Край с цигарите! - тема 7

• 21 367
  • 414
  •   1
Отговори
# 270
Цоп и аз тук!

Laughing

сега, когато съм бременилка си обещавам НИКОГА ВЕЧЕ ТЕЗИ ПУЩИНИ! от 50 м надушвам не цигарен дим, а кой е пушил. Мъжо ми казва, че съм по зле и то кучката( имаме женски голдън ретривър) и дори когато излизаме вечер на разходка ни вика: Хайде кучки, на разходка!  #2gunfire Ама аз зная, че се майтапи и иска да ме развеселява.

Та цигарите ги спрях от раз, преди първия трансфер, като не стана Cry Cry Cry пак пропуших, ама имах много ядове и кахъри тогава и преди замразения трансфер пак спрях...., до сега!
И както писах по-горе: НИКОГА ВЕЧЕ ТЕЗИ ПУЩИНИ!

Пречат на всички органи, като се започне от устната кухина и свършим ... и аз не знам с какво Whistling
но пушенето е ужасен порок и съжалявам, че държавата ни е такава, но пък държавата това сме ние и вместо да се рекламират голотии и куп глупости по медии и бордове, може нашето правителство да помисли как да започне нацията да живее по-здравословно. И ако някой смее да каже нещо по-въпроса за цензурата, само ще му отвърна, да не би случайно в най-развитите държави да няма цензура, има и още как, ама хората си я обличат там със закони...

Ох, отплеснах се много!

МОМИЧЕТА, СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ, ЗА ДА РАЖДАМЕ ЗДРАВИ ДЕЦА!

# 271
  • In a surreal moment!
Nataly Ivanova  -  Добре дошла , браво за спирането и за бебето ....нали правилно съм разбрала , бременна си от снежинка?!
Права си  за цигите и чудесно решение си взела, май който мине от тук все ги е спрял ....макар да имаме издънкиииииии Simple Smile дето не се вестяват никакви и не казват как е Ния Бямбия Simple Smile

Мдааа...хахахха...

А може ли да попитам къде си направи трансфера?

# 272
Ехооооо маргариткиии здравейтееее  Hug
Знам че никой не пушиииии  Laughing ама защо не се вясвяте  newsm78
Малко извън темата но да кажа понеже знам че и друг го чака същото-  моето лапаро мина преди 5 дни  Mr. Green
Другарче успех милааа-какво става с теб Hug
Усещам сииииилен тлъст цигарен дим който идва откъм СТЕЛАААААААААААААА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 273
Ох не пуша, ама търся друга тема: "Да спрем да ядем тортииии!!!!"  Mr. Green Mr. Green
А тия от Крамер, срама нямат в тая връзка .....

# 274
  • In a surreal moment!
Елсиии...разкажи подробно , кое , как, беше и ти какво чувстваше....такава паника е обхваща , че направо нищо не мога да си свърша и само се мотая като муха без глава.....
Аз чакам да стане 4.09. , че да се видим с доц. томов и да ми определи нова дата за лапаро в онкологията в Плевен. Часа за 8-ми в частната болница го анулирах- много пари , които ще ми трябват за ин-витрото. Така реших и дано не съм сгрешила. Ако имах възможност щях да съм приключила вече , ама на...това е...седя като тиква в къщи вече втори месец и чакам....дано да има Господ и за мен и догодина лятото ми да е по-щастливо!

Разкажи за лапарото , когато имаш време ,а....нали не пусисссс Simple Smile

# 275
  • In a surreal moment!
Ох не пуша, ама търся друга тема: "Да спрем да ядем тортииии!!!!"  Mr. Green Mr. Green

Незнам кои са Крамер , но като откриеш таквази тема викай и мен ...даже ако има "Как да спрем да ядем всичко" най-добре..... Mr. Green Joy Joy Joy

# 276
Абе като я намерите тая тема с тортите да ми я покажете. Че аz хубаво свалих 15 кила, ама я ме питайте как се поддържат. Само летяЩи торти дето не сънувам оЩе.

Елс, браво. Радвам се, че лапарото е zад гърба ти. Дай Боже скоро оЩе по добри новини да имаШ.

Другарче, добре си реШила zа твоето лапаро.

# 277
Ох не пуша, ама търся друга тема: "Да спрем да ядем тортииии!!!!"  Mr. Green Mr. Green

Незнам кои са Крамер , но като откриеш таквази тема викай и мен ...даже ако има "Как да спрем да ядем всичко" най-добре..... Mr. Green Joy Joy Joy

Едни безсрамници във Варна, дето правят едни гаднии торти, не вие е работа да знаете на вас двечките  Mr. Green. Имам половинка  боровинкова в хладилника  Rolling Eyes. Ако ви кажа, че това е първата торта, която си купувам в живота, освен ако не съм имала РД ...

Обещавам като я изям нея и сладоледената, която ми е дълбока резерва да се спра .....

# 278
Ехааааааа за Крамер гледам говорите аа  Laughing Laughing Laughing знам ги аааааз по-полека с тях Mr. Green
Мило Другарче само няма да се плашиш мила.Честно казано не е чак приятно изживяване но ето днес е вече5ти ден и се чувствам добре-предполагам и конците като ми махнат ще съм още по-добре  Simple Smile Но да не спамим темата вече,че ти пусна на лични поста си от друго място където съм обяснила с най-малката подробност(ама дали е хубаво да четеш всичко незнам Crazy)
Миленцее  Hug Heart Eyes вие до къде сте  Hug

И моля не ме питайте дали пуша  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms естествено че НЕ Naughty  Laughing

# 279
Елс, мина първата процедура при нас. За съжаление неуспеШна. Имаме си двенки zамраzени и на есен Ще си ги прибера.  Heart Eyes

Вие кога Ще zапочвате?

# 280
Да се похваля, ходих на кръчма за първи път, откакто не пуша ( е още веднъж ходих, ама бях с гърлобол и не се брои) и изобщо не си и помислих за цигара. Е, изгребах си храната за нула време като един войник. Вземам си думите назад, че не се напълнява след като спреш да пушиш, с тия темпове на ядене, ще кача някое кило.

# 281
Опа  Embarassed

Ето една непушачка  Wink

Майка и се е скрила, познайте защо  Flutter

Елсиииииииии  Hug

ЦАлувам ви и ви прегръщам всичкииииииииии  Heart Eyes

# 282
Стели малката направо е невероятна. Не я бях виждала от както се роди и малко след това. Как сте вие? Разказвай как върви всичко. Ние миналата седмица бяхме в ремонт в стаите минахме с латекс и вече в събота с мама като се хванахме и изчистихме основно то не се бърка по дупки зад дупки ама няма начин. В събота даже направихме и разместване в спалнята за малката ни кукличка, на която и остават още малко време докато се появи на бял свят. Вчера влезнах в 7-мия месец и нямам търпение да минат още 2-3 месеца.
Елси стискам палци и всичко ще е наред. Кога ще ходих на преглед.
Другарче още малко остана и добре си решила да откажеш платеното лапаро заради ин-витрото. Стискам на всички ви палци. Доста се отплеснах ама не бях влизала от сума ти време. Много ви прегръщам всички.
А да кажа че аз все още не пуша и няма да ги запаля поне докато беба не поотрасне. А и не съм качила килца от спирането на цигарите. Някъде съм +8кг от горе ама мисля че е нормално за 7-ми месец да качи човек 8кг. В петък са преглед и тогава ще кача със точност. Аз и тази седмица съм в отпуск и после се връщам на работа и да изкарам и септемврии излизам по майчинство.
Ето пак се разприказвах ама нищо. Hug

# 283
  • София
Опа  Embarassed

Ето една непушачка  Wink

Майка и се е скрила, познайте защо  Flutter

Елсиииииииии  Hug

ЦАлувам ви и ви прегръщам всичкииииииииии  Heart Eyes
Кукличка   bouquet

# 284
 Hug Hug HugБоже, какъв сладур невероятен!  love001  love001  love001 Ама голяма кукла, голяма! Ух, как да не я изхрускаш...

Миг незабравим, аз всичко съм правила в Селена Пловдив. Много професионално се отнесоха с мен, въпреки, че има много недоволни във форума, поне така разбирам. Аз също съм недоволна от други места, но не искам да споменавам имена на клиники и лекари, защото не смятам, че плюенето е полезно на някого!

За цигарите: НИКОГА ВЕЧЕ!

За тортите: ДА ЖИВЕЯТ ТОРТИТЕ!

Аз не мога да спра да ям торти и сладолед, това е все едно да спра да дишам! Не ми ги отнемайте..... Wink

Момичета, желая на всички весел ден! А на тези, които все още дърпат онези пущини, МАХКАХТЕ ГИ! Без цигарите живота е прекрасен, и не вони.... Rolling Eyes!

bouquetУспех на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт