Хайд парк 2

• 119 053
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Не, не се притеснявайте, нямам намерение да общувам с Вая чрез Дара, никакво дори, просто ми стана интересно - дали децата знаят нещо, което е невидимо за нас.

Мираета, на мен ми е интересно, разкажи по-подробно.

Кудку, пробвай с газирана вода - при мен вършеше чудеса.

# 1 066
  • София, "Младост 3"
КУДКУДЯК, като човек с дългогодишни киселини - талцид е твоето "люкарство" + има сода на хапове - да не я жулиш "на живо"

# 1 067
  • София
     Фоксче, обърках темите  Embarassed Отговора ти е в "Моите въпроси към осиновените деца"   bouquet

# 1 068
..... Децата са били по-скоро от нас до разума и са по-неопетнени и интуитивни от нас...

Това е и моето виждане по въпроса, но всеки сам намира верния отговор Peace

Кудку, и аз гласувам за газираната вода или лимонада (ама истинска, не тия боядисани води по магазините). Дано по-бързо да отмине тоя период, че и тия жеги допълнително те скапват Hug

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:32 от Т а н я

# 1 069
Не става с газирана вода, всичко изпробвах. Ще опитам с хаповете.

Фокс, мойто цял месец преди да забременея повтаряше, че в корема имам бебе, че в неговия корем има бебе, пък един ден както си стоеше и започна да сочи към вратата и да вика "баба, баба". След минута-две баба му звънна на вратата. Ама гледам да не ги мисля тези работи.

Ние днес цял ден нямахме ни кабелна, ни цифрова телевизия, ни интернет. 12 часа оправят една авария. Егати скапаната фирма ни е доставчик. Сутринта даже не знаеха, че има проблем, щото никой от клиентите не беше се оплакал. Мъж ми цял ден им звъни и ги тормози, направи ги сами да си приказват.

Трудно свикваме, много сме се разглезили. Като си помисля, половината ми живот е преминал в столицата, при други условия и все едно никога не съм живяла в провинцията. Пък на мъж ми, дето е израснал на пъпа на София, направо не искам да си представя какво му е.

# 1 070
Не, не се притеснявайте, нямам намерение да общувам с Вая чрез Дара, никакво дори, просто ми стана интересно - дали децата знаят нещо, което е невидимо за нас.

Мираета, на мен ми е интересно, разкажи по-подробно.

Кудку, пробвай с газирана вода - при мен вършеше чудеса.

Ейн Карем имам предвид. На места го пишат и с Е - Ейн Керем.
Много старателно написах, но си го изтрих и сега много се ядосвам, а нямам време да почна пак.

За бегла визуална представа:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ein_Kerem

http://images.google.bg/images?hl=bg&q=Ein+kerem&um=1&am … itle&resnum=4

http://revivo.co.il/blog/?paged=2 (за Ейн Керем е по средата на галерията)

http://www.filigallery.com/v/israel/eincarem

Това, което по техническа неграмотност си изтрих, ще опитам да възстановя, както и библейската история да преразкажа пак.
 А моето споделяне - на ЛС ще опитам.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 00:41 от Miraetta

# 1 071
кудку, пробвай се с алмагел. една гадна бяла каша. тук има малоксан, което е доста добро и приятно на вкус нещо. но и двете лекарства са на един принцип. ако речеш, щр ти пратя.

фокси, сигурна съм, че малките деца виждат неща, които за нас са невидими. мисля, е в това няма нищо кой знае колко фрапиращо. просто ние вече сме изгубили тази способност. мозъкът ни работи на друго ниво и не виждаме очевидни неща.

пък аз да се оплача. това добиче, домашното ни животно, охата отто, взе че избяга. тоест, направи опит за бягство, ама кака мата е печена и го откри. беше се заврял в алуминиевата бутлика за вода на алекс. по невнимание капакът на стъкления му дворец беше отворен и той се е отправил на пътешествие. снощи му донесохме дръвчета с мъх от градината и сме забравили да затворим.
бутилката на алекс също беше без мундщука, на масата. по едно време усещам, че някой ме наблюдава.....
отто си подал едното око от бутилът и ме киризи...........
въдворих го естествено веднага в жилището му. bowuu

# 1 072
Мата, ми то животинчето иска малко свобода  Laughing макар че като гледам добре се грижите за него, интересно ми е с какво го храните

# 1 073
носим му дръвчета, на които има мъх. листа от салата получава също. триумя си, дали да не го пуснем, защото започна да се крие и даже пуска ципа и си седи в къщичката, макар да се грижим за влагата и комфорта на жилището му. май трябва да му вземем дружка.

# 1 074
Ами да сигурно му е скучно и тъжно на животинчето, а какво стана нали и куче щяхте да вземате, нещо съм изтървала  newsm78

# 1 075
от кучето засега се отказахме. по-натам ще да е.

# 1 076
в такъв случай приятелче на Ото  е добра идея  Hug
Фокси, аз също си мисля че мъниците виждат неща, които ние не можем, дали защото съзнанието им е необременено - не знам  преди много години в едно научно списание имаше описани няколко такива случая, а дали ние ще вярваме на това май е въпрос на личен избор.....

# 1 077
  • София
Аз да питам първо тук, а после ако се наложи в здравния. На ситното устата му мирише. Мирише странно, като на ... ако, ама не такова миризливо, а друго. Голямо обяснение праснах, няма що. Случвало ли ви се е на вас? От една страна се притеснявам заради изкараната варицела, но не е на ацетон със сигурност. До вчера имаше още пъпки в устата - не знам дали не е от това. Езика е обложен, т.е. леко е обезводнена. И растат 8 зъба, като всеки от тях е показал една съвсем мъничка част пробила над венеца и останалото е отдолу. Определено зъбите я болят. Може ли да е от тях  newsm78

# 1 078
Фокси, може да е от зъбките, от това че е била болна или от пъпката. На Бобо това му е сигнал че се разболява, не винаги миризмата е на ацетон, понякога е много лоша миризма в устата, макар че при него ими и друг много сигурен индикатор  - той е с географски език и винаги се нацепва, когато се разболява.

# 1 079

Фокс, мойто цял месец преди да забременея повтаряше, че в корема имам бебе, че в неговия корем има бебе, пък един ден както си стоеше и започна да сочи към вратата и да вика "баба, баба". След минута-две баба му звънна на вратата. Ама гледам да не ги мисля тези работи.

Между мен и децата има понякога (особено като по-малки) страхотна телепатия, изключваща всякаква случайност.
За това дали имат друго знание - не знам,по-скоро считам, че да, но какво точно ние няма как да знаем, можем само да се дивим и четем теории.

Общи условия

Активация на акаунт