Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 367
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Честита първа пролет!

От мен: мамините кифлички с различни пълнежи и спонтанни форми  Flutter

# 241
Здравейте и от мен! Честита пролет!!! newsm51 то по времето навън не си личи много, но пролетно настроение ви пожелавам!

Днес няма да изброявам по имена, че то трябва да копирам всички и всичко и да го изтипосам тук. Продължавайте все така newsm10
Аз гледам ли гледам, преглъщам и въздишам, то красоти и вкусотии колкото искаш.  smile3501 smile3501 smile3501

От мен снощи зеленце, то кое време стана ама ние още една зелчица имаме, та скоро и със сърмички ще се отчета, че то зеленийките откога са започнали, ама и на тях ще им дойде редът:

и порцийка

До скоро!!!

# 242
  • Brussels
Здравейте момичета  Hug, мен ме е хванал един мързел тези дни, нищо не ми се пипа!
Ася, радвам се, че си отново тук, голяма съм фенка на ястията ти  bouquet. Искам да те попитам имаш ли други рецепти от етиопската кухня, миналата седмица ходихме на етиопски ресторант, страшно ми хареса!
И да не спамя само, ето едни Кракери от спелта

# 243
ако започна наред,поста ми ще стане километричен...вие си знаете ,че сте най-    и голямо вдъхновение.Ако нещо ме е налегнал мързела откъм готвене,влизам тук и ...право към кухнята!    Peace 

А киселото зеленце  при нас откога свършиии...    Sick 

От вчера
салата китайско зеле,рукола,маслини и пармезан

пиле фрикасе

баварски кекс

# 244
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, радвам се, че си отново тук, голяма съм фенка на ястията ти  bouquet. Искам да те попитам имаш ли други рецепти от етиопската кухня, миналата седмица ходихме на етиопски ресторант, страшно ми хареса!

Hug

да имам Peace
с месо или без ти трябват?
има една вкусна леща... и някакви неща с месо Peace
ама всичко е кашообразно, че да се яде с инджера Wink
кажи какво те интересува, да ти ги преведа  Mr. Green

# 245
  • Brussels
Всякакви ме интересуват   Heart Eyes.Ние хапнахме смесени месни и безмесни, всички бяха много вкусни, а какво мазане беше, нали всичко се яде с пръсти. Simple Smile

# 246

Зеленчуци по китайски

Може ли да помоля за рецептата, много добре изглеждат  bouquet

# 247
marulka, Lina dm , Благодаря за подкрепата. Радвам се, че ви харесват нещата.  Hug Вчера зълва ми ме обяви за луда, че си снимам манджите.  newsm78 Каза, че съм станала лелка (прозвуча като обида) щом съм стигнала до там да снимам манджи.  Shocked

Алиен, няма нищо особено, но са много вкусни. В уок тиган слагаш малко олио, после зеленчуци каквито искаш (в случая гъби, лук, моркови, чушки, тиквички), поливаш със соев сос и бъркаш от време на време, докато изври водата.  Hug

# 248
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Всякакви ме интересуват   Heart Eyes.Ние хапнахме смесени месни и безмесни, всички бяха много вкусни, а какво мазане беше, нали всичко се яде с пръсти. Simple Smile

ети ти линк към преведените рецепти

става вкусна леща с берберската подправка.
аз тази подправка много я харесвам и я слагам в разни яхниики, стават жестоки Crazy

# 249
Страхотна е тортата, определено ще опитам лятото да я направя Simple Smile благодаря за рецептата Simple Smile
marieta млякото с ориза и рулото с бисквитки са страхотни Simple Smile доядоха ми се Simple Smile

# 250
  • София
Днес при нас имаше зелена салатка с риба тон

и спанак с гъби и овесени трици.

тук с гарнитура сърце  Wink

# 251

ето малко снимки от мен Hug

# 252
# 253
# 254
  • София
От мен един кекс с извара и ром. Става невероятно вкусен и ароматен Peace