ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 25

• 24 384
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Стеф, това изпъване на кожата на коремчето в горния край и аз го имам от време на време, но за мен то си е нормално!Не мисля че мазането има нещо общо защото аз по два пъти на ден се мажа.Най-вече го усещам така когато малчо се върти.Най-обича да застава напреки на корема и така го изпъва че аз имам чувството че всеки еднин момент ще ми се пръсне коремчето!А и вече бебчовците са по-големи и заемат повече място и всичките ни останали органи са набутани нанякъде. Hug
За варицелата се надявам и този път да ни прескочи, но не ме притеснява особенно,защото аз съм я карала като дете и то два пъти.

# 151
  • София
И аз вчера усетих опъване на кожата на корема  Thinking  Но без болка,може би бебо се е опъвал  newsm78  #Crazy
Гледам,че пишете,че като ходите на ЖК и ви гледат бебо.Аз като ходя,сестрата,или там,акушерката ми мери корема,теглото и кръвното.  newsm78  Лекаря нищо не гледа.Последните два пъти така беше.Онзи ден и миналия месец.Или не трябва всеки път да ме гледа,незнам.Или при всеки е различно..  newsm78

# 152
Гледам,че пишете,че като ходите на ЖК и ви гледат бебо.Аз като ходя,сестрата,или там,акушерката ми мери корема,теглото и кръвното.  newsm78  Лекаря нищо не гледа.Последните два пъти така беше.Онзи ден и миналия месец.Или не трябва всеки път да ме гледа,незнам.Или при всеки е различно..  newsm78
Кукумявка, аз знам, че по здравна каса се отпускат 2 ехографски прегледа, но зависи от лекаря явно, мен всеки път ме преглеждат с ехограф (т.е. бебката), даже като боледувах и се притеснявах дали всичко е ок, 2 поредни седмици ме прегледа.

# 153
Малко скучно вървят нещата при вас ша знаете Wink Ама не ви търся кусури - не сте се събрали тук вицове да си разказвате, я  Laughing
Virginity, днес имаш да черпиш Thinking Мъжката половинка от аватара ти има Рожден Ден  Hug Колкото и да не го харесвам този, 'щото ми тъпче мъжкото самочувствие  Wink не мога да не призная, че е голям симпатяга. Чуваме се често и ми заръча да те поздравя с едно "парче". Ето го - лично за теб и за останалите моми, които го харесват(нещо ми нашепва, че тук  можех да напиша просто "за всички"  Laughing ):
Bruce Willis Blues Band
Приятен ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Здравейте,

аз малко се позагубих. Малко, малко - от преди нова година не съм писала. Радвам се, че при повечето от вас всичко е наред и бебоците растат. И аз вече какъв корем съм пуснала - питат ме дали не съм в осмия месец, че бебочето е малко по-голямо за периода. Което не е лошо, де.

Чудя се дали някоя от вас е забелязала да се чувства по-зле на границата между две гестеционни седмици. При мен като че ли е така, ама се чудя дали не си въобразявам.

# 155
Снуксири - сещам се за теб често, чудех се защо не пишеш, но се радвам, че вече си на линия Hug
Аз лично не съм се наблюдавала за подобни дискомфорти между две г.с., но може - кой знае Thinking

Дзимби, благодаря за отговора Hug

Цветен прашец - максимално проветрявай помещенията, да не ти стане лошо - по принцип в началнабременност е кофти да се дишат подобни отрови, но сега дискомфортът е главно за теб, може да ти призлее, да те заболи глава и т.н. Успех с довършителните работи и се пази Hug

ARGHT - наминавай по-честичко да разведряваш и разсмиваш обстановката Grinning Hug

# 156
Само да мина да ви кажа здравейте и отивам да чистя ,че снощи мъжа ми слага теракот и фаянс и е страшен прах в къщи.Да минават тези ремонти,че да се насладим малко на чисто на бремеността си  Laughing
Аз също не съм забелязала да ми става лошо между две седмици но то на мен никога не ми е ставало .

# 157
ARGHT, приемаме забележката и в отговор на нея ето малко порция смях за разведряване на настроението. (че в последните страници май основно за болежки си говорим)
http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm
Мислех да разкажа някой виц, ама не се сетих за подходящ.

# 158
cherry girl - Мерси искренно се разсмях ! hahaha
мен болката ми сякаш отшумя,но не е изчезнала !незнам какво да правя а не е постоянна...можеби е нормално! Simple Smile
 Hug на всички !

# 159
... ето малко порция смях за разведряване на настроението
Ха, ха, ха, ха, хааааааааааааааааааааа...
Това вече е добре. Получавате "пионерско поръчение" - говорете си за каквото щете, но по един такъв "пост" на страница ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
cherry girl smile3501 smile3501 smile3501

Ама снимката с тюлена е направо ... не мога ... думи нямам ...

# 160
Снимките са невероятни, такава емоция ми донесоха...особено тези с котките и кучетата Heart Eyes

# 161
... ето малко порция смях ...

newsm62  newsm62  newsm62
Общуването с животните е уникално показано!!! Моето диваче общува така с другите деца  Joy

# 162
  • София
Има просто жестоки снимки  Joy  Наистина трябва от време на време на постваме такива неща,да се похилваме  hahaha
Аз не си спомням,може би в началните теми,когато още не се бях записала тук сте обсъждали епилирането... нещо нямам спомен да сме си говорили за него,или по специално за бикини зоната  newsm78 . Вчера пробвах с тези епилиращите ленти и направо умрях от болка  #Crazy  #Crazy  #Crazy . И се отказах,препотих се 15 пъти,от едно дръпване. Чудя се,дали е удачно там да се правят кола маски и такъв тип епилиране.Защото забелязвам,че сега много по-бавно ми растат космите,особено на краката,което си е супер.  Peace  И се чудя да отида ли на кола маска,там да ме оправят,мисля си ,че по-малко ще ме боли,защото по-бързо ще стане,аз като почвам вкъщи с моите настройки половин час....  #Crazy Или по-добре бръснене? Ма не ми се ще нещо...  Thinking

# 163
Куки - не се препоръчва кола или епилация именно заради болката, може да се предизвикат контракции така.
Аз лично и да искам, не мога да ползвам епилатор или кола, обривам се цялата...иначе и на мен по-бавно ми растат космите, което е супер Crazy

# 164
хихихихи Кукумявче и аз така много време се настрйвам и накрая  нишо не свършвам мн ме боли!
някой мами казаха че от болезненото епилиране може да доведе до контракции!
но аз хич не търпя на болка иначе е мн по добре и бавно растат космите Simple Smile
аз си взех наскоро епилатор + бръснеща глава
за сега ползвам бръснещата глава , и таткото помага че....малко ми е трудно вече  Joy
 Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт