Как се отблагодарихте на доктора след раждането?

• 12 284
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
Имах предварителна уговорка с екип-лекар и анестезиолог.Платих уговорената цена.Акушерките почерпихме с бонбони и торта.

# 106
Аз съм изключително доволна от доктора и акушерката, които ме израждаха, а и проследиха цялата ми бременност.И въпреки, че си бях платила таксата за избор на екип,защото те не бяха на смяна, като тръгнах да раждам ( дори бяха и извън града, като им се обадих) им подарихме с мъжа ми - на доктора уиски и кутия бонбони "Мерси", а на акушерката - бонбони и марков парфюм! не съжалявам за нито един лев, който съм дала за тях двамата!!!Родих бързо и без проблеми!Много ми помогнаха!

# 107
уговорената цена преди раждането и кошница с вино и плодове след това

# 108
  • Бургас
След като ме изписаха пратих майка ми в частния кабинет на лекарката с букет и малка сума.Тя самата нищо не ми поиска.

# 109
  • София
Никак. Направих дребен подарък на лекарката, която ми следеше бременността. Докторката на раждането ми не беше особено любезна и не намерих за нужно да подарявам нещо. На акушерката името не разбрах в суматохата, тя беше мила. Додохме бонбони и вино на акушерките, които ни изписаха.

# 110
  • кв.Изток
Две раждания в държавни болници- и двата пъти почерпки за екипите.Пари в брой-не.

# 111
Раждах в частна клиника и платих на касата. На доктора /понеже много ме кефи Wink / подарих кошница със френски вина и сирена.

# 112
В болницата платих за избор на екип, на самата лекарка подарих брошка щъркелче  Laughing!

# 113
  • BG
С ръкостискане и вербално се отблагодарих. Раждах в "Майчин дом" София по здравна каса. При изписването занесох на медицинските сестри бутилка безалкохолно и торта.  Peace

# 114
Не съм наемала лекар, родих при който беше дежурен.Благодарност- чантичка с разни почерпки.

# 115
Токова сериали с медицинска тематика се въртят / "Спешно отделение","Д-р Хаус","Анатомията на Грей" и др/.
Как никъде не показаха даване на пари или подаръци.
Просто си стискаха ръцете ,прегръщаха се и т.н.
Кой ни научи нас на тез порядки с даровете?

# 116
Последната опция.Това им е работата,да ни помагат  Wink

# 117
  • София
Платих на касата + не особено голяма сума на самия лекар.
ЖЗ, сега ще раждам при жена и мисля пак по тази схема, само че този път - подарък.

# 118
С ръкостискане Wink но аз не раждах в България така, че анкетата май не се отнася за мен.

# 119
С ръкостискане Wink но аз не раждах в България така, че анкетата май не се отнася за мен.
Като по филмите Peace

Общи условия

Активация на акаунт