ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 110 262
  • 932
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Записвам се и аз, ама от понеделник. Няма да мога да ги спра от раз, но мисля да почна дластично да ги намалявам. Харесва ми как ги пуши майка ми по 1-2 на ден, може и без. Ей дотам искам да го докарам, да пуша само когато ми е кеф, не по-навик.

# 76
На мен днеска ми е 4-ти ден  Peace    Обачеееее ми е многоо трудноо Sad Всички около мен пушат -майка ми, баща ми, приятеля ми  #Cussing out   Много ме дразнят дано да успея Стискайте палци също се замислям дали да  си купя тази книга  Thinking

# 77
Здравейте реших да пише тук за да споделя моят опит със вас, пушех 11 години по около 2 кутии на ден  и ги спрях преди 3 месеца от раз и ще ви кажа как... Купих си книгата на АЛЪН КАР -НЕ ПУША ВЕЧЕ! Знам че звучи тъпо, знам че е странно и няма да ми повярвате, преди и аз не вярвах, но на мен тази книга ми помогна наистина , купих си я прочетох я на един дъх, за 4-5  часа , запалих последната си цигара дори не я допуших.... Пробвайте нищо не губите, ако не вярвате поразровете се из гугъл и вижте мнения на други хора за тази книга.... наистина е помогнала на много хора , вярвам че и на вас ще помогне...Прегръщам ви силно и ви пожелевам успех  Hug Аз се чувствам страхотно, Не пуша вече !!!

П.С. Искам само да добавя, че след това дадох книгата на майка ми... Все още не я отворила  Sad и това е от страх... страхът, че ще надебелее, страхът, че и е навик и т.н не се подавайте на страха...бъдете силни..трябва да го искате наистина за да успеете.. Аз все още се боря с майка ми и и се моля поне да я започне, но това е въпрос на избор..

# 78
Аз не пуша. Жена ми отказа цигарите още като бяхме гаджета - по спомени за около 3 месеца. Просто спря и това е.
Моя колежка наскоро отказа напълно цигарите при положение, че е пушила 5 години и е започнала на  18 г.
Ползувала е услугите на този сайт.

http://e-therapy.bg/

Ефекта бил добър казва тя, а и съм свидетел, че наистина вече не пуши.

# 79
днес ми е четвърти ден без цигари Grinning в събота излизах на дискотека и никоя цигара не успя да ме изкуши. много съм доволна от себе си засега, дано продължавам в същия дух!!!

# 80
днес ми е четвърти ден без цигари Grinning в събота излизах на дискотека и никоя цигара не успя да ме изкуши. много съм доволна от себе си засега, дано продължавам в същия дух!!!

Истинския пробив е когато не броиш дните (така беше при жена ми)   Peace

# 81

Истинския пробив е когато не броиш дните (така беше при жена ми)   Peace
Но тогава дойде и първият проблем при мен- не пуша вече, не съм зависима, мога да изпуша една!

# 82
Здравейте! Много информация съм намирала в тези форуми, но досега не съм писала. Това е темата, която ме накара да се регистрирам. Надявам се с взаимна подкрепа да успеем. Пуша от почти 20 години. До сега съм спирала цигарите само като бях бременна с големия ми син. С малкия не успях/само ги намалих/. Опитвала съм да ги намалявам, но явно това не е начинът поне за мен. Най-трудно ми е сутрин с кафето и вечер в компания. Дайте съвет, моля. Пробвах да пия чай, но нямах голям успех. Кажете/пишете/ как е при вас и как преодолявате самия навик.

# 83
Мисля, че един пушач винаги остава зависим от цигарите.И една цигара не остава само една, а става първата  Peace. Не се изкушавайте, защото ще последва и втора, от която също не сте зависими .Искам само да споделя с вас - преди две години аз и мъжът ми пушехме мноооого и ги спряхме заедно.Винаги съм искала да ги спра, но никога не ми е стискало и все си мислех, че като остарея ще съм от ония бабички с цигарите  Sick Идеята беше на мъжът ми. Тогава пушехме марка цигари, които не се намираха лесно.Един ден нямаше от къде да си купим и той каза, че не иска повече да им слугува.И просто спря.Аз се възползвах от това и реших да ги спра с него.Нали знаете, че няма как да се предам и да запаля цигара преди него и аз да се издъня  Simple Smile .....  и така до днес.Искам да ви кажа, че много пъти ми се е запалвало, но мисълта, че ще бъда зависима от тях, че ще се поддам на изкушението при положение, че съм устояла толкова време ме спира.Днес разбирам, че всъщност всичко е в главите ни.Няма такава зависимост.Има навици - цигарка с кафето, в бара, на дискотека, когато сме изнервени......Успеете ли да минете през тези навици без да сте запалили, наполовина сте успели.Извинявайте за дългия пост, но се радвам  за всеки, който е успял да се справи с този проблем.Успех  Hug

# 84
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте! Много информация съм намирала в тези форуми, но досега не съм писала. Това е темата, която ме накара да се регистрирам. Надявам се с взаимна подкрепа да успеем. Пуша от почти 20 години. До сега съм спирала цигарите само като бях бременна с големия ми син. С малкия не успях/само ги намалих/. Опитвала съм да ги намалявам, но явно това не е начинът поне за мен. Най-трудно ми е сутрин с кафето и вечер в компания. Дайте съвет, моля. Пробвах да пия чай, но нямах голям успех. Кажете/пишете/ как е при вас и как преодолявате самия навик.

Аз не се отказах от сутрешното кафе, но започнах да го пия без захар, така не ми се припушва, помисля ли си за сладко кафе, се сещам и за цигара ooooh!.Много взе да ми х аресва кафето без цигара, усещам вкуса му сега  Heart Eyes.Има и др. напитки, които ми действат антицигарено - чай, айрян, сок от моркови.
Пожелавам ти успех  bouquet!

# 85
Аз трябва да си призная, че вчера пуших. Имах изпит. Преди него пуших от притеснение, след него от радост, защото го взех и то с 6 . Това, разбира се не е оправдание, но се поддадох. След това пак не съм пушила, и честно казано дори не съм се сетила повече, но там, в Университета изкушението е много голямо. Срледващия ми изпит е след две седмици. Дано тогава устоя

# 86
  • София
От днес и аз съм при непушачите,надявам се този път да успея за по-дълго да не пуша.Преди ги отказах за 10 месеца и пропуших отново без причина,само да кажа,че килограми не качих,просто като ми се допушеше пиех вода и много помага.
Този път смятам да е завинаги.Успех на всички   bouquet

# 87
  • София
Няма да крия, че тази тема също допринесе за мотивацията ми да спра да пуша.  Peace
Беше ми по-леко да видя, че има и други, които искат да спрат вредният навик.  Wink
Пуша от близо година, като преди това не бях пушач.
От миналата сряда съм спряла всякакви цигари.  bowuu
Сега искам да откажа и мъжът ми от тях, ама да видим.  Thinking

# 88
Много идейна рекламка:

Успех !!

# 89
Нещо не можах да схвана какво прави това човече там и какво рекламира.

Общи условия

Активация на акаунт