Личат ли ви емоциите?

• 3 024
  • 62
  •   1
Отговори
Здравейте искам да ви питам личи ли ви когато сте притеснени, ядосани и т.н.? Успявате ли да прикриете волево емоциите си или всичко веднага се изписва на лицето ви? На мен са ми казвали че много ми личи ако съм притеснена или уплашена, от километри се познава Sad. А аз само как се старая да не ми проличава не е истина. Но не се получава. Може би е въпрос на ген или? На вас личи ли ви ?

# 1
  • Пловдив
с повече упражнение и воля няма да ти личат емоциите.

# 2
Понякога нарочно демонстрирам емоциите си...
Друг път мога съвсем умело да ги скрия.
Въпрос на тренинг и желание.

# 3
о, аз се владея съвършенно.малко неща,и още по-малко хора могат да ме изкарат от равновесие

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 22:12 от Пали

# 4
  • Бургас
Емоциите трудно можеш да ги скриеш, а хората, които те познават безпогрешно могат да разберат какво ти е, колкото и да се прикриваш. Ако имаш актьорски талант не би било така, ама уви не всички сме актриси  Wink Да - личат ми.

# 5
Понякога нарочно демонстрирам емоциите си...
Друг път мога съвсем умело да ги скрия.
Въпрос на тренинг и желание.

Това бих казала и за себе си. Само че не мисля, че съм се тренирала особено.

Старая се да ги прикривам в определени ситуации. В други, обаче, буквално ми "избиват".

# 6
А как тренирате? Пред огледало ли?

# 7
Аз не бих могла да ги тренирам буквално по този начин. По-скоро в самата ситуация успявам на момента да задържа досегашната си физиономия, например. А отвътре какво бушува - аз си знам.

# 8
А как тренирате? Пред огледало ли?
За това не трябва тренинг, а опит.
Като пораснеш ще разбереш.

Иначе и аз демонстрирам емоциите си когато пожелая.
В повечето случаи не ми личи нищо.
Не обичам да занимавам хората с моята особа.

# 9
# 10
Ами баща ми е на възраст и по същия начин всичко му личи и му се изписва на лицето. Виж майка ми може да излъже и ЦРУ, ама не приличам на нея. Tired

# 11
Ами баща ми е на възраст и по същия начин всичко му личи и му се изписва на лицето. Виж майка ми може да излъже и ЦРУ, ама не приличам на нея. Tired
Поне татко ти е сигурен, че си негово дете Grinning

# 12
Когато искам да ми личи, ми личи. Wink

# 13
На мен много ми личи  Crazy
Но съм забелязала, че колкото повече се опитвам да се прикрия , толкова повече ми личи Outta Joint...
И от едно известно време съм дала воля на емоциите си  Mr. Green въобще не ми пука Whistling

# 14
Точно така е и при мен-колкото повече се старая да ги скрия толкова повече излизат на показ

Общи условия

Активация на акаунт