Хайд парк 2

• 119 066
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 035
Що, бе фокс Crazy Mr. Green

# 1 036
  • София
Щото от месец съм в периода на шарките, хубаво, днес си взех болничен, утре обаче съм на бач сутринта за два - три часа, че много важно било, да ама бебето е болно. На всичко отгоре майната му на онзи "доктор", дето разпространява, че най-доброто лечение на ендометриозата било забременяването. На баба му хурката - в следващите 6 месеца съм на противозачатъчни. А и на големия коричките не са изпадали и изобщо... искам черен емотикон, или аватар и ще си го сложа  smile3511

Ау сега виждам, че ти и на английски си прописала, май ти си за черен емотикон  Mr. Green

# 1 037
 action032 no ох, много ти се е събрало...

# 1 038
  • София
Момичета,
къде ги намирате тези "любезни" събеседници, да ви сюрпризират с тез "истини" за възрастта и номера на дрехите?
Аз пък да се похваля, днес ми казаха, че дъщеря ми макар да е на 20г. и е рано да ражда, защото аз съм била на ред за трето.Направо ми порастнаха криле...............................да ми завидите сега на младоличието
Joy Joy Joy

# 1 039
който чел, чел, чакайте продължение

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 13:51 от аистенок

# 1 040
aист, ти ме разби Mr. Green
ще те вземем в нашата група, дето ще пее по светофарите с канче за стотинки. то още малко и направо цял цирк ще си спретнем.
днес ситната излиза с възклицанието, ау, божииииииииии, пука. превеждам, пука е мокро. как няма да е мокро, като нощем пие по литър мляко. тази нощ три пъти ме ръчка да и правя.
мисля, че има талант да гледа на ръка, на възклицание го докарва. обаче божи и нйе са и ненадминати. на мйеко много го докарва, като че ли корените са и от плйеенско.

аист, ще ти търся информация за новооткритите ти таланти. може да те взема и в моята бригада по санирането. ще лепим по теб пирончета и гайки, за да не се губят Wink
не пробвай да лепиш по тялото си обаче чук, че ще вземеш да се удариш. но пък може да пробваш с тенджера, оргинална шапка е.
и на твойте деца не им е лесно Joy представям си аз как бих реагирала, ако майка ми се появи накичена с вилици и лъжици......
аист, направи снимка да видим феномена.

# 1 041
marypopins , щеркати си е заслужила поне почерпка, браво на детето, че и на майка му. Hug
Фокси, как сте днес  Hug
Аист, досмеша ме на твой гръб като си те представих цялата окичена с лъжички, вилички..... Hug

# 1 042
# 1 043
  • София
Минавам само да кажа, че този, който е измислил крилатата фраза, че колкото по-малки карат варицела, толкова по-добре, е завършен идиот.

За последните 36 часа ситната е спала 3 часа - 6 пъти по половин час, яла е не повече от 300 мл. мляко и не е спирала да реве. Цялата е опъпчена - няма място по тялото й, където да няма пъпки, а на кръста са на гроздове. За лицето, че прилича на пребита, няма да казвам. Спи й се, а не може да заспи, гладна е, но има гадни пъпки в устата, от които я боли като пие мляко, сърби я цялото тяло, боли я половината - там, където пъпките са се спукали и почват да хващат корички, поддържа температура около 38 градуса, което още повече я тормози, не й стига останалото. Логично аз и мъж ми сме спали около 1 час и ако това положение продължи още ден - два, смятайте че се местя в съседния форум за родители, отглеждащи сами децата си, че ще си изподерем очите от нерви..

Брат й не само че изкара по-леко, но и с по-голямо дете можеш да контактуваш, можеш да му обещаеш, че ще му мине и можеш да му пуснеш филмче, за да го разсееш.

И на въпросите ми, кога ще мине този ад, отново ме посреща крилата фраза - "По-слетлите деца по принцип карат по-тежко от по-тъмните.".

Матооооооооо, търси ваксината.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 21:19 от Фоксче

# 1 044
Милата, направо на мен ми се свива сърцето, дано бързичко започне да се оправя малката душичка Praynig Hug тази вичер ти пожелавам да е лека, да успеете да свалите температурата и малката хубавица да успее да поспи, че и мама и тате също  Hug

# 1 045
  • София, "Младост 3"
ФОКСИ, сори мила за варицелата!
бъди обаче търпелива - ще видиш, че при малката ще отшумят по-бързо нещата
ще си позволя да дам идея - давай ТЕЧЕН АНАЛГИН - не помня името му, за Т - той е и болкоуспокояващ и ще потуши мъъъничко страданието на детето
имаше някъде и някакъв разтвор, в който някаква мама бе киснала детето и пъпките бяха завяхнали много бърже

за устата можеш мисля да помогнеш с дактарин гел и инаме едно при афти...ама ако се сещам как се казваше
    bouquet

# 1 046
Фокси, течния аналгин, за който е написала Сatnadeen  това е - капки Хексалгин но не знам каква е дозировката, а и за толкова мънички дечица
ах намерих - ето линк http://www.drugs-bg.info/drug_info.php?drug=82

# 1 047
Фокси, течния аналгин, за който е написала Сatnadeen  това е - капки Хексалгин но не знам каква е дозировката, а и за толкова мънички дечица
ах намерих - ето линк http://www.drugs-bg.info/drug_info.php?drug=82
За течния аналгин, сигурно знаеш и си преценила дали да го ползваш...Аз при голям зор давах-на килограм по капка-дозата за денонощие, т.е., ако детето е 10кг - десет капки за денонощие на 2-3 приема.Ефектът е гарантиран, даже не ми се е налагало да давам цялата доза.

# 1 048
уфффффффффф, фокси, направо не знам какво да кажа, душа. кви бяха тия болести............
дано това е последно за няколко месеца напред поне, а после да имате само сополи чат пат. децата се измъчиха, за вас с мъж ти просто нямам думи.
съчувствам ти от сърце и ви пожелавам всички скоро да сте здрави Hug

за мен днес беше много хубав ден. научих, че едно болно детенце има слава Богу доброкачествен, а не злокачествен тумор.
бяхме на рожден ден на един друг сладкиш, който е роден с тежко генетично увреждане и е най-сладкото и мило бебе, което съм виждала. направих му торта и му подарихме страхотен костюм. бял фрак с риза, панталон и папионка. невероятен връх. и му отива страшно много http://i.ebayimg.com/13/!BVcUuL!BGk~$(KGrHgoH-D0EjlLlt1SHBKSil7pd)!~~_3.JPG
впрочем дребосъка ми е голям фен. майка му казва, че никого не гледа така, както мен. в смисъл чужди хора. много сладко бебе, аз от поне година съм влюбена в него, обаче май и той в мен Flutter

алекс бесня, рита футбол, обсеби родителите му, не ми даваше да гушкам бебока и тормозеше котката ленин. иначе беше грижовна кака, но гледаше да не взимам бебето на ръце.
моето дете нещо е сбъркано. не обича розово, не си играе с кукли, а с чукове и гайки, предпочита маратонки пред обувки с джуфки.
е, по рокли си пада, шото с тях се танцува.........но определено трябва да са сини, примерно на цветя или черти. в главата е винаги като разплетена дамаджана и не дава да я решим, макар че показвам разни принцеси с прически. никаква реакция.
имам едни съмнения, че прилича на мен като малка. Mr. Green ако почне скоро и момчетата да бие, начи определено е мое дете.

а, и друго хубаво се случи. май ще успеем да осъдим онзи кретен немеца за издръжка, около 400 евро на месец, което безумно ме кефи. хич няма нужда да му мисля лоши неща, от това по-ужасно отмъщение няма да има. ще умира всеки месец, като превежда парите. ако не ги превежда, запор на заплатата.

# 1 049
Мата, радвам се за мъничето  Hug, а твоята кукла, какво като не харесва розов, аз този цвят започнах да го признавам едва сега Mr. Green дори  и си купих такива дрешки, чудя се какво ми стана ..... А на теб успех с издръжката Peace

Общи условия

Активация на акаунт