Хайд парк 2

• 119 069
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 020
  • на път
хайде, ние вече сме с варицела.....

Гадно е, но по-добре сега отголкото на морето все пак  Thinking

# 1 021
Фокси, наистина много неприятно, но пък Ива е права, все пак до морето трябва да сте вече добре, пък и ще мине, после поне няма да ти се налага да търсиш кой да я гледа докато групата в градината примерно е в карантина Hug

# 1 022
хайде, ние вече сме с варицела. Две деца - две варицели, абсолютно съм сигурна, че не искам три деца  Naughty

А, друго си е три Mr. Green, едното вече ще е забравило за варицелата и ще помага за третото.
Бързо оздравяване.

# 1 023
  • София
хайде, ние вече сме с варицела. Две деца - две варицели, абсолютно съм сигурна, че не искам три деца  Naughty

А, друго си е три Mr. Green, едното вече ще е забравило за варицелата и ще помага за третото.
Бързо оздравяване.
Ти нямаш опит, не приемам съвети  smile3533 smile3534
Ох, наистина, поне уредихме морето. Сега ни чакат 5 тежки дни и после край, надявам се.

# 1 024
Фоксче, искрено ти съчувствам. Ние също трябва да пътуваме утре или в събота и само се моля фъстъчето да не избамка пак някоя изненада. Обрив, спешен център, след това с температура три дни... Дано с това да е приключило всичко...

# 1 025
хайде, ние вече сме с варицела. Две деца - две варицели, абсолютно съм сигурна, че не искам три деца  Naughty

Бързо оздравяване.
Ти нямаш опит, не приемам съвети  smile3533 smile3534
Ох, наистина, поне уредихме морето. Сега ни чакат 5 тежки дни и после край, надявам се.

Въпрос на приоритети.Навремето една дама(не бих казала точно тази дума, ама пуст етикет) ми каза, изплащайки ми майчинството,нещо от сорта , ау, за пръв път виждала на 30 и кусур да се ражда, с една дума трябва да ме е срам за това, че съм се решила на второ на "тази" възраст hahaha. Ссссссссс....
Тя може би беше под  или около 30 и имаше 3 деца и втори брак.На това аз сигурно трябваше да кажа :ау, за първи път виждам, пък ,такава  като теб hahaha

# 1 026
дубрутру.
аист, след 30 години-никъв секс. срамота е.

# 1 027
Днес не съм бяла и добра и въпреки това успяхте да ме разсмеете и разведрите.

Имам още малко до 30 - трябва да се възползвам и да наваксам със секса за следващите 70 години  Mr. Green

Фоксче, не се притеснявай. Варицелата при децата в повечето случаи протича безпроблемно. Освен пъпките и сърбежа е възможно други проблеми въобще да няма.

# 1 028
Е тук наистина стана забавно Аист, ми леля ми по онова време роди първото на 32 а второто на 38, за протокола - голямата е на 19, а малката може да ми е дъщеря имаме 20 години разлика, тя сигурно с камъни е трябвало да бъде замеряна  Mr. Green
Stillness, успешно ти наваксване, аз съм минала заветната възраст  Joy

# 1 029
Е тук наистина стана забавно Аист, ми леля ми по онова време роди първото на 32 а второто на 38, за протокола - голямата е на 19, а малката може да ми е дъщеря имаме 20 години разлика, тя сигурно с камъни е трябвало да бъде замеряна  Mr. Green
Stillness, успешно ти наваксване, аз съм минала заветната възраст  Joy

Абе, буля безподобна, не съм срещала друга с подобен род намеци, поне не и гласно.

Кали7, не, не е към теб, говоря , че онази  ........... си беше направо буля безподобна, ти наитина ли помисли , че за теб???

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 21:45 от аистенок

# 1 030
ха, на мен една тактична продавачка ми каза, че трябвало да отслабна, щото дрехи за мен почти не се произвеждат Mr. Green
аз пък и казах, че ще си ида вкъщи да си купя, щото в мюнхен продават и за по-дебелички. и тъй като явно правилно я бях класифицирала, видях как се смали като препикано мушкато. то на човек понякога не му остава друго, освен да е арогантен. Crossing Arms

подобни забележки като за раждането в по-зрели години са признак на простотия.

# 1 031
Аист, изобщо не исках да правя намеци  Embarassedможе би не съм се изразила правилно Hug , напротив написах го защото според мен е нещо нормално,  пък и ние отново ще подаваме документи, а докато стане и аз ще съм попрехвърлила заветната цифра и  то доста Hug

# 1 032
Кали, наистина, нямах предвид теб, макар , че съм постаила в цитат твои думи, само продължих коментара си. Редактирах вече Hug

# 1 033
Аз съм разсеяна та за това  Hug днес аз съм голямата бяла патица Embarassed чак неудобно се почувствах
Аист  Hug

# 1 034
  • София
Черна съм, не знам защо няма черни емотикони  - иска ми се нещо с гръм и мълния отгоре и черно намусено човече.

Общи условия

Активация на акаунт