Как се отблагодарихте на доктора след раждането?

• 12 254
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
  • Монтана
В нашия малък град на кабинета на всеки гинеколог има ценоразпис на предлаганите от него услуги ....ангайирано раждане- 400лв,
а мисля ,че е ясно ,че всяка мама предпочита на раждането да присъства лекарят при който е ходила през тези девет месеца....

така олеква с 400лв ,но е по-спокоина

# 136
А после защо има корупция.Еми ще има докато не спрем да даваме ще има.Не трябва да се сърдим на лекарите свикнали да взимат,защото ние сме ги научили да им даваме. ooooh!

# 137
  • след Околовръстното
А после защо има корупция.Еми ще има докато не спрем да даваме ще има.Не трябва да се сърдим на лекарите свикнали да взимат,защото ние сме ги научили да им даваме. ooooh!
Права си ама донякъде. Защото предпочитам да дам, вместо да ме подритват между контракциите като мръсно коте. Айде нема нужда.

# 138
Ами подритват ни,защото знаят че така ще си поучат паричките.Да ти кажа честно мен също ме подритваха,докато не дойде мъж ми и направи грандиозен скандал,че даже го пуснаха в пред родилна зала да ме види(бях сама,разбира се).След като излезна веднага ми побутнаха системата и след 15мин. имах син.Непрекъснато ме разпитваха за роднините и след като мъж ми каза че леля му е главен прокурор в областта,имаха различни въпроси.Не какво работи мъжът ти,а усещаш ли нещо да те бута....

# 139
И двата пъти с торбичка за почерпка- луксозни бонбони, скъпо вино, сок, хубаво кафе и т.н. Пари на ръка не съм и не бих дала.

# 140
  • Бургас
С пари . Rolling Eyes

# 141
Токова сериали с медицинска тематика се въртят / "Спешно отделение","Д-р Хаус","Анатомията на Грей" и др/.
Как никъде не показаха даване на пари или подаръци.
Просто си стискаха ръцете ,прегръщаха се и т.н.
Кой ни научи нас на тез порядки с даровете?

Имаш предвид американски сериали, които показват американски обичаи. Те си имат техни си обичаи, като например да подаряват подаръци на пощальоните си по празници, а ние тук даже не знаем името на нашия.  Ние си имаме наши си обичаи! Peace

И на тях не им е толкова съвестна работата, защото още при приемането на спешен случай питат имаш ли здравна осигуровка/застраховка и ако нямаш... газ към църквата  Confused

# 142
Сьс стотачка!Дори в момента мисля дали да не му дам още толкова,защото му звьнях в 2,3,4 часа и в 5 .00 се срещнахме в б-цата bowuuАз имах уговорка че искам точно той да ме изражда ,за това реших че ще му дам пари той да се почерпи с каквото си иска,не аз да му купувам това-онова,то така или иначе едва ли една торба с почерпка излиза по малко!Когато го попитах какво му дьлжа след раждането ,отговорьт беше каквото аз преценя .Затова лично аз постьпих така!

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 17:48 от dimanna

# 143
Със торбичка на стойност до 50 лв. Peace.И без това си платих 670 лв.за раждането

# 144
подарък до 50 лв.- торта, кола, това-онова Peace.

# 145
Не може да държим определен доктор да присъства на раждането не децата ни,той да не е на работа, да му звъним по никое време по няколко пъти да дойде извън работно време специално заради нас и накрая да не си платиш.Те не работят за ония дето духа в крайна сметка.Който не иска да плаща да отиде в държавната болница, да си ражда при който се падне на смяна.Всички са гинеколози.Това не е корупция а благодарност.Аз ще дам за да знам че ще има човек на който вярвам до мен.Искам да знам че някой ще се погрижи за детето ми.Ето в момента гледам новините и става въпрос за двойки които нямат деца.Колко е скъпо да си имаш дете,колко опити са нужни.Смятате ли че на някоя от тези двойки мъчила се толкова време да имат детенце ще преценят че е по добре да идат ей така да на късмет в родилно отделение.........................Всеки има право на избор-всичко си е за нас.

# 146
  • по света
С пари.

# 147
кухпих торта с надпис " с благодарности от Жорислав".

# 148
С 1-то раждане ме подбутваха оттук-оттам.В Майчин дом ме обикаляха за секцио,че бил голям плода...Ми ,хубаво!Нека те да преценят,нали това им е работата!?Е,като няма пари,няма и секцио.Мъчиха ме 4 часа ,след като ми спукаха мехура,докато не се намеси една акушерка и не се развика да ми пускат окситоцина.
Знам ,че темата е друга,но искам да споделя и да благодаря на акушерката Елена от 7-и етаж(друга информация нямам),която компенсира лошото отношение на колегите.Златна жена!
 Е,с 2-рото реших да си плащам- нещо като застраховка за по-човешко отношение. Mr. GreenРодих в провинцията и докторът не се е пазарил.Каза :"Колкото решиш."Аз реших:250 с почерпката Peace

# 149
  • Плевен
С подарък до 50лв.но за акушерката,която свърши цялата работа,не за доктора.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт