Личат ли ви емоциите?

• 3 034
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Според зависи.
Ако съм сред близки, се държа естествено. Но ако срещу мен стои някоя "доброжелателна" клюкарка, го раздавам абсолютен темерут.

# 46
Личат ми, да. Когато съм смутена се изчервявам. Когато съм наранена, сълзите сами си текат. Всяко от настроенията ми е изписано на лицето. Не мога да го скрия, понякога се проклинам заради това че не съумявам да се овладея.

# 47
Не мога да го скрия, понякога се проклинам заради това че не съумявам да се овладея.

Стига, хора! Задържането на отрицателни емоции е толкова вредно!
Аз от най-малкото нещо се изчервявам - като малко дете съм. Когато съм щастлива плача. Ама... както си трябва Mr. Green. Когато се ядосам първо ставам ужасно червена, после един мускул на лицето ми започва да се свива и в последната фаза една вена на челото ми изкача! Хубаво е, че последното много рядко се случва. И при всичкия този емоционален цирк хич не ми пука!
Не обичам хора, които носят маски. 

# 48
Не крия емоциите си. Така ме е учил живота. Радвам се и тъгувам искрено, а ако съм ядосан избухвам като ураган.

# 49
Личат ми ужасно много.А и нарочно си ги показвам де..кво ,ако ми е криво или ако съм ядосана да се правя че всичко ми е наред.Ми не мога ,а и не искам .Раздавам шутове и тва е. #2gunfire

# 50
  • на брега на морето
Не си крия добрите или лоши емоции. Това
е вредно за душевното здраве.  И е по-
искрено, а хората ценят това.

Руске Яйцеочева, какво е станало? newsm78 Joy

# 51
Личат ми,да.Особенно най-близките могат да разберат в какво настроение съм и по телефона

# 52
Личат ми,да. Дори не се старая да ги прикривам.

# 53
В повечето случаи ми личат, а понякога не искам да е така...  Confused

# 54
личи си още как!може да не коментирам,но на лицето ми е изписано всичко.

# 55
Цитат
Публикувана от: Visible 
Вмъкни Цитат
Цитат на: _tonitta_ в Понеделник, 06 Юли 2009, 08:56
Не мога да го скрия, понякога се проклинам заради това че не съумявам да се овладея.

Стига, хора! Задържането на отрицателни емоции е толкова вредно!
Аз от най-малкото нещо се изчервявам - като малко дете съм. Когато съм щастлива плача. Ама... както си трябва . Когато се ядосам първо ставам ужасно червена, после един мускул на лицето ми започва да се свива и в последната фаза една вена на челото ми изкача! Хубаво е, че последното много рядко се случва. И при всичкия този емоционален цирк хич не ми пука!
Не обичам хора, които носят маски.   
Visible, това означава че нямаш контрол над себе си. А много често се налага да съумяваш да се овладееш, това е един плюс в живота. А не всеки да чете по лицето ти. Не казвам че хората които успяват да се владеят са прикрити, всеки вътрешно си изживява емоциите, но не е нужно всички да виждат по израза на лицето ти това. Да, в живота се налага да носиш маска. Това е начин да се защитиш, нищо повече.

# 56
Когато се налага, мога да контролирам емоциите си. Но когато емоциите ме контролират, ми личи.

# 57
_tonitta_, "вътрешното изживяване", сдържането на емоции води само до лоши неща. За мен не е въпрос мога или не мога да крия какво се случва вътре в мен. Не намирам за нужно да го правя, не ми харесва, не разбирам хората, които го правят.
Единствено не понасям когато настроението спрямо един човек се пренесе върху друг.

# 58
Аз нищо не мога да скрия от никой! По-силна ли е емоцията веднага ми се изписва на челото Simple Smile Изчервявам се много, когато се ядосам ми изкача една вена на челото... абе въобще като отворена книга съм.
Преди много се дразних, ама вече не ми пука особено. Такава съм си и така се харесвам  Hug

# 59
Visible , показването на такива силни емоции безогледно е проява на инфантилност, защото все пак не винаги е подходящо да се "разтовариш". Може дори реално да ти попречи на работа, общуване с други хора. Представяш ли си така да ревнеш тикосана пред шефа или клиенти да речем?
Никой не казва да се ходи постоянно с маска на мумия, но все пак след детската възраст, хората трябва да имат известен самоконтрол, не само заради социалния момент, но и лично те да могат да знаят за себе си, че могат да походят хладнокръвно в екстремни ситуации, когато други зависят от тях. Представи си да изпаднеш в такава паника, ако видиш детето си катастрофирало или нещо друго (не дай боже), ами ти вместо да му помогнеш и успокоиш , показвайки такива емоции, ще го сринеш допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт