"Смешно" ли е раждането? - 1

• 209 888
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Явно и за това са противоречиви мненията. В поста си цитирам лекар, който каза точно това преди няколко дни на ден на отворените врати в една болница.
Нямам представа как е точно, а и не искам да задълбавам, аз не желая упойка, но като цяло наистина е хубаво да се знае защо и как действа.

# 676
Благодаря на всички споделили за ражданията си!!!  Hug  Някои от постовете ме успокояват, но има и такива, от които настръхвам.  След 5-6-7 седмици ще разкажа и аз как е минало при мен раждането, дано да е от смешните  Praynig Praynig Praynig

# 677
Извинявам се за спама  Embarassed Чакаме много смешни раждания  Hug

dinora1605 дано и ние с теб скоро да се похвалим  Wink

# 678
Момичета стискайте ми палци , днес следобед е големия ден . Искам да ви благодаря за веселите историйки , надявам се и аз да има с какво да се запиша . Hug  bouquet               

# 679
Момичета стискайте ми палци , днес следобед е големия ден . Искам да ви благодаря за веселите историйки , надявам се и аз да има с какво да се запиша . Hug  bouquet               

хайде всичко да е наред и скоро да се похвалиш.
Успех

# 680
Смешно е раждането след време. В момента на раждането и в близките няколко месеца след него "държи влага".  Simple Smile

# 681
Когато моята майка е била бременна с мен всички били сигурни и убедени(незнам как точно), че ще съм момче Simple Smile Дори баща ми ме е правил по някаква специална таблица  Crazy
Много искал момче човека при положение, че имам по-голяма сестра.
Когато съм се родила-ИЗНЕНАДА, дори майка ми трябвало да мисли женско име на момента, защото не била подготвена. Баба съобщила новината на сестра ми-6 годишна тогава :"Майче,честито имаш си сестричка", а нейния отговор: "АМИ ТАТКО???"    Joy

# 682
Ех, че весела темичка. Записвам се и аз тук и като всички мамчета се надявам след няколко месеца и аз да имам повод да разкажа тук за моето раждане  Peace

# 683
mimenceto123  и аз преди раждането се бях шашнала като теб - тотален ужас  ooooh! Хубавото е, че като му дойде времето /поне при мен беше така/ всичко ми изглеждаше толкова нереално, като в някакъв сън / даже очаквах да се появи примерно д-р Хаус  Joy/, че грам не ме беше страх, а за притеснение съвсем не съм се сещала. Абе шоу си е  Party Няма две мнения по въпроса  Wink

И аз очаквах да се появи доктор Хаус, защото акушерката приличаше на Къди.

# 684
Прекрасна темичка!!! Не мога да кажа, че на всички постове се смях, но ужасът ми като че мъъъъъничко понамаля... Въобще на всички родили мами медали трябва да раздават! Не ми е ясно аз какви ще ги върша като ми дойде момента (който е след десетина седмици). Още от сега отделям по поне час дневно в горещи молитви Praynig да има с какви куриози да ви се похваля:)

# 685
  • Пловдив
Lana_, успех ти желая, изобщо не е страшно  newsm10
Контракцийките поболяват повечко, иначе самото раждане не, ще видиш.
Мен ме боли повече от кърменето, отколкото от раждането ме болеше.

# 686
Мен ме боли повече от кърменето, отколкото от раждането ме болеше.
И мен така  Rolling Eyes

# 687
Една позната ми разправяше колко й било кеф да напъва по време на контракциите. Е, щом родилни напъни биха могли да бъдат приятни за някого, не ме учудва, че и раждането би могло да бъде смешно. При мен не беше така. Емоциите ми варираха от панически страх при влизане в залата и подготовката, през невероятно щастие още щом й чух гласа преди да ми я подадат, до летаргично спокойствие докато ме шиеха.

# 688
  • София
И аз да се запиша в любимата ми тема, сега след като вече имам опит  Wink Не, че ми беше много весело по време на секциото, нито след това в реанимацията, но ден по-късно мислено (заради шева) се хилех на акъла си по време на операцията - режат ме, хвърчи кръв и акушерките я бършат - от лицето ми, от техните дрехи, а аз чистница, гледам над мен едно табло и то изцапано с моята кръв и им соча: "и там има". Бебка се роди много голяма 4050 кг, а анестезиологът вика на мъжа ми: "следващия път по-пестеливо с материала". Едно от момичетата, с които бях в стаята, ползваше силиконови зърна, за да кърми сина си, а една акушерка подвиква към детенцето :"дъвчи, дъвчи - цял живот силиконови ще дъвчиш"  Laughing  
На всички, на които им предстои раждане, пожелавам поне малко смях да има  Laughing

# 689
Здравейте , първо да ви се похваля с моя юнак , роди се 4,350 кг и 55 см . При мен смешното беше като записвахме малкия, пред мен имаше едно ромче на 14 г  и я питат   Това първо дете ли е ?  , а тя отговаря   Да , другото е надалеч не е при мен това е първо !!! ние всички  #Crazy #Crazy #Crazy първата минута и после  hahaha Joy hahaha Joy А тя горката и тя се смее без да знае за какво. Laughing     

Общи условия

Активация на акаунт