ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 25

• 24 307
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Галето ,с нетърпение чакам с Мацко да пишете подробности за Тина Киркова.Късно разбрах за датата иначе и аз щях да дойда.Интересува ме ваната най-много.Ако е възможно пиши ми на лични вие как се записахте и къде ги има датите.

# 121
  • София
И аз ако мога да помогна с нещо в областта на строителството, ще се радвам:)
Иначе Светли е казала всичко по темата до сега Peace

# 122
svetly_ , не е фибран но и незнам колко см.е.Правя съпоставка със стаите и с гипсокартона при нас е по-топло и по приятно.
Не ви завиждам ,на които ви предстои ремонт.Не искам да преживявам в близките 10 г. пак това чудо.Сега правим само детската и не го смятам много за ремонт но по - миналата година беше чудото.Успех на всички и дано си направите апартаментите както вие искате.

# 123
Галето ,с нетърпение чакам с Мацко да пишете подробности за Тина Киркова.Късно разбрах за датата иначе и аз щях да дойда.Интересува ме ваната най-много.Ако е възможно пиши ми на лични вие как се записахте и къде ги има датите.
Миме, в новия брой на кенгуру има статия за водното раждане и там се говори за въпросната вана Simple Smile

Ние навсякъде вкъщи сме с гипсокартон на конструкция, доста дебел, под него има също дебел пласт вата - вече година сме в новия апартамент и мухъл, студ или влага не сме видели. Но - аз проветрявам често, не понасям застоял въздух, а и сме с климатици и стоим на отвоени врати, тоест целия апартамент се топли...

# 124
Миме, в новия брой на кенгуру има статия за водното раждане и там се говори за въпросната вана Simple Smile

Ние навсякъде вкъщи сме с гипсокартон на конструкция, доста дебел, под него има също дебел пласт вата - вече година сме в новия апартамент и мухъл, студ или влага не сме видели. Но - аз проветрявам често, не понасям застоял въздух, а и сме с климатици и стоим на отвоени врати, тоест целия апартамент се топли...

И ние сме така - даже климатиците съм ги спряла вече и апартамента пак е топъл.

# 125
да ви се похваля-ще си имаме момиченце!толкова съм щастлива! Joy

# 126
Честито ,Недин - знам колко си щастлива - за втори път изпитвам това  Laughing Страхотно е за майката да си има момиченце-не казвам ,че не е и за момченцата но ....  Hug

# 127
  • София
Здравейте и от мен в този зимен ден!
Фортуна да ти е живо и здраво детенце!
Сърничка, принципно аз се интересувам от отворените врати в Шейново, имам доста въпроси. С това беше свързан и последният ми пост в предишната тема, който май никой не е прочел. Искам да питам за 12 минутното секцио което правели там, как стои въпроса с кърменето на бебетата и много други неща. В петък мисля да ходя да се записвам на ЖК и ще поразпитам и кога има отворени врати. Ще дам инфо после на който се интересува.
Честито на всички които са узнали пола на бебчетата си. Какъвто и да е той пак си остават най-сладките бебоци на света.

# 128
Информацията за отворените врати излиза в началото на всеки месец на главната страница на бг-мама, както и в спис. 9 месеца. Има телефоните на болниците и дати, звъните и ви записват. Днес в Т.Киркова май имаше повече хора (тоест и незаписани, или поне никой не ени пита кой кой е). За ваната какво да ви кажа - всичките им лекари били обучени да израждат там, работи денонощно, всички екстри или отсъствие на такива са въпрос на лична уговорка с лекаря, който трябва да е избран предварително. Има пакет от услуги, можете да видите на сайта им какви са цените. Напливът е голям. Друго ако ви интересува - питайте.

# 129
  • Варна
много сте писали, ама съм скапана заради боледуването на каката и не ми се чете Tired
само да се разпиша...
малкия футболист става все по-активен, вече го усещам как се върти и като се обърне с главата надолу ме рита доста над пъпа Crazy загнездил се е отдясно, и се чувствам странно,защото каката беше отляво  Laughing иначе сме добре...като изключим болната,крива, кака Rolling Eyes
само дето започна пак да ми се спи много, и започнаха да ми се откачат краката от таза пак ooooh!

# 130
Честито Недин!    bouquet

Да се включа и аз с гипсокартоновите + вата + алум. дограма - 2-ра зима сме така, няма мухъл, а се бях приготвила да има много конденз. Пу- пу...
Иначе по форумите масово се казваше, че външната изолация е по-добра, но аз мисля, че най-добре е комбинация от двете, освен това северни и западни изложения са по-предразположени към кондензи особено по прозорците.

Марулка днеска се смях с глас на бухала  hahaha

# 131
 Здравейте мили мами , аз се намесвам във вашата тема , но имам час при д-р  Ризова в Бургас в клиника "Св. София " утре /19,03,2009/ от 11 и 30 часа , ако някой го иска ще го отстъпя ,моля пишете на лични ! Извинявам се ако съм подразнила някой с моята намеса ! Желая ви лека бременност и успешно раждане !   bouquet

# 132
  • Canada
Здравейте и от мен мами,
виждам че много мамчета са с контракции... И аз съм на магнерич (но пък не съм усещала стягане на корема). Просто доки каза че имам контракции... пък аз нищо не усещам. Като какво се усеща това стягане - може ли да не го усетя ако съм заета с нещо? А наличието на контракции означава ли пълна забрана да се пътува?

# 133
  • Варна
абе вече сме в шести месец,нормално е да започнат вече подготвителните ,даже и да нямате до сега,все пак са подготвителни Mr. Green притеснително е ако са болезнени, макар че всеки има различен праг на болката Rolling Eyes аз и с каката имах и с малкия си имам контракции , но не ме боли, за разлика от родилните Crazy по това ги познах де Mr. Green
karelia79 зависи , трябва да се консултираш с докито Peace

# 134
Момичета, дали е нормално бебето да се "държи" различно - последните два - три дни ми се струва, че се движи по-рядко и го усещам по-слабо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт