Край с цигарите! - тема 7

• 21 351
  • 414
  •   1
Отговори
# 240
Миле  Tired Съжалявам... Наплачи се и започвай отначало. Аз се присъединявам към теб следващият месец. Hug

Другарче, много емоции около теб Hug И не се шашкай толкова от упойката, не се тормози излишно.
И шефа го пращай да си прави изследвания, няма само нас да тормозят, я Crossing Arms

Елси, браво за лентичката и от мен, как ти завиждам само ooooh!
 За кога ти е лапарото на теб?

Грация, как сте с малката снежинка Heart Eyes

Стелчееееее, не беше ли обещала снимки? Thinking Joy

Билянче, радвам се че сте добре, времето лети, докато се усетиш и ще гушкаш малко шушулче Heart Eyes

Лина, бравос, бравос, кога станаха 2,5 месеца...

# 241
 newsm12 smile3516
Пак се покри народа...

# 242
  • In a surreal moment!
ЪХЪЪЪЪъъъ , пушат някъде скрити....ни гий срам... Mr. Green Joy

...или се препичат мързеливо нейде из плажувитеее...ех , романтика...

да им лепна ли един плакат , да ги стресна малко...отдавна не съм го правила...хихиххихи...нещо с черепи и кости.... Mr. Green

пп. хихихи намерих ...ей сегичка ще изкочат , ти само глей ко става....ша нападнат темата и ща я изпишат като едното нищо...

# 243
Другарче, първа се иzтипосвам след тебе. Направо Ще го раzпечат тоz плакат и довечета мъжлето като отвори вратаа първо него Ще види.  hahaha

# 244
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Аз съм тук  Grinning и не пуша,чакам и някой друг да се похвали като мен.  Mr. Green
Знам че е трудно и имаме много проблеми,но цигарите са си чисто оправдание за тях!
Пишете,че ми липсвате...  book

# 245
Lina Hug Много ти е гъзарска антициги лентичката Joy  Дай някоя такава и за мен Grinning
Аз се лигавя, ама много...и все се заричам, от утре край с лигавщините...ама , кофти...
Затова съм решила да ви се хваля, че съм спряла да усмърдявам атмосферата след като мине поне 1 седмица без циги Confused

Елси, ти удържаш фронта, нали? Wink

Другарска, идвай с точилката, молим...

# 246
  • София
Давам ти веднага  hahaha ..цъкаш върху моята и си готова да избираш,стига да има дата на лице.  bowuu

# 247
Ииииииих, така се надявах да видя някоя лентичка с черепи и кости Mr. Green
Датата е проблем, ммммда Rolling Eyes

# 248
Хей, душички, как сте? Ние с Мими ви поздравяваме и ви подканваме да кажете твърди НЕ на цигарите! Ето я и нея на 3 седмици:

Лина, страхотна лентичка, поздравления  Hug.

# 249
  • София
Леле Грация,такава красавица,принцеса  newsm51 да е жива и здрава!Много се радвам за вас!  Hug

# 250
  • In a surreal moment!
Мамина сладка пеперудкаааааааа.....одрала е кожата на тате си...пу , пу , пу....да не я урочасам и аз кат дърта клюкарка.

Точилка, а ?...Ади бой де...още ли пусис тц, тц ,тц...Тонииииииии да са вземеш вече в ръце , че време не остана, стига си търси оправдания - горчиво ще съжаляваш....с кво още да те уплаша ни знам.

Линче , че пиши по-честичко , бе кака , аз съм тук , моткам се , ще ти отговарям с кеф , кажи ти какво правиш в Слънчев бряг , почерня ли или не ходиш на плаж. Аз като работех на морето не можех да помириша плаж - лошо ми ставаше, за 2месеца ходих 3 пъти и то щото ме насилиха, но не съм се пекла и къпанато беше само топване ....ама много пуших там , леле...бях си изкашляла дробчетата , ама то от нерви....

# 251
  • София
Ами  Rolling Eyes с тази криза няма работа и си ходя на плаж редовно.  Mr. Green Горе долу две седмици работя,две почивам...
Каквото изкарам го влагам за ремонт у нас,но не съм сама де  Wink с половинката делим разходите.Изкарахме за банята,всичко е купено и започваме на майка ми стаята,тъй като баща ми вече го няма решихме да живеем с нея да не е сама,но апартамента се нуждае от основен ремонт.Ние всичко вършим от разстояние,ама няма как.Тези дни бяхме в София и беше голямото пренасяне от квартирата до нас,с лека кола-четири курса.  ooooh!

# 252
Грация малката е страхотна. Такова хубаво бебе е, че нямам думи. Да ти е жива и здрава и да ви радва много ама много дълго време.
ААААААААААААаа момичета без цигари  Naughty.
Ние с моята беба сме си добре и още 2 седмици работа остават и после отпуска. но за съжаление няма да ходим никъде, бе в нас ни чака ремонт. Но това не  е най-важното в момента. Важното е на финала, да видим и ние нашето малко бебенце.
Е това е от мен много прегръдки и целувки на всички. Hug

# 253
Яяяя да се покажа и аз с моята лентичка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чувствам се много добре без гадните цигари.Вече даже не се сещам за тях.Обаче започнах да качвам килца та да видим как ще се справям и с това.
Грациии пу пу пу сладурка да ви е жива и здрава  Hug
Другарчее как си душа мина ли лапарото? Hug
Лина  Билянче Миле Тони  Hug Ейй останалите къде стееееее Стелиииииииииииииии де сиииии

# 254
  • In a surreal moment!
Елс - една голяма цуннннннн  Heart Eyes за лентичката , стискай зъби и никакви циги повече.
Смея да споделя  ,че с шефа дори и не помисляме за тях , все едно никога не сме пушили .
Установих , че незнам какво да правя с пепелниците у дома , само ги подхвърлям он шкаф на секция и май ги ползвам за да си подпирам това или онова....
Лапаро чак септември. Имах уговорена дата в частната болница на проф. Горчев, "Св. Марина" в Плевен , но реших , че не мога да си позволя да похарча 1200лв , когато мога да направя лапарото при същия лекар , но в онкологията и то напълна безплатно.
В началото на септември ще ида да предоговоря нова дата...
Така е като гледаме да сцепим всяка стотинка....оказа се , че по фонда няма да са безплатни опитите , ще се доплащат сериозни суми и трябва да се спестява ....Ако имах пари лапаро и може би 1 опит ин-витро вече щяха да са ми зад гърба , ама ...на....това е.
Весело лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт