Щъркели долитат, зюмбюли цъфтят, приказна БУРГАСка пролет благовестят

• 19 149
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas, Bulgaria
ОООО Колешке  Party

# 121
Здравейте и от мен.
Всичко при нас е наред. Митака е на половин ден и така каза , че е най добре и педиатърката - в това грипаво време.
А малката ми кукличка е вече 7,850 г на 9 месеца. Елегентна и с всеки ден все повече се разхубавява. Не че се хваля.

# 122
 Миме, ама виното френско ли ще е? hahaha

# 123
  • UK
Миме, ама виното френско ли ще е? hahaha

Ти пък много искаш  hahaha

# 124
  • Burgas, Bulgaria
Долнобанско  Blush  + 4 завода
ама ела да ти презентирам нещо хубаво  Party

# 125
 Мезенце ли? Laughing

# 126
  • Burgas, Bulgaria
ама знаеш тиии,лиси4ке
в тази връзка трябва ми сако и панталон ама не снобарски -идейка от къде да се сдобия с такива 4е нямам време да ходя.

# 127
Ей ме на и мен... Танина   нашето си се оказа грип... протичал с характерна темп 39 градуса...гърло сополи и прочие... оффф кафа вече от грипове и бацили...  времето си беше много хубаво навън, а аз сега ще му дремна, че вечерта мина на крак Sad

# 128
Въобще не съм искала да звучи като заяждане или да го обръщам на разправия - просто си казах мнението. За добро или за лошо съм от по-притеснителните майки и предпочитам да се консултирам със специалисти /тъй като аз определено не съм/. Друг е въпроса, че има и такива, които се чудят как да вземат повече пари от някъде и за това е важно да можеш да имаш доверие на лекаря. И го казвам с най-добри чувства!

Ние се наразхождахме днес. Времето наистина беше доста приятно. А за другага седмица гледам има шанс да стане истинска пролет!

# 129
  • Бургас
ама знаеш тиии,лиси4ке
в тази връзка трябва ми сако и панталон ама не снобарски -идейка от къде да се сдобия с такива 4е нямам време да ходя.

Мама21 /не мога да си обърна "езика" за М A R I Q Wink/  - идейки - Кенсол,Елизабет,Росита,Илтокони Peace Ще чакам и  аз едно скромно винце  ,за мен може и без мезенце Embarassed

# 130
 Ooo, Gal, stiga ve4e s tiq zelevi supi4ki! Laughing
 Mime, Adidasa 6te otvarq li na 26?

# 131
  • Бургас
Ти пък Джи как ме хвана пак в крачка  Crazy Копнея за едно винце вече.

# 132
  • у нас
ей, ще изпиете всичкото вино  Joy

Мама 21, само ти ли ще си на виното или ще има и друго момиче?

# 133
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
iveto i nedialka, благодаря ви за подкрепата   bouquet
Reni, да се видим утре, ако времето е добро? Simple Smile
Да ви попитам сега, щот мен какво ли друго да ме вълнува в този момент... Маминките с дечица, всички ли сте раждали тук в Бургас? Като новодошла в града, всички приказки и легенди за болницата и специалистите в нея... доста ме стряскат... вие какво ще ме посъветвате?   bouquet
И дали може някой да ме опъти за магазин Йори... само него не успях да го издиря  Crazy
Хубава вечер   bouquet

# 134
  • Бургас
Бен аз родих тук и нямам нито една забележка Peace
Без уговорки и без да дам дори 1стотинка Peace
Настрой се положително и мисли само за хубави неща-
Ти си на финала и нищо отрицателно няма да ти е от полза сега Hug
Ние ще стискаме палци всичко да мине по мед и масло fingerscrossed
Пожелавам ти раждане като моето-
в 13,15ч ме приеха
в 15,05ч родих Joy
нямам шев и кройка Laughing