Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 150
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Аз пък бих се притеснила, защото пневмонията, за която е имала притеснение лекарката не е шега работа. Да не говорим, че при нея се поддържа постоянна, но не чак толкова висока температура. При всички случаи температурата показва, че има някакъв възпалителен процес и е добре детенцето да го види специалист, а не да се изчаква и да се лекува по форумски съвети... А ако като го прегледат ти кажат, че всичко е ОК - чудесно!

Peace

# 106
Като има притеснения докторицата за пневмония, се взимат съответните мерки. А не се буха АБ като превантивна мярка. И това че се поддържа ниска Т, не значи, че задължително има п-я. Забелязала съм, че с тази пневмония много се спекулира последно време.

Пък за форумски съвети...много често именно те са ми били по- полезни. Лекарите не са богове. Бих търсила второ мнение или поровила в нета, щом имам достъп до него, глава на раменете си. А и щом се касае до здравето на детето ми.

Може да ми прескочите мнението. В излишни разпри и спорове не желая да се включвам. Знам, че няма да бъда разбрана. Работим на различни честоти.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:17 от Вери

# 107
  • България
Вери, аз те разбирам  Peace

# 108
Аз пък в никакъв случай не бих се доверила на съвети от форума, що се отнася до здравето на детето ми. Може да приема съвет за приучване към гърне, отделяне в самостоятелна стая, справяне с ината дори, но за лечение. Не смятам, че друга освен лекуващата лекарка на детето ми е достатъчно компетентна, да му предписва лечение. Още повече без преглед ... Безумно е!
Ако ми се стори, че се прекалява с АБ и аз бих потърсила второ менние (слава богу не ми се е налагало), но това второ мнение няма да е форумско!

# 109
Може и ти да си права, wish. Маги не мога да кажа, че е боледувала. Ясен засега също. Никога не съм пускала тема или търсила съвет относно здравето им. Може би само за синехията при Маги съм искала. Кашлица и сополи въобще не ги броя за болест.
Иначе като цяло по- скоро съм си сондирала разни здравеопазващи мения.

Но да се възмущавам и съдя също не бих го направила.

# 110
Аз също никой не съдя. Всеки прави това, което смята, че е най-добро за детето му.  Просто казах, какво е моето мнение, без да отхвърлям нечие друго, замо защото не съвпада с моето. Simple Smile
Макар, че сега, като се замисля, бих потърсила информация в нета, ако става дума за нещо по-специфично. И то информация, по-скоро, към кой специалист да се насоча...

# 111
търпимост и толерантност момичета ааааааааааааааа,мнения много ,виждания също-всеки си казва мисълта,а на когото не му харесва да си я направи невидимка
вкусовете рядко съвпадат и с ГОЛЯМО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ АУДИТОРИЯТА давам един пример

въпрос на вкус казало кучето и си облизало ду..то Peace

# 112
  • Burgas, Bulgaria
пневмонията е клини4на пътека и то добре платена . На наще им е най-добре да ни натрисат тая диагноза, а ако и в отделението влезем ще е супер.

# 113
  • Бургас
Ох, само не разбрах какво се нахвърлихте на Танина??? Аз не прочетох тя да ви иска консултация или съвет за болестта на детето! Момичето влезе да сподели и веднага "специалистките" се цъкнаха. Мацки, прекалявате със съветите! Много компетентни, голямо чудо ей!  ooooh!

# 114
Ох, само не разбрах какво се нахвърлихте на Танина??? Аз не прочетох тя да ви иска консултация или съвет за болестта на детето! Момичето влезе да сподели и веднага "специалистките" се цъкнаха. Мацки, прекалявате със съветите! Много компетентни, голямо чудо ей!  ooooh!
Hug

# 115
  • Бургас
 Heart Eyes

Мамче, къде се изгуби? Още ли нямаш нет на ...

# 116

Извинявай, но това изобщо не си беше споделяне, а търсене на мнение. След като толкова се е притеснила от температурата, да го е завела на лекар било то ДП-то или частен. И ние сме със сополи и температура, но не искам мнение нали? Не съм се притеснила още, като се притесня ще си го закарам детето на лекар, не да питам тука зелените сополи и Т от какво са, и кога ще минат. Това беше заривам томахавката.

# 117
Потенето наистина е добър знак. Само за висока Т и сополи не водя детето на лекар. Ако това състояние продължи след 3 дни, тогава. Ако много кашля я водя на слушалка. Всеки си познава детето и си го гледа като прецени. Peace

# 118
  • Burgas, Bulgaria
Нямам бе мила то 4удо,малкия е болен и за това сме в Изгрев през деня а и ще запо4вам работа та си вадя документи разни.
да минете през Карфур на 26 -ще има единствена по рода си винена инсталация за наливно вино което сами клиентите ще си наливат.Аз ще съм там  Mr. Green

# 119
  • UK
Нямам бе мила то 4удо,малкия е болен и за това сме в Изгрев през деня а и ще запо4вам работа та си вадя документи разни.
да минете през Карфур на 26 -ще има единствена по рода си винена инсталация за наливно вино което сами клиентите ще си наливат.Аз ще съм там  Mr. Green

Вече и аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт