ЯНУАРЧЕТАТА СЛАДКИ БЪРЗО РАСТАТ,МАМИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВИ ДРЕШКИ ДА ИМ ИЗБЕРАТ

• 17 722
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Данинце, ти къде ражда, че такива добри акушерки?

В родният ми град Пазарджик раждах. Hug

За ръцете и Йоана започна да си ги кльопа напоследък и като е яла и като е гладна,ама пробва да си хапне целия юмрук.Една приятелка,с която излизаме с количките,има дъщеря на една годинка,която яко смуче палеца Shocked.Та тя ми каза,че е започнала да го прави към третия месец.Дано моята не се научи,че ще й се изкривят зъбите ooooh!

# 166
Доника, аз съм с количката - за 24 часа безплатна доставка вкъщи плюс имаха и 10% отстъпка. За този модел съм чувала много хубави неща-лека, управляема с една ръка, но е за над 6 м. Ето ти телефона им 0888708699. Разпитай ги-много са любезни и всичко обясняват. Мен ме обслужи едно момиче, мисля че Пепи се казваше-супер любезна просто и много ми помогна при избора, хем аз уж бях добре ориентирана - ама то те толкова комбинации имат.  Само не се лъжи за Skate - хем е тежък, хем скъп модела.
Ние също сме със спално чувалче за новородени- леля ми го взе от Вис Виталис в Пловдив, и понеже аз бях на телефона докато пазаруваше да контролирам процеса дистанционно-та там имат разнообразие на цени около 20 лв. А с одеалце завивам и аз под мишничките, и аз както от училището Joy И ми призлява баща му като му го нахлупи на главата. Стига ми, че нощите когато е при мен му треперя да не го прихлупя и омотая в мойта завивка.
Браво на акушерките в Пазарджик. Много ми харесва центъра -много пешеходна площ. Родата на баща ми е с корен от там, ама отдавна са се изнесли към Шопландия. Но имам една приятелка при вас.

# 167
Kalimbi данo си права и се махнат.Ти каква марка кремче си ползвала?били споделила?Ръчичките и ние си ги папаме,от няколко дни това ние е любимото май  Simple SmileДнес от сутринта повръщаме яко,с прахчета или без май все тая Mr. GreenХрани се нервно и неиска да захапе гърдата,дърпа се назад ,мята ръце и пищи.Полсе каквото е хапнал го връща и така май целия ден стои гладен и хапва ръчички Laughing

# 168
Ама съм голяма патица!  ooooh! И аз имам чувал, ама кой да се сети да го извади да види дали вече му става на детето  ooooh! Добре, че ви има да ми давате акъл  Laughing  Hug

та се чудя - става ли за фъстъци

hahaha къв фъстък бе  hahaha я го виж Герги  Wink

Мдаа, нашата количка от официалния магазин я взехме - те внасят пег перего и още една марка бяха, ама забравих коя (май бертони). Не знам за тази количка, но ако отидеш на място и попиташ жената всичко ще ти обясни  Peace Аз от нея съм възхитена - много добре ти обяснява и наистина предлага това, което искаш, а не което е скъпо напр.  Теб какво те интересува - координати ли? Трябва да потърся и мога да ти дам тел. А адресът - абе на Г.М.Димитров от студентски към мусагеница като се смъкваш - от дясната страна, много близо до студентски  Peace Ако намеря и точен адрес ще ти дам  Peace

Калимби, точно щях да те питам как е било навън и дали да излизаме  Laughing Я разкажи за стриите - верно ли ти се махнаха? И с какво ги маза?

Редакция: Хъм, той моят пост напълно излишен се оказа  Laughing Докато напиша и Вайълет, и Дени ме изпреварили  Crossing Arms  Laughing

# 169
  • София
Angelviolet, мерси за номера. Аз в италианския сайт гледам, че я дават за 3+ и затова...Условието ми е ЛЕКА, че се напатих от танкове...Сиска, най-много да си вдигна чукалата и да го потърся - далечко ми е да му се невиди, но се убедих, че по телефона не става - с първата така си изпатих - гледаш я на снимка хубва, донесоха егати и танка

# 170
Дони, мен ми беше мисълта да им звъннеш да питаш поне дали го имат тоя модел, да не би да стане да се разкарваш напразно  Peace Не вярвам де, но не боли да звъннеш Wink

# 171
http://www.youtube.com/watch?v=XPcjjOrKmJw

Хало, как е хавата днес
аз правя козунаци  Crazy от вчерашната козуначена вълна ми дойде вдъхновението
иначе се разболяваме- и аз и Стефанията
сутринта ми се събуди в 6 с Т, мушнах й свещичка НУрофен и за сега е ок, имаше 39 градуса  ooooh!
и двете кихаме яко за момента, милото ми момиче като кихна и идва с мокра кърпичка да "бъша мама полите"  Heart Eyes

# 172
Момичета,явно това с лапането на ръчичките е присъщо вече за всички бебешори.
Алекс си лапа ръчичките най-вече след кърмене,щом се наяде и си лапа цялата ръчичка,но не е гладен ,защото кърма има мноого,а той не иска да яде.Явно иска само да си посуче без да му пуска гърдата,но  не му се получава нещо  Laughing

За заспиването  и при нас е така всяка вечер-или му се играе и ми се хили,или  е ужасно кисел и мрънка досадно,дори и на ръце да е .
Омръзна ми  вече това лягане всяка вечер в 1 или 2 часа  newsm77

Някой ако  е измислил лесен начин за приспиване на неппослушни бебоци ,да казва,веднага си плащам    Wink

Калимби,кажи кремчето за стрии,че тези по гърдите ми са релефни и с преливащи цветове,красота направо.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.Crazy Crazy Crazy

# 173
Такаааам. синоптик.бг казва, че времето ще се оправя, което ще рече, че ще съм на пролетна вълна с приготовлението на багажа. По последни данни тръгваме за Търново още тази вечер, т.е. след 2 часа  newsm01  newsm44 После ще ви разказвам как е било на сбора  Mr. Green Всъщност как да е... ще вали и ще е студено като всяка година  hahaha
Като е хубаво времето ще приканвам за търновска среща да знаете Wink

Данинце, сродихме се значи. Още една точка от задълженията е отметната  Joy

Отивам да работя по другите точки като събиране на багаж, миене на чинии (нямам такива екстри като съдомиялна), хранене на Пънчо (опс.. Вики  Mr. Green ) ......
А тези кухненски роботи не ми ги хвалете Wink Доколкото знам не готвят сами и не наглеждат яденето да не прегори, така че не са за мен  Naughty  smile3533 Пак остава варианта гладен.бг  Rolling Eyes

Патилина, радвам се, че пишеш, дори и през 3 теми  Hug А как завидях на слънцето при вас... Гледам бебето в количката само по боди и не вервам, че е възможно при нас да се случи скоро   Heart Eyes А това да не е голямото бебе Бен? При вас май хората си помагат и се поддържат много повече. Браво за което!  Peace

Нещо Тони1166 ми се изгуби  newsm78 Някой да знае дали са добре с малките?

Мериголд, да вземем да основен клуб на небракуваните  hahaha Членската вноска ще я измислим Wink

Ако има конкурс коя тема в отчетни се изписва най-бързо, мисля, че ще сме в класацията. А нищо не ни пречи и сред победителите  Whistling

# 174
"Приспиване на възглавница"

ОПъвам я на една възглавница, гушкам я, залъгалката в устата и си я подрусквам леко на коленете. Заспива за секунди, ако не се е разиграла де, след това само я оставям барабар с възглавницата в леглото или някъде и готово. Когато заспи дълбоко измъквам възглавницата отдолу!

На колко оценяваш предложението? Mr. Green

# 175
Честито Копривке! Моят е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013446 и ми е незаменим помощник  Laughing
Доника и на нас всичките ни уреди са Горение- първо защото харесвам марката и второ защото и ние ги купихме с отстъпка от склада  Laughing Преди 2 години имаха само 2 модела вградени съдомиялни, нашата струваше малко повече от 900 лв, но сега може да има по-голям избор! Аз мия всичко в нея и чинийте ги мие супер, но понякога ми се налага да доизмивам по-загорелите тави.
Кокосче, приятно изкарване във ВТ. Много ми се ходи някъде, ама искам хубаво време Hug
Копривке, Петя обожава да заспива на възглавница,но не мога да я оставя да спи върху нея,защото много мърда и изпада от възглавицата по очи на леглото, а опитам ли да измъкна възглавницата се буди newsm78 newsm78 newsm78

# 176

Копривке, Петя обожава да заспива на възглавница,но не мога да я оставя да спи върху нея,защото много мърда и изпада от възглавицата по очи на леглото, а опитам ли да измъкна възглавницата се буди newsm78 newsm78 newsm78

И при мен така  Confused

Друг начин е да заспи на шезлонга,ама като го пренасям до леглото той се буди и... хайде с начале  #Crazy

# 177
Честито Копривке! Моят е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013446 и ми е незаменим помощник  Laughing
Доника и на нас всичките ни уреди са Горение- първо защото харесвам марката и второ защото и ние ги купихме с отстъпка от склада  Laughing Преди 2 години имаха само 2 модела вградени съдомиялни, нашата струваше малко повече от 900 лв, но сега може да има по-голям избор! Аз мия всичко в нея и чинийте ги мие супер, но понякога ми се налага да доизмивам по-загорелите тави.
Кокосче, приятно изкарване във ВТ. Много ми се ходи някъде, ама искам хубаво време Hug

ама то си има номер...подпъхвам по нещичко дребно от двете страни на възглавницата и така страните и стават извити нагоре и тогава не може да се търкулне, измислила съм го аз  Wink. Иначе и Анчето се мята по очи и надава боен писък

# 178
За прИмоцията нам жокер ни не требе! Всички глупости ги помня без усилие, ако помнех така и математиката няма да имам цял семестър само 3-ки, ех минало незабравимо. Приемам предложението и с готовност любезно предоставям наградите за томболата. Айде мами, помогнете на мислителите.

Ръцете разбира се са любима дъвка, веднага след бибите на Авент, Бог здраве да им дава на тия дето са ги измислили. Краси сам си заспива, като му писне да го занимавам с приключенията на червената шапчица или премеждията на пчелата, ме гони най-нахално.

Миялните машини - моята е малка (4 сета) и стара, но имам големи мераци да си купя една на Уърпул... За разлика от мераците, парите ги нямам. Кухненския робот - и ние имаме един, но въпреки интелекта и техническото образование на моя мъж (той е инженер физик, понастоящем програмист), на кума (инженер топлотехник, понастоящем също програмист) и на кумата (инженер компютърни системи, няма да ви казвам какво е понастоящем, вие и сами ще се сетите) не можахме да го сглобим, обаче пък много добре си пийнахме и похапнахме по случая. Кой питаше за инженерите?

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 16:54 от Иники

# 179
сакън нИдей....
Моят мъж и той е инженер-електротехник(понастоящем видеомонтажист), а аз съм с кино-телевизионно образование, висше обаче(понастоящем майка-кърмачка, тоест мозъка ми съвсем вече го нЕма), та какво ще го правим този кухненски робот ако не успеем да го сглобим   Thinking
Даже и не можем да се напием защото дори не пием в нашата къща Crossing Arms
Ще му кажа да донесе с робота и бира за всеки случай... Joy Joy Joy

А утре ще ви кажа преборихме ли го или той нас пребори hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт