Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои забавни или необичайни аспекти на раждането?
В темата се споделят забавни анекдоти за раждане, включително неподходящи реплики от лекари и акушерки, хумор в ситуации с клизми и други комични моменти. Участничките споделят истории за смешни реакции на болка, забавни взаимодействия с медицински специалисти и необичайни инциденти с членове на семейството в болницата. Формулярът съдържа множество хумористични истории от раждания, като например случаи на партньори, които се притесняват твърде много или правят неуместни коментари. Споделени са също смешни коментари от лекари и акушерки и забавни ситуации с други родилки в болницата.
-
Какви са някои от забавните коментари и реплики, споделени в темата?
В темата се споделят забавни коментари и реплики, които са възникнали по време на раждането. Някои от тях включват случаи, когато бъдещите майки са изпитвали неочаквани смешни коментари от лекари и акушерки, като например случаи на неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми. Също така има споделени случаи на забавни коментари и ситуации, които са възникнали по време на раждането, като например неподходящи реплики или забавни ситуации с клизми.
-
Какви са някои от забавните ситуации и преживявания, споделени в темата?
-
Каква е историята зад нощниците на една от участничките?
-
Каква е историята с циганката и извънматочната бременност?
Кой знае какво е видял и преживял, ама и те пък, да бяха наели жена...
Ние си имахме гащи,но превръзките бяха ултра,супер макси размер.Иначе на другия ден смених нощницата.То няма как да се опазиш-я кръв,я кърма....
Аз съм ужасно гнуслива и без да питам никого,за мен беше ясно,че ще си нося мои нощници, чаршафи, калъвка, чехли и т.н., както и за бебето. Никой не ми е правил спор в болницата.
Тогава за пръв път му обясних,че имам и бикини за мензес,които изглеждат еди-как-си и стоят закътани еди-къде -си и от тях да ми донесе
не знам. После имам снимки на носилката как ме карат на мъжо и родата да ми се любуват и съм с нощница, де.