Аз се чувствам страхотно, Не пуша вече !!!
и това е от страх... страхът, че ще надебелее, страхът, че и е навик и т.н не се подавайте на страха...бъдете силни..трябва да го искате наистина за да успеете.. Аз все още се боря с майка ми и и се моля поне да я започне, но това е въпрос на избор..
в събота излизах на дискотека и никоя цигара не успя да ме изкуши. много съм доволна от себе си засега, дано продължавам в същия дух!!!
в събота излизах на дискотека и никоя цигара не успя да ме изкуши. много съм доволна от себе си засега, дано продължавам в същия дух!!! 
. Не се изкушавайте, защото ще последва и втора, от която също не сте зависими .Искам само да споделя с вас - преди две години аз и мъжът ми пушехме мноооого и ги спряхме заедно.Винаги съм искала да ги спра, но никога не ми е стискало и все си мислех, че като остарея ще съм от ония бабички с цигарите
Идеята беше на мъжът ми. Тогава пушехме марка цигари, които не се намираха лесно.Един ден нямаше от къде да си купим и той каза, че не иска повече да им слугува.И просто спря.Аз се възползвах от това и реших да ги спра с него.Нали знаете, че няма как да се предам и да запаля цигара преди него и аз да се издъня
..... и така до днес.Искам да ви кажа, че много пъти ми се е запалвало, но мисълта, че ще бъда зависима от тях, че ще се поддам на изкушението при положение, че съм устояла толкова време ме спира.Днес разбирам, че всъщност всичко е в главите ни.Няма такава зависимост.Има навици - цигарка с кафето, в бара, на дискотека, когато сме изнервени......Успеете ли да минете през тези навици без да сте запалили, наполовина сте успели.Извинявайте за дългия пост, но се радвам за всеки, който е успял да се справи с този проблем.Успех
.Много взе да ми х аресва кафето без цигара, усещам вкуса му сега
.Има и др. напитки, които ми действат антицигарено - чай, айрян, сок от моркови.
!

Препоръчани теми