Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 556
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Миленка и аз съм него време там. Аз имам кола, мога да те взема отнякъде, тъкмо ще ми останеш на гости за няколко дни, ако искаш  Simple Smile
За подреждането-какво не, направо се побърках, такова чистене през уикендите  ooooh! а през седмицата - подготвяне на багажи. тази седмица се местим окончателно  Grinning

# 256
привет
бебефон ми подариха, но не го ползвах
супер леките коли4ки така и не разбрах за какво служат, та не купувах
ако бебеШкият бизнес раз4ита на мен, да се готви за фалит  Laughing

# 257
  • в едно миланско село
Моми  като заговорихте за коли4ки,сестра ми и децата пристигат другия 4етвъртък коли4ката им я таксуват гратис.Това ОК.Айде за големия ще намеря стол4е за колата,ама за мале4кото не може ли сестра ми да си го държи в ръцете? Моя син е на 15 нямам такива неща, те в София си имат(за да купувам евентуално).Само се моля да са живи и здрави до последно,за да не стане както миналия път.

Габ4о е сладуррр.Моя позната се  занимава с коли за БГ,а гаджето и (ит) ги сменя всяка седмица колите,,ина4е е в дългове нема да ти казвам колко.

Ленка нищо не казваш за серия 10.
Жувке, не може, рискуваш голяма глоба ако те спрат с бебе в колата без столче. Особено на север са много "севери", виж тук за малки разстояния си го държа в ръце без някой да ми обърне внимание, но Наполи е друг "щат"  Laughing.

аз мисля, 4е не може да рискува да вози малко дете без стол4е  Shocked ooooh!
4естно, не те разбирам как може да си го държиШ в ръцете...

# 258
  • Italia, Palermo
Сонче, мерси, мила, да видм какво ще решим после, но поне за кафе минимум ще успеем да се видим, просто отсега нищо точно не мога да кажа! Hug Ай, голям стрес и зор тия траслоки, дано имаш помощ! Ама после е кеф голям на ново, подредено место, мирис на ново замазани стени, ааххх, у нас се чувства на моменти, като влезем ув апартамента след разходка, мислся, че се дължи и ан факта, че не пушим от три години насам, само в лавандерията, наречена гето.
Бебефонът ми го подариха и съм много доволна, ползвам го винаги, така съм спокойна и тичм, ако малката има нужда от нещо, така тя си е на тихо в стаята и каквото и да правя из дома, чистене, дори да имаме гости, да сме пред телевизора и т.н и т.н. аз съм " с развързани" ръце, чуя ли нещо я плач, я нещо притеснително като шум тичам. е, детето го оставам само единствено в легълцето, останалото време е с мен или си играе кротко из дома.
И аз не мисля засега да купувам лека количка, няма смисъл.
Сонче, в България има суамти видове колички, има какви ли не амрки и доста от тях стават, Варна е голям град и имаш богат избор, не е задължително да е някоя скъпа маркова щом те устройва, и без това ще я ползвате малко, децата като проходят стабилно сядат за малко като се уморят само или си почиват я на ръце за минутка, я по пейките.

# 259
Джуфке, столчето е за безопасността на детето! Не на твоята от полицаите.

# 260
Хораааа ,при условие 4е карам аз,тя отзад ще си държи малкото в ръцете ,а за другото ще намеря стол4е.Кво толкова ,мойта кола е тази и няма място за 2 стол4ета ,за нея и зет ми :

# 261
Бонди на всички!  Hug

Мога вече законно да се похваля, че подписах предварителния договор за работа и започвам на новото място от 15 април.  Peace

Междувременно тичам да си оправя всички документи. Rolling Eyes

Помните надутото ми коляно, нали?  newsm78
Вчера бяха на ревматолог на частно, защото с мутуата ми даваха час чак след 2 месеца.  Twisted Evil
Оказа се, че положението ми хич не е добор, изследванията са лоши и другия вторник влизам за 4 дни в болница. Sick

По този повод исках да задам един глупав въпрос - тук какво трябва да нося? Embarassed newsm78
Последно съм лежала в болница, когато се роди дъщерята и то по комунистическо време.

Из нета четох пижама, пантофи, естествено тоалетни принадлежности(четка  и паста за зъби, сапун, хавлиена кърпа) , да не се носели скъпи вещи и бижута(само дребни за макинетите), можело анцунг Rolling Eyes
Чудя се, прословутите халати, които се носят оттам ли ти ги дават?  newsm78

Ще съм благодарна, ако някой допълни нещо.  Hug

# 262
привет
бебефон ми подариха, но не го ползвах
супер леките коли4ки така и не разбрах за какво служат, та не купувах
ако бебеШкият бизнес раз4ита на мен, да се готви за фалит  Laughing

Малката коли4ка и на нас ни е подарък, ина4е и според мен може да се мине изобЩо без нея. Peace
Бебефонът пък ни е незаменим. Тъй като дневната и спалните са на разли4ни етажи, трябва детето да се съдира от зверски пла4, за да го 4уя, 4е не спи, а има неЩо. Използвам бебефона и когато излизам в градината по време на сиестата.
До колкото разбирам, Соня и тя сега се мести в къЩа на няколко етажа, така 4е си трябва "подслуШвателно". Wink Функцията видео според мен не е особено нужна, но всеки си сам си знае какво има намерение да прави.

Хора, сноЩи не знам какво ми стана, но за нула време ей така от ниЩото ми се появи отит. Shocked За първи път в живота ми се слу4ва такова неЩо. То е адска болка, по4ти не съм спала. Ходих до ли4ния лекар и не можа да види хубаво вси4ко навътре в ухото, понеже вси4ко е надуто, но каза 4е май е спукано тъпан4ето. Rolling Eyes Нямало съм да остана глуха, за 4_5 дена се било оправяло само.
Сега съм на капки и антибиотик, след седмица пак Ще ходя да ми гледа ухото.
Джуфке, от теб ли го download-нах този отит, бре? Twisted Evil На теб мина ли ти?
Хора, внимвайте, не отговаряйте на постингите на Джуфка! Laughing Wink

# 263
Шуркеее ,извинявай ама ми е смешно  Grinning Grinning Grinning   Докито каза 4е тоя грип бил такъв удрял в ушите,еи на и детенце на мойта приятелка и то е така (аз я заразих признавам си). Аз съм с много силни антибиотици ,кашлям малко кръв,ама това е от бронхитите.Като марула съм и една гадна температура 37,5 не пове4е.
Освен капките за ушите аз си правя и бабиния лек,поне ме успокоява; в една супена лъжица загряваш зехтин на котлона(ама да не ври) ,и си капиш в ушите и после слагаш памук да се загрее.Уши,гърло,нос ,вси4ко ми е запушено и подуто. #Crazy

# 264
  Из нета четох пижама, пантофи, естествено тоалетни принадлежности(четка  и паста за зъби, сапун, хавлиена кърпа) , да не се носели скъпи вещи и бижута(само дребни за макинетите), можело анцунг Rolling Eyes
Чудя се, прословутите халати, които се носят оттам ли ти ги дават?  newsm78

Ще съм благодарна, ако някой допълни нещо.  Hug

Гери, след наШите два постинга можем да се прекръстим на "баби4ки в Италия". Laughing
Сега сериозно: И моят опит с престой в болница е от раждането на Андреа преди 2 год. Халат не са ни давали там, аз си го носех, понеже и аз бях 4ела разни списъци като теб, но реално го сложих само 1 път и веднага го махнах, понеже ми беШе неудобно и неестествено да се мотая по халат. За мен най_удобни бяха анцузите и дебелите пижами, които са по4ти като анцуг. Peace
Като "ценни" веЩи имах със себе си само моб. телефон, зарядно, книга и портмоне само с монети, които ми служеха за автоматите за вода, кафе и др. подобни. Пове4е пари за друго неЩо няма да ти трябват.
Дано се оправи коляното. Rolling Eyes Hug

# 265
Гери, много неприятно  Confused Обади се в болницата, на прием пациенти и ще ти дадат списък на необходимите неща. 

# 266
  • в едно миланско село
Шуркеее ,извинявай ама ми е смешно  Grinning Grinning Grinning   Докито каза 4е тоя грип бил такъв удрял в ушите,еи на и детенце на мойта приятелка и то е така (аз я заразих признавам си). Аз съм с много силни антибиотици ,кашлям малко кръв,ама това е от бронхитите.Като марула съм и една гадна температура 37,5 не пове4е.
Освен капките за ушите аз си правя и бабиния лек,поне ме успокоява; в една супена лъжица загряваш зехтин на котлона(ама да не ври) ,и си капиш в ушите и после слагаш памук да се загрее.Уши,гърло,нос ,вси4ко ми е запушено и подуто. #Crazy

Джуфке, този бабин лек е особено опасен за тъпан4етата, в зависимост от степента на отит, може и да ги спукаШ. никакви капки ни бабини, ни лекарствени не се слагат в уШите, без да е прегледал лекар.

настинката и мен ме удари в уШите, но леко, не съм стигнала (оЩе) до отит. за сметка на това малката, която е предразположена и бях особено доволна, 4е от декември не беШе правила, от тази ноЩ е на антибиотик  Confused

Astrea, не знам какво то4но Ще му правиШ на коляното и в какво състояние Ще си, моето последно болни4но изживяване за съжаление не е раждането... влажните кърпи4ки ми бяха много полезни.
халат, по твое осмотрение, дали Ще предпо4итаШ да ходиШ по пижама/анцуг, или Ще предпо4итаШ да наметнеШ неЩо друго.

препоръ4вам джапанки на вместо пантофи (освен ако нямаШ баня в стаята, де), или и двете. иди да видиШ отделението предварително и специално провери дали са изклЮ4или отоплението, или не, според зависи прецени какво то4но да носиШ. аз се оперирах октомври, а съм раждала декември/януари, и в двата слу4ая не се живееШе от жега вътре  Rolling Eyes

Ще стискаме палци, де  Laughing

# 267
Момичета, как се борите с разочарованието... как да запазя положителното си мислене, когато не получих отплата за труда ми?

# 268
Момичета, как се борите с разочарованието... как да запазя положителното си мислене, когато не получих отплата за труда ми?

зависи за какво става дума  Wink

# 269
Привет моми4ета! Hug
Ей, наи-после се вьрнах от тежка и дьлга експедиция.
По4ерняла сьм като негар4е,наслушах се на парвите любовни трели на моите птици.
Надяжам се да сте же4е с пролетно настроение?!
Из4етоь жи ,доста сьм пропуснала.... кой сватба,кой гости сте посреща ,кой сте патъва за Велик ден.много радостно!
Но и болни има.Тезиотити са много гадно нещо.много болки.
лЕ4ЕНИЕТО Е САМО С АНТИБИОТИК И КАПКИ ,НО ЗАДЬЛЖИТЕЛНО ОТ ЛЕКАР!!!
Не става с бабини деветини!
Желая на жси4ки болни скорошно оздравяване!
Хаиде ,стегнете се ,4е Велик ден идва.
Моми4ета моят сьпръг е немец,искаше да бьдем там за великият празник.но наисе,много сме изморени.Тyk ste sme si.
Шура, питаш ме за книгата.Отговарям ти с закьснение-4етоь книгата
"IL SOLE D,INVERNO"-na EDI VESCO.П РЕКРАСНА ,НО И МНОГО ТЬЖНА.
Запо4вам :Залеза на демокразията'.
Моми4ета мили,спокоина и лека ве4ер!
До скороооо smile3525 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт