В родният ми град Пазарджик раждах.

За ръцете и Йоана започна да си ги кльопа напоследък и като е яла и като е гладна,ама пробва да си хапне целия юмрук.Една приятелка,с която излизаме с количките,има дъщеря на една годинка,която яко смуче палеца

И ми призлява баща му като му го нахлупи на главата. Стига ми, че нощите когато е при мен му треперя да не го прихлупя и омотая в мойта завивка.
Днес от сутринта повръщаме яко,с прахчета или без май все тая
И аз имам чувал, ама кой да се сети да го извади да види дали вече му става на детето
Добре, че ви има да ми давате акъл 
къв фъстък бе
я го виж Герги 
Аз от нея съм възхитена - много добре ти обяснява и наистина предлага това, което искаш, а не което е скъпо напр. Теб какво те интересува - координати ли? Трябва да потърся и мога да ти дам тел. А адресът - абе на Г.М.Димитров от студентски към мусагеница като се смъкваш - от дясната страна, много близо до студентски
Ако намеря и точен адрес ще ти дам 
от вчерашната козуначена вълна ми дойде вдъхновението

После ще ви разказвам как е било на сбора 

Доколкото знам не готвят сами и не наглеждат яденето да не прегори, така че не са за мен
Пак остава варианта гладен.бг
А как завидях на слънцето при вас... Гледам бебето в количката само по боди и не вервам, че е възможно при нас да се случи скоро
А това да не е голямото бебе Бен? При вас май хората си помагат и се поддържат много повече. Браво за което! 
Някой да знае дали са добре с малките?
Членската вноска ще я измислим 

. Иначе и Анчето се мята по очи и надава боен писък 

Препоръчани теми