Личат ли ви емоциите?

• 3 022
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
    Обиковено не личат, успявам да ги контролирам.  Wink

# 31
Личат ми, ако не се опитам да ги скрия. С усилие, но успявам да ги контролирам, т.е да не се изписват на лицето ми. Не са длъжни хората да знаят какво ми е на душата. Немците го умеят това много добре, опитвам се да взема пример от тях.

# 32
На мен ми личат, рядко успявам да се прикрия, да не кажа, че почти не ми се отдава. Не мога, твърде чувствителна съм и всичко ми се изписва на лицето. Изживявам всичко максимално и трудно бих се прикрила или направила маска.  Cry

# 33
Винаги ми личи,което ми помага да съм искрена. bowuu

# 34
   При мен емоцията, почти винаги е била водеща и ми е трудно да се прикривам. А и с напредването на годините, вместо да ставам по-зряла и уравновесена, все повече се засилва желанието ми да продължавам да бъда естествена, да изразявам свободно емоциите и чувствата си!  Simple Smile
  Ужасно ме притесняват както хората, които потискат емоциите си,така и тези, които умело се прикриват.

# 35
да
особено негативните

# 36
Винаги, винаги ми личат.

# 37
Винаги, винаги ми личат.

И при мен е така.Всичко е изписано на лицето ми.

# 38
Ами,когато съм ядосана много лесно го скривам.Когато съм притеснена обаче имам много гадния навик да се смея.Ужасен навик(ако мога така да го нарека),направо в чудо се виждам,но това е по-силно от мен.Много пъти съм попадала в такава ситуация.Чувствам се,а и сигурно изглеждам като идиотка.

# 39
  • Торонто
Тая работа няма нишо общо с гена Joy

Всичко има общо с гена.
От външността до характера, поведението и пр. включително и емоциите.

# 40
Не. Немога - личи ми.

# 41
Не се старая да прикривам емоциите си. Личат ми.  Това съм!

# 42
Може би е въпрос на ген или?
При мен е въпрос на зодия Simple Smile Овен съм и избухвам в пожар веднага. Но момичетата са прави - ако работиш над самообладанието си ще имаш успех. Аз си се харесвам емоционална  Laughing

# 43
Гледам да личат тези, които е нужно.

# 44
  • България
Много ми личат емоциите.Имам една издайническа червенина по лицето,която се появява,когато съм ядосана,засрамена,наскърбена,но за моя радост поводите са все по-малко,за да се прояви тя.

Общи условия

Активация на акаунт