Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
В темата се споделят забавни анекдоти за раждане, включително неподходящи реплики от лекари и акушерки, хумор в ситуации с клизми и други комични моменти. Участничките споделят истории за смешни реакции на болка, забавни взаимодействия с медицински специалисти и необичайни инциденти с членове на семейството в болницата. Формулярът съдържа множество хумористични истории от раждания, като например случаи на партньори, които се притесняват твърде много или правят неуместни коментари. Споделени са също смешни коментари от лекари и акушерки и забавни ситуации с други родилки в болницата.
-
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
В темата се споделят забавни коментари и реплики, които са възникнали по време на раждането. Някои от тях включват случаи, когато бъдещите майки са изпитвали неочаквани смешни коментари от лекари и акушерки, като например случаи на неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми. Също така има споделени случаи на забавни коментари и ситуации, които са възникнали по време на раждането, като например неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми.
-
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
-
Каква е историята зад нощниците на една от участничките?
-
Каква е историята с циганката и извънматочната бременност?
Пожелавам ти бързо възстановяване и много положителни емоции с бебчо.
Ама викам си - щом казва, я да си заспивам аз. Сигурно са подготвителни.
Будя се аз към 5 и нещо, ама наболва си вече, ставам, минавам за пореден път през ве це-то. Снощните черешки напират да излизат. Викам си спокойно - ей зат'ва те е боляло, лакомийо. Хубаво, ама тц. В 6 вече не издържам, яко ме наболява, но аз не губя дух, а вече решавам, да събудя трайно милото, че да ме кара. Почвам го аз:
Баща ми лети и купува 3 стека кърпички, чак се засегнах за такава дрисла ли ме имат, а то било за да си имам 

Ела да видиш, бе, тапата ми падна" Е, повярва, ама пък като се шашна...Аз събирам багажа, той жално "Имам ли време да ходя до тоалетната?"
Пуснах го, няма да го оставя да се оака от зор, я...Изчаках необходимите двайдсет минути, после и съответиня душ (чистник си е, а и имам подозрения, че се е бръснал, нищо, че не си признава
.
Аз със сак и с хавлия между краката, щото нали...

/ и дано намеря утеха при Вас, а след това дано да има какво да разкажа и аз! 
! Как така бе, аз умирам направо! И пак диалога с не напъвай, ще напъвам, ще се разкъсаш и т.н. Дойде лекаря, акушерката ме сряза, на третия напън бебо излезе. Аз обаче така бях заета да напъвам, че не бях разбрала, наех се да напъвам четвърти път и като си вдигнах глават видях, че бебето е вън. Жената в другата зала роди 2 минути лед мен. В един момент излязоха лекарите от секциото, дойде следобедната смяна лекари и лекаря от частната клиника там, та от нито един лекар, след дъжд качулка имаше четир, които не можеха да се разберат кой да ме зашие ( те и многото шевове, цели три).
. После със същата акушерка се базикахме, че в родилна зала на жените им казват да напъват, а на мен през повечето време са ми викали да не напъвам
-пак подменям бельото+превръзката!
!Аз казх 3
И споко, самото раждане не боли толкова, зорът е контракциите преди това, но щом природата го е създала, значи така трябва, това е естественият и най-добър начин, ако не се налага друго.