Хайд парк 2

• 117 832
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 465
ееееееееее, докъде стигна техниката Mr. Green

# 466
В грешка сте. Това не е заглавие на темата, а заглавие на съобщението. Заглавието на темата не може да се смени (освен може би от модератор или администратор).

По принцип един форум е съставен от самия форум, подфоруми, теми (анкети) и съобщения. Всички те си имат заглавия, като просто се указва кой какво може да сменя. Обикновено администратора задава заглавието на форума и подфорумите, регистрираните потребители публикуват теми със собствени заглавия, а всички потребители могат да си сложат заглавие на съобщенията в която и да е тема. Ако няма заглавие на съобщението се подразбира, че е отговор по темата и пак се слага заглавие "Re: името на темата". Заглавията на съобщенията обаче не са за да се измества една тема, а по-скоро да се улесни самата тема. Например вместо да цитирам да кажем аистенок, за да напиша нещо по нейно изказване в темата, мога да напиша като заглавие Отговор на аистенок и да си спестя цитата.
Първоначалните настройки на форума се правят от администратора, т.е. той решава кой какво може да пише и кой какви права има.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 14:26 от Stillness

# 467
ееееееееее, докъде стигна техниката Mr. Green
Не техниката, Laughing а  нашето прозрение....всъщност това , което е обяснила стилнес е така, но и аз досега се ориентирах за темата като видя нечий отговор и най отгоре Re: ...тема...
Ако аз влизам всеки път с друго, а не с името на темата, в началната страница на форума изобщо няма да стане ясно в коя тема е писано и такава обърквация става...Досега като видя нещо ново, винаги знаех, че е нова тема, то така и се оказваше,за това днешното включване внесе смут.

# 468
# 469
    Стана ми ясно вече  Embarassed, въобще не съм обръщала внимание , че мога да слагам заглавие на отговора си.

# 470
  • София
   Ей сега побъркахме форума! smile3533 Побърках се и аз - вписани сме при чакащите от 3 месеца и още не са пристигнали всички писма. Някой знае ли къде мога да намеря списък с всички РСДП-та и телефони, че мисля да почвам да звъня и да ги тормозя smile3508 .
    п.с. Който не си ще детето да праща насам - аз прибирам  Hug

# 471
Аист, зная че си маскиран пингвин, ама тогава и ника си смени Wink

Честно, старият аватар ми харесваше  повече  Peace

# 472
Някой знае ли къде мога да намеря списък с всички РСДП-та и телефони, че мисля да почвам да звъня и да ги тормозя smile3508 .

Ако някой друг вече е отговорил на лични, моля да ме извините. Но се чудя дали е парадоксално или не, че единственото, което излиза в търсачката на google е линк от бг-мама http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=210959 от август 2007 г. Пък уж поддържат сайтове на разните му отговорни институции. Между другото, единственото писмо, което не получих, е отговор от РДСП-то на града, където съм регистрирана  Laughing. Предупредиха ме, че ще бъде така, така че не се притесних.
Много често се питам, всички препоръчвате това прозвъняване и периодично напомняне за себе си... Наистина ли има резултат? При мен минаха около осем месеца, няма нужда да обяснявам, че за мен са много, но все пак ми се струва твърде рано, пък и ми е неудобно, някак си  Embarassed да притеснявам бедните изнервени служители в тия дирекции. Имам изискване за произход, пък и съм бъдеща сама мама... Май доста ще почакам.

# 473
Аист, зная че си маскиран пингвин, ама тогава и ника си смени Wink

Честно, старият аватар ми харесваше  повече  Peace
е, това е, пингвин съм за малко...

# 474
  • София
 Mr. Green
Пробвах да сложа в заглавието емотикон, ама не става
я сега да видим
ААААААА стана

# 475
абе, вие пишки немате ли да си играете hahaha
кво се вдетинявате. то май аз поведох хорото де Mr. Green

# 476
  • София
   Много благодаря за списъка, eli_Pd! Къде ли не търсих, но нищо не излизаше Embarassed. За позвъняването съм се решила макар че и на мен ми е неудобно, но от опит знам, че да си много възпитан и да не безпокоиш никого полза няма. Не знам дали помага, но съм чувала от хора, които не са звънели, че нямат обаждане за 2 години, та слагам главата в торбата и ги почвам!
   Мата, и аз съм Ирена и ако не те защитя... пък и няма с кво да си играя - мъжът ми го няма от 3 месеца... smile3525

# 477
  • Вън от пространство и време
Снощи ми се случи нещо много особено. Аз по принцип не вярвам в предчувствия, телепатии, вътрешни гласове и т.н., но...

Вече съм писала, че имам котарак на 11 години. Водили сме го къде ли не с нас - по къмпинги, вили, почивки. Случвало се е да го изпускаме и аз изпадах в истерия всеки път докато го намерим, защото все наблизо имаше оживени пътища, или кучета, или река.... и все си представях най-лошото.... защото имаше реална възможност да се случи. Той е домашна котка от поколения и няма разработен инстинкт за оцеляване във външни условия.

Та вчера късно вечерта аз се сетих, че откакто се върнахме от разходка не съм го мяркала. А точно преди да излезем аз простирах набързо пране и явно тогава съм го оставила затворен на балкона. Видях, че има акита по балкона, а котка няма и решишме, че е скочил (ние живеем на първия етаж над гаражи). Хукнахме с мъж ми да обикаляме блока, мазетата с фенерче, ама къде ти... И през цялото време аз бях напълно спокойна, ама въобще не ми стана мъчно, чак започнах да се обвинявам колко съм коравосърдечна. На мъж ми му се насълзиха очите, дето почти никой не го е виждал да плаче, а аз.... нищо. Излишно е да казвам, че го чувствам част от семейството и че през всичките години се грижа за него неизменно поради едно по-специално заболяване, което има. Върнахме се и започнахме да се приготвяме да си лягаме и тогава излязох пак на балкона и гледам че един голям чувал с дрехи, дето ги бях приготвила да ги прегледам кое става за даване и кое - за парцали, мърда. А той, нашия, се заровил дълбоко в тях и си е спал сладко, сладко.

Дали наистина нещо вътре в мен през цялото това време ми е говорело, че котето не е в опасност и няма за какво да се тревожа?

# 478
естествено, това са неща на много ниско ниво, като интуиция имам предвид.......тя може да се развива и стига до плашещи чак висини. знаела си просто с подсъзнанието си. имаше някъде тема в алтернатвината медицина, за съзнанието. потърси я.

катри, казвала ли съм ти с какво се римува ирена Mr. Green
с тиква зелена. мама така ми вика, щото ме обича Wink

аде, ние отиваме да земеделстваме. разсадът ми е готов. дилмана ша сади пиперо Party да има за ручанье. щото, както знаем, има ручанье, ама сака висенье.

# 479
И със сирена....
Катри, сакъсала си, я  newsm78 да видим можем ли да ударим по едно рамо. Пращам то моя в колетче, че дотук на който съм го предложила все ми го връщат. Три месеца - може и да го задържиш за около седмица, сякаш. Ако можеш и да дресираш пак ще ти го пратя.
Само требе да се прибере, че отиде при баща си, вместо да свърши нещо в къщи. Май съм му сърдита. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт