ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 25

• 24 388
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Айде и аз да се присъединя към групата на недоспалите.  Tired
На София и растът три зъба едновременно, два от които кътници и цяла нощ прицъркваше от време на време и се отвиваше. При стотното ставане да я завия ми писна и я взех при нас, отнесох няколко шута по главата и корема, защото тя като спи рита като конче.  Shocked За капак вместо да се поизлежава след тежката нощ щръкна в 6,30.... ooooh!

Аз контракции си имах и с предната бременност, затова сега не се шашкам. Дори се подготвям психически, че след 7-8я месец ще са много по-начесто, което си е нормално. Явно ще си изкараме на магнерот до края.

Моя бебок и той само се мести наляво, надясно  Heart Eyes. Сега имам чувството, че е застанал напречно, но другата седмица чак съм на консултация да го видим на къде е тръгнал.  baby_neutral

Usmivka123 мен си ме боли кръста от 4я месец още, но това си е екстра на бременоста, всичко ще мине юли месец.  Simple Smile

Кукумявче, аз ходя на кола маска и смятам да продължа така до края. С предишната бременост, се бръснех, което си беше малък кошмар особено 8-9я месец направо се побърквах с едно огледалце подпряна на ваната се кривях максимално, защото от корем нищо не виждах.  ooooh! Сега си е чиста работа за няма и 10 мин. си готова.

Оооооооооооооо ARGHT ко прайш!!?

# 166
  • София
Е,няма да ходиме космясали  Rolling Eyes ,значи ще се бръснем  #Crazy ? То друг вариант не виждам аз.А този вариант да карам таткото да ме бръсне ми се струва адски зле,смисъл,какво,аз ще се разчепата и той ще ме бръсне? Гледката не ми се вижда много романтична..  newsm78 . Оффф...не стига че мислим хиляди неща,сега и тва..Или пък наистина да прибегна и сега до кола маската.. пък ще ги видим тея контракции  #2gunfire

# 167
Много кофти това с епилирането в тия зони.  #Crazy Понеже обичам навсякъде да ми е чистичко, преди редовно си правех кола там. Обаче още при първата бременност козметичката ми отказа да ме прави, заради страх от контракции. Та се наложи да се мъча с бръснача. На финала тази задача беше поверена на мъжа ми, Този път все още не съм прибегнала до неговите услуги. Ама май на там вървят нещата.  hahaha Е, верно че не е най-романтичното нещо на света, ама пък после и на него му е хубаво... Blush

# 168
  • варненка от София
Умрях си от кеф с някои снимки. Имаме някои такива попадения и с Шушето, заспала на стола за хранене и омазана с крем здраве до уши. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83498&pid=2327936 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83498&pid=2327953 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83498&pid=4161326 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83498&pid=4161328

А снимката, на която каката е нарисувала бебето в шезлонга ми напомня какво ме очаква на есен. Виждам го цветно даже, защото точно сега е на фаза да пише и рисува и за "таланта" й няма спирка. Види ли нещо за писане не е нужна хартия защото къщата предполага много свободни платна като стени, чаршафи, завивки, нейните крака и ръце. Изобщо отглеждаме една малка голяма художничка.

Аз пък четох из форума един много забаве виц и не мога да не ви го споделя:

Три жени - омъжена (от 10 години), любовница и неомъжена (с гадже)
решили да направят експеримент- да се облекат с кожено бельо, ботуши,
бикини, сутиен и кожена маска и да видят реакциите на партньорите си.
След една седмица се срещат да споделят резултатите.

Неомъжената:
Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя
падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се
омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс.

Любовницата:
Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя
в офиса му- там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво
има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади
кабела на телефона и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа.

Омъжената:
Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си.
Когато се върна от работа, затвори входната врата, погледна ме и каза
"Здрасти Батман, какво има за ядене?"

# 169
За кола маска и аз съм чувала,че не е препоръчително сега.Той и нашия татко до последно си ме бръснеше ама елате да видите картинка в тази тясна душ кабина как е седнал и аз над него разкекерчена да ме бръсне - скоро време пак ще се повтаряме така,че вече отдавна не се виждам  Laughing

# 170
  • София
офф момичета...ще отида на кола,няма да карам мъжа ми да ме бръсне,простоо..ужас  Naughty Точно пък това не искам той да го прави..

# 171
Гледам,че пишете за това кой как си премахва ко....те.Май на всички ко....те ни растът бавно навсякъде,защото и при мен е така.А за деликатните зони да не говарим-отдавна не мога сама да се оправям и таткото няма нещо против това той да ме оправя.Да няма дя мее срам от него....като че ли не мее виждал,но всеки си има принципи и разбиране за това Naughty
Момичета винаги като ходя при доки-бебо е застанал седалищно и седи само от дясно Mr. Green
Кога ще вземе да се обръща newsm78

# 172
 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

"Здрасти Батман, какво има за ядене?"
Е, не е чак толкова зле след 10 години  Wink StopPeace

kukumiavka, много зависи от твоя праг на болка, аз лично познавам момичета, които си ходеха на кола и през бременността (аз не изтърпях и сега съм на Виит Депилатоар...)

# 173
  • София
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

kukumiavka, много зависи от твоя праг на болка, аз лично познавам момичета, които си ходеха на кола и през бременността (аз не изтърпях и сега съм на Виит Депилатоар...)

Аз пък четох някъде,че не било хубаво с депилатоар по време на бременност.А и аз не съм виждала депилатоар за интимни зони.  newsm78

# 174
kukumiavka , Във всяка аптека трябва да има, пробвай, Аз първия път бях на бръснач, и чак в болницата като раждах мацката в стаята ми каза, че тя го ползва и е доволна, е, за мен вече беше късно, но сега се сетих за това Peace
п.с. И все пак трябва да се тества първо, не на всеки понася Naughty

# 175
МАрулка,страшен виц.Ама снимките на чери и те не лъжат.Умрях си от смях с тях.
Относнотемата за обезкосмяването карам в момента на опипване,ама скоро татито ще започне пак да се разписва. Wink

# 176
Здравейте.marulka_s супер е вица мол яви нека да има и такива забавления в темата направо ми дои де настроението.До бръсненето аз и с предната бременност тази работа си я вършех сама и сега смятам че  така ще стане.ех че не се сещам за някои виц в момента,а сетих се за нещо когато щерка ми ставаше на 3-годинки и по случаи празника сме се събрали баби и дядовци и тя "мама и тате танцуват голи"свекървата се  Embarassed аз също а мои-та майка понеже е съвременна се  Laughingи започна да я пита какво правят мама и тате и то пак танцуват голи Blush
е това са децата винаги е весело с тях аааааааа те са малки геничета

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 15:25 от galelei

# 177
galelei , що тъй прайте вий пред детето бе.... Joy Joy Joy

# 178
Ех Марулка и Чери, разсмяхте ме от сърце!
Охо ARGHT , добре появил се!
Галелей що така бе момиче пред детенце:lol: Laughing Laughing В тая връзка мойта свеки ми разправя за едно детенце в градината,което ухапало едно момченце по чурката в градината и то се разплакало.Като го попитали госпожите защо е направило така то отговорило че когато майка му хапела така таткото той не плачел!Да не помислите че това е виц, това си е истинска случка!
За епилирането, аз си ходя на кола и мисля са си ходя до края.Ходя от много време и вече съм свикнала и не ме боли толкова!Всеки обаче сам решава за себе си!Когато раждах баткото нямаше време за кола и се наложи татито да ме оправи!По-добре беше той,отколкото някоя гадна акушерка в АГ.

# 179
  • София
Стеф, по отношение на миризмите си абсолютно права, но си ме объркала с някое от момичетата които правят ремонт. Аз за сега не съм от тях, в един момент ще бъда, че вилата чака.
Чери много ме разведри с тези снимки- има някои уникални, като бебето с динята например или бебето което спи върху кучето, но има и доста брутални, като бебето в мивката с мръсните чинии.
ARGHT ни мисли за някакви сухарки в каквито покрай многото ни тревоги понякога се превръщаме, но принципна сме свестни момичета, само дето имаме нужда някой от време на време да ни обръща внимание, че има и друг живот. Затова ARGHT   не ни оставяй дълго без надзор, защото не се знае като се върнеш какво ще  намериш. Хихи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт