ЯНУАРЧЕТАТА СЛАДКИ БЪРЗО РАСТАТ,МАМИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВИ ДРЕШКИ ДА ИМ ИЗБЕРАТ

• 17 728
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,явно това с лапането на ръчичките е присъщо вече за всички бебешори.
Алекс си лапа ръчичките най-вече след кърмене,щом се наяде и си лапа цялата ръчичка,но не е гладен ,защото кърма има мноого,а той не иска да яде.Явно иска само да си посуче без да му пуска гърдата,но  не му се получава нещо  Laughing
И при нас така!
За приспиването- пробвай, като му покриеш лицето с малка кърпичка. Ако пък имаш притеснения да не се задуши, стой до него, докато заспи. Има и вариант да маха кърпата, но ти пак я слагай  Peace , накрая ще се умори  и ще заспи

# 181
Копривке, много лесно се сглабя, то всичко си е написано в инструкциите  Laughing

# 182
Ха, здравейте!
Първо да почерпя, че днес ставаме на 3 месеца!

Честито и на другите бебоци с месечинки!
Спането на възглавница, вече не го практикуваме, ама първия месец и половина Гого изкара на една от релефните... Много удобно беше -  тя нали е извита от двете страни...
Приспиваме се най - бързо на люлката:
Честито на Донята! Аз нямам такава екстра, ама ми се ще.... И аз обичам да се застоявам в кухнята.
 Hug

# 183
 Здравейте и от мен ,пак докато ви изчета #Crazyмного бързо  пишете  Mr. Green
Честита месечинка на всички бебочета Hug
Копривке честита придобивка, сега нямя да се оплакваш, че ще режеш картофи за мусака Mr. Greenмного работа ми върши това чудо и съм много доволна,всичко само си прави,е почти всичко
И ние си лапаме ръчичките и си смучем палеца,мъча го с биба ама я плюе и пак си тика пръста
Колкото до заспиването Марио си има вечер режим Mr. Greenслед като яде в 18 часа се пачват едни игри,едно пеене,гучене и като му омръзне и почва да мрънка го слагам в люлката и си го люлея той си кротва и си чака банята,къпем го към 21 часа,храня го и  като Копривката го приспивам на възглавница,до 10 мин и е отнесъл плувката,местя го в леглото и най-важното се буди чак в 6 сутринта да яде, пак заспива до към 8 и аз спя с негоWink,да не дърпам дявола за опашката ама много ми е послушно детито Mr. Green

# 184
  • София
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 20 нови отговора.  Shocked Shocked

Малееее, само на мен и халката ми е голяма. Аз толкова много отслабнах първите 3 месеца, че всички пръстени ми падаха. Халката пък с целия си акъл си я купих малко по-свободна да ми е на пръста и като отслабнах все ми падаше като се мия и накрая я махнах.

И на мен ми е леко голяма халката.....даже един път след баня ми е паднала на стълбището. добре че една съседка я е видяла и ми я върна. Мъжа ми, все ме бъзика, че съм си била изхвърлила халката  hahaha

Бръм, не се притеснявай, че няма да ти стига кърмата, той ще си изработи колкото му трябва. Ей го на, гледам Никола преди от едната цица изкарваше 100-140 гр., а сега  и по 180 яде, а гърдата не изглежда по напрегната от преди или нещо такова.

И аз така си мислех, че ще стимулира, като не му стига кърмата, ама той е хитър и като свърши директно пуска и си обръща главата на другата страна.

# 185
  • София
Е с тази тема избихме рибата...Ще я изпишем за няма и 3 дни hahaha
Иники, то е всепризнато на българина първо да сглоби и после да чете как става Mr. Green Мъж ми и той е инжинер телекомуникации, ама разбира - както го бъзикам - той е по-умната половинка от двамата. Затуй съм го и взела - да е гледал като се е женил hahaha
Иначе Тони е добре, но е сама с двете госпоици и затова не пише. Ей сега ще я юрна по скайпа да се отчете Wink

# 186
Доника, можеш да отидеш до Пигис и да ги разгледаш там количките, то ти е на една крачка, пък и там хубаво обясняват. После се обади и си поръчай каквото си си харесала, плаща се с наложен платеж при самата доставка.

А пък аз още се чувствам малко като на гости вкъщи. То като отсъстваш дълги периоди и после е странно усещането. И така като се мандахерцаш дълго и постоянно насам-натам, накрая май никъде не си си особено вкъщи. Но и мен ме обхвана ентусиазъм да се изявя с фрешчета, аз само тях признавам, ама тоя път зор за зеленчукови сокчета да си правя, та при положение че имам 2 цитрусови и един универсален унгарски танк, на който нищо не му се опъва и прави супер сок, но ми е почти връстник и се притеснявах поизносената му пластмаса да не е станала токсична вече. Та  в резултат тържествено се изшлюпихме за ето тази:http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026978  Първо, че стоя един месец в коридора докато я разопаковаме и й намерим място. Направихме си веднъж сок и от тогава се извисява вече 2 седмици като монументален паметник в кухнята-то бая разглобяване и сглобяване си пада, то са едни кани, контейнери, филтри, и си струва или ако повече сок правиш или като дойде време да се жертвам за детето. Ама пък сока нали прясно изцеден трябвало да се пие, та как по повече да правя? И продължавам само с цитрусовата-сутрин за  2 минути съм я изплакнала след ползване. Та малко ме е яд сега. Иначе са хубави сокчетата, ама според мен и по-простите сокоизтисквачки вършат същата работа. Та да си кажа да не се лъжете като дойде времето за сокчетата. Аз се доверих на разни интернетски корифеи: сокът бил бистър, плодовете цели. За тия пари и ние можехме да вземем голям робот. Поне по внушително и мултифункционално монументално щеше да ми украсява кухнята Joy Joy Joy   Пък и няма ли някой гений да измисли самообслужваща се сокоизтисквачка[smilie=smile3506.gif]

Десисладка, блазя ти! Да ги пратим наште на школовка при твоя бебчо.

# 187
Здрасти и от мен! Ние се прибрахме преди малко и сега ме чака пране и гладене Cry

Сладурчеста, и тук ги има заядливи акушерки със собствено мнение. Иначе поне са длъжни да са учтиви-всяка втора дума им е "please" и "sory". Но аз съм си виновна за тогава, бях прекалено чувствителна и вместо да се сопна или да се оплача аз се разревах.

Аngelviolet,разбирам те напълно! И аз си мисля, че някой ден като се приберем в БГ-то, много неща от Англия ще ми липсват. Имат си правила хората и повечето ги спазват. А и са много по-толерантни от нас.

Приспиването при нас е най-лесно в столчето за кола-сложа ли я вътре до 5 мин. е заспала. Като я занеса вечерта в леглото й, поне 1/2 час се напъва и сумти докато заспи. Върху коремите на мама или тати и е най-любимото място за спане. А как тежи малката Анджелика да не ви разправям Heart Eyes Измислихме и прякор Кюфтелика... Laughing(само че е картофено кюфте, че съм вегетарианка)

# 188
честито на днешните Месечинковци!!!

Angelviolet, ти в коя чужбина си се подвизавала?

Момичета как си играете с бебчетата си? Аз пея, кукуригам,приказки разказвам, но май почнах да се изчерпвам откъм репертоара. Давайте идеи!!!

# 189
Ето ни и нас:

Не сме ви забравили, обаче от разходки не ни остана време за нищо друго.

# 190
newsm78 bubi4ko, ти заралийка ли си бе
гледам имате и като нашата пола  Heart Eyes

# 191
Момичета как си играете с бебчетата си?

Разказвам му приказки, в които главни герои са той и ламята Спаска от съседната махала - най-обича тази в която има градина със златни ябълки. Другите му любими истории са за червената шапчица от песничката дето ви показвах как съм я мастърнала, обаче си измислям допълнителни коплети. Пея му песнички пак лично творчество, много се кефи на песничката "ъ-ъ-ъ дай ми да ям ъ-ъ-ъ" тя е рап собствено производство също. Отделно му пускам музика и приказки на mp3-кии му припявам. Лошото е че става все по-умен и се усеща, че му разправям глупости. Майка ми се смееше на тия простотии, а сега и тя разсазва.

Доника нашето опътване беше на френски и нищичко не вденахме, понеже аз съм минала покрай френския, ама от далече. Във връзка с френския някой ден ще ви разкажа как си купих фанта за 5 евро във Париж и как зацепих, че са ме метнали 20 минути по-късно, и всичко това заради отличния ми френски.

На Краси пра-баба и пра-дядо му са от Стара Загора, не от моята страна разбира се. Моите предци са с история 4500 години, а Александър Македонски ми е дядо по права линия на обратни завои.

Всичките ли сте зарибени по тоя пусти Skype!? Никой вече не уважава доброто старо ICQ.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 18:23 от Иники

# 192
newsm78 bubi4ko, ти заралийка ли си бе
гледам имате и като нашата пола  Heart Eyes

какво значи заралийка, че не вдявам.  newsm78 нещо от Стара Загора ми се върти но не съм от Бургас съм

# 193
за столчета за кола понеже е много криво слагам няколко одеалца така че да стане като легло, че в това полуседнало положение за нашите малки бебоци хич не е полезно...

ей докато ви изчета и забравих какво искам да пиша...

сега мисля да чета за захранването (нищо, че още има време до 6тия месец), а не като с кърменето...в последния момент всичко...

ей сега се сетих нещо да ви питам...вие подтговяхте ли си гърдите...щото аз не съм и нямах проблеми, а една моя познати си загрубяваше зърната и не успя да кърми...само с цедене и с шише...

хубава вечер ви пожеалавам и повечко спящи бебета тази нощ...

# 194
Лорини, щях да те питам - как кърмиш навън.. в смисъл - не ти ли е студено?? аз също ще се престраша все някога - няма се прибирам на 2-3 часа естествено.. ама сега ми е голям бахър навън и не ми се иска да се разголвам  Confused

За столчетата - и аз слагам възглавничка и така му е по-добре  Peace

А за захранването - аз уж почнах да чета вече, че за кърменето много малко бях чела и голяма мъка.. Сега уж имам намерение всичко гладко да мине, пък дано не си правя сметките без кръчмаря  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт