Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
В темата се споделят забавни анекдоти за раждане, включително неподходящи реплики от лекари и акушерки, хумор в ситуации с клизми и други комични моменти. Участничките споделят истории за смешни реакции на болка, забавни взаимодействия с медицински специалисти и необичайни инциденти с членове на семейството в болницата. Формулярът съдържа множество хумористични истории от раждания, като например случаи на партньори, които се притесняват твърде много или правят неуместни коментари. Споделени са също смешни коментари от лекари и акушерки и забавни ситуации с други родилки в болницата.
-
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
В темата се споделят забавни коментари и реплики, които са възникнали по време на раждането. Някои от тях включват случаи, когато бъдещите майки са изпитвали неочаквани смешни коментари от лекари и акушерки, като например случаи на неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми. Също така има споделени случаи на забавни коментари и ситуации, които са възникнали по време на раждането, като например неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми.
-
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
-
Каква е историята зад нощниците на една от участничките?
-
Каква е историята с циганката и извънматочната бременност?

"Даже по време на първото раждане, като ме зашиха и ме поляха с някакъв разтвор, акушерката се извини, че ми е изцапала нощницата, а аз й казах съвсем сериозно: "Спокойно, тя е на прабаба ми!" и докторът, който ме ши, щеше да падне от смях."
Новобранките да се успокояваме

ръчкам го пак и му викам "Абе, човек, положението е сериозно, превивам се вече от болки, ше излиза". Той като се паникьоса, тръгна да ме облича и да ме носи ... Стигаме ние до болницата, аз с бойна стъпка влизам вътре, все едно ще я превземам, а няма да раждам, той след мен, като пиколо - с багажчето. Записват ме, излизаме, а лекарят се обръща към него - "Спокойно, ей ся ше пукнем балончето и всичко ще мине до обяд". Нашият паникьосан, чака отвън. Минах предродилна, тонове, бият ми епидуралната и аз - спокойна, весела, щастлива, ама няма достатъчно разкритие. Аз весела - не усещам окситоцина, щот' съм с упойчица и моля да ми дадат телефона, да звънна на мъжа ми - така и така тр да чакам, поне да не скучая. Звъня му и той "Миличко, ти си героиня, как е бебето, как си ти .... " една тирада, а аз не мога да го спра и да му обясня, че всъщност още нищо не съм направила .. и ме напуши един смях и започвам да се смея ... той млъква объркан, а в този момент вкарват второ момиче в предродилна, ама с някакви зверски болки и тя се дере като за последно ... Мъжът ми само казва с пресипнал глас "Е, това там, дето се дере не е ли бебето? ... "
млъкнах, а после се разсмях зверски - за тоя вариант не се бяхме сетили ...