. Green hahaha  Но, ще я мъчим пак другата седмица, няма начин Wink

# 235
Ехоооооооооо тази темичка все изпада назад.Аз минавам да се изфукам с новата си лентичка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Каго я погледна и се чувствам добре и забравям за цитарите.А иначе друго около мен няма.Освен че си чакам лапарото ooooh!Другарче твоето мина ли душа?
Тони Другарче Съни Миле Стелииииии Грации Лина Билянче Ели абе гушкам ви много момичета  Hug Hug Hug Hug

# 236
Елси нещо не ти виждам лентичката  Crazy
Стискам ви палци на всички на които им предстои лапаро и всичко ще е наред.
Тони зарежи ги тия цигари бе. Имай воля.
Другарче как си разказвай нещо интересно покрай теб.
Грациела си я знаем сега е заета с малката Мария и дано да е послушна да не нервира мама.
Моята принцеса само се върти като шашава в корема ми даже оня сутрин се събудих от ритници ама няма начин ще изтърпя всичко. Вчера се смеяхме с мъжо как ми подскача корема  Joy и в момента се бушува, ама то това й е работата сега. На 16 юли влизам в 6-ти месец и остават още малко.  Три месеца остават ама ми се виждат като година. Ама и те ще изтърколят. Само всичко да си е наред нищо друго неискам.
Това е от мен много целувки на всички и ако съм пропуснала някое девойче да ме извини.  Hug

# 237
  • In a surreal moment!
Другарче твоето мина ли душа?

Тц , на 8 септембър...ако имам пари да си го платя , че събирам ...ма то с тез цени , да мрем от глад ли.... Simple Smile майната му , квот стане.... не трябва да се ядосвам и толкоз , гледам много да не разсъждавам , да си шетам вкъщи и в градината , че работа има за целия китайски народ и това е....
Другата седмица ще прескоча до Плевен да пусна едни щитовидни хормонки , че ми трябва точно становище от ендокринолога във връзка с упойката...и чакамееее...
Да споделяш и ти кво става при теб , че шаа сааа спукам от нерв...ма  принципно гледам да не го мисля......но за всеки случай стягам , чистя , ремонтирам ,че знае ли човек , може и да не се събудя ... да има къде на чисто ...ако ...това онова ....ма да не го мислим , макар ,че знае ли човек....

Мислех да ти пиша лс по въпрос за д-р К.Александров....нещо ме чопли , но нека мине лапарото и ще мисля....уфффф...излиза  ,че много мисля , пък тя една патка ...знаете лафа.....май в тъпата ми глава само ветрове ама нейсе....

Кога е твоето лапаро и при кой....и браво , че си ги спряла , браво! Heart Eyes Hug  bouquet

Мдааа...Грация и бебунка  Heart Eyes Hug  са много ....пу , пу , пу ...шикярни, чок , чок гюзел....сори , но съм на турска вълна сериали , запълвам свободното време и аз като безгрижните хора....кефффф...

Билянче
  Heart Eyes Hug - то аз вече горе долу споделих , но да се оплача , че и от това седяне само мисля за плюскане и вкусотии...а сланината трябва да спада...муам плодове и салати , ама като почнат да ми се мотат едни привидения от тестооооооо...мамата си трака....
Освен това ми тръснаха и две сладки котета , които вече ме мислят за майка си , сучат ме от всички гънки , следват ме дори и в кенефа и въобще ...действат ми разнежващо и много си ги гушкам и цуцункам....то като моя все бачка , поне да си имам дружинка....така , че два котака и две малки душички ми запълват времето ....

Тони - съжалявам за лошотията , дето ти се стоварва , но дано това да е, дано се разчупи  Sad ....
....и спри тез пущини , че ей ся щи извия врътъъъъ  Twisted Evil ....знам , че е мъка , ама кажи стига и удръж фронта и не гледай мъжо , ти поведи хорото , той рано или късно ще се хване до теб - нали знаеш как беше и при мен......Ей го батя ти не пуши , а смучеше по 2кутии на ден ....може , но бавно и спокойно и всяка коза за свой крак ....ма ти си по-важната коза , за сега.....Ади , да чуя , че действаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миле , Милееее, МИЛЕЕЕЕЕЕ...къде си , бе джанъм , ко стана с вас и твоя пушач....драсни два реда като имаш време . Heart Eyes

Татко Барба и той се загуби като черния пипер и капачките....дали няма нещо хубавко и при тях  newsm78..  Татеееееее обади се , бе човек , хич не обичам да ръшкам из форума и профилите , като си знам една тема там надничам.... как сте  ,до къде стигнахте , пиши , зарадвай ни с нещо ....моя се скръндзи да направим една пробна спермограма , чудя се как да го прилъжа...ма с това орязване на средствата , с цел събиране за лапарото , кво да му кажа и аз незнам.....

Това е , ади дооо , че са уляхххххххххх !!!  
За всички не споменати , но обичани момичета  Heart Eyes Hug  bouquet

# 238
Цитат
Миле , Милееее, МИЛЕЕЕЕЕЕ...къде си , бе джанъм , ко стана с вас и твоя пушач....драсни два реда като имаш време

Каzал хърбел на Щърбел.  hahaha

Ей ме на, моя пуШач си пуШи, ама поне мако ги намали.

Новото при мен е, че направихме ин витрото, ама преди 2 дни ми дойде. Иzплаках си дуШата и сега вече правя планове кога да ходя да си прибирам двете zамраzени ембриончета. Уж бяха перфектни бластоците, ама не стана.  Cry Страх ме е и от втория реzултат и мисля да иzчакам да септември.

# 239
  • София
Привет и от мен  wavey аз продължавам да не пуша 2,5 месеца . Mr. Green
Миле  spoko
Тони,спирай ги вече тия гадини!
Елси,много хубава лентичка.  Grinning
Поздрави на всички!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт