Как се отблагодарихте на доктора след раждането?

• 12 270
  • 190
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Гласувах с опция 2 Peace

Макар че останах много,ама много недоволна от всичко около раждането,/слава Богу че сме живи и здрави и двамата/ дадох по една торба на лекаря и акушерките.те заслужаваха де,но той абсолютно не Naughty.Една седмица ме гони по коридорите и ме пита,"Айде мъжа ти няма ли да черпи" Shocked

Уточнявам,раждах в Държавна болница,без уговорка Peace

# 151
Аз раждах Австралия и не съм дала нищо на никои. Платих каквото имах по тарифите на лекарите и това е, нищо не съм давала. Тук никои нищо не дава, дори и бонбон да дадеш се смята за подкуп и никои няма да го вземе, а за пари е просто абсурдно. Дори не съм благодарила и на лекарите. Дори не съм благодарила на лекарите- това което направиха им е работата. На вас на работа благодарят ли ви и черпят ли ви за всяко свършено нещо? На мен не. Аз съм много против подаръците и даването на пари в плик. Съгласна съм да платя колкото иска лекаря, но срещу касова бележка и той да си плати данъка за тях.

# 152
Благодарих му със сълзи в очите и усмивка.
Раждах във ВИП отделение,където голяма част от таксата ,която платих ,отива при лекаря ми.И така трябва да бъде!

# 153
  • Sofia
Раждах във ВИП отделение,където голяма част от таксата ,която платих ,отива при лекаря ми.И така трябва да бъде!

Но благодарих и по друг начин Peace Не "под масата" !

# 154
Аре татенце свери ли часовника... newsm78

Не съм от мнозинството.

# 155
Аре татенце свери ли часовника... newsm78

Не съм от мнозинството.

Party  Money Добих представа!  Shocked

# 156
аз раждах в Сливен и частна болница и съм много ама много доволна от всички и най-вече от моя гинеколог който ми следеше бременноста от първата седмица до края.Беше до мен през цялото време.
Еми как да не му се отблагодари човек!!! НО,да подчертая не ми е искад и стотинка!

# 157
  • Пазарджик
Страшно доволна останах от целия екип /раждах в държавна болница/, от отделението по патологична бременност, от интензивното, от рилното и неонатологията. За всяко едно от тези отделения имаше почерпка от торта, сладки, бонбони и алкохол /незная къде какъв е бил , все пак не съм присъствала Laughing/ и разбира се за лекаря който ме израждаше и асистиращият му отделно почерпки. Според мен нищо лошо няма да изразиш благодарността си независимо дали е с почерпка, подърък или пари, важно е хората да се почувстват поне за миг значими, както аз съм се чувствала при тях.

# 158
Жорко, 27 септември е една много хубава дата Laughing Peace.
Извинявам се за спама.

# 159
Токова сериали с медицинска тематика се въртят / "Спешно отделение","Д-р Хаус","Анатомията на Грей" и др/.
Как никъде не показаха даване на пари или подаръци.
Просто си стискаха ръцете ,прегръщаха се и т.н.
Кой ни научи нас на тез порядки с даровете?

А направило ли ти е впечатление какво е отношението към пациентите? На светлинни години от това тук. Ето затова даваме пари - от страх, че ако не дадем, ще ни третират още по-лошо, с надежда да получим информацията и подкрепата, която ни е нужна в толкова важен момент. Затова, втори път, след като няма да се чувствам толкова зелена и безпомощна, не бих. Съгласна съм с ALFI, че това е порочна практика и не води до това, което желаят пациентите като го практикуват.

# 160
  • плевен
Токова сериали с медицинска тематика се въртят / "Спешно отделение","Д-р Хаус","Анатомията на Грей" и др/.
Как никъде не показаха даване на пари или подаръци.
Просто си стискаха ръцете ,прегръщаха се и т.н.
Кой ни научи нас на тез порядки с даровете?

А направило ли ти е впечатление какво е отношението към пациентите? На светлинни години от това тук. Ето затова даваме пари - от страх, че ако не дадем, ще ни третират още по-лошо, с надежда да получим информацията и подкрепата, която ни е нужна в толкова важен момент. Затова, втори път, след като няма да се чувствам толкова зелена и безпомощна, не бих.

Напълно съм съгласна с теб.Днешните лекари и по-специално българите те гледат само в джоба.Забравят там каква си клетва са дали. #2gunfire

# 161
  • bulgaria
Ръчно рисувана върху старо дърво икона, букет. Майка ми е лекар и сме се заринали от уиски и бонбони. Аз като закъсам за парички, продавам на магазина до нас 1-2 бутилки Mr. Green

# 162
Ръчно рисувана върху старо дърво икона, букет. Майка ми е лекар и сме се заринали от уиски и бонбони. Аз като закъсам за парички, продавам на магазина до нас 1-2 бутилки Mr. Green

Предполгам, че това беше шега Thinking.

# 163
  • Бургас

Предполгам, че това беше шега Thinking.

Дори и да не е - какво от това? Разни хора - разни идеали!

# 164
на акушерката,която ни изписа букет цветя и бонбони.раждах в часна клиника и мисля,че сумата за раждането,която платихме е достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт