Бебевалежът почна вече и всяка от АПРИЛките ще гушка скоро своето човече!

• 17 475
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
МНООООООООООГО СЛАДКИ БЕБЕШОЧКИ!!!!!!!!! Hug
Дааааааа  Heart Eyes ! И  едната  се  усмихва  на  една  от  снимките  Heart Eyes !

Момичета,кажете  някоя  бабина  рецепта  и  за  високо  кръвно  Praynig ! Пак  вдигам  кръвно  от  един  час  Tired  и  то  с  лекарства  Tired ...

# 76
Мамини златни душички Heart Eyes
Да са ти живи и здрави ,бетибо и браво на тебе ! bouquet

Асенце,прегръщам те и съм сигурна,че всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 77
Ася, стискам ти палци, бъди силна, всичко ще бъде наред!!! Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Бетибо, това е голямо постижение, което си направила, имайки предвид родните ни институции!!!!!!1 Peace
Много се радвам за вас с бебчетата Hug  bouquet

# 78
Keli_f, Мамочка, благодаря ви за съветите, и аз си мислех да го хвана ли с коланите(коша има такива), но по скоро ще си го пазя и тати ще кара леко и така  Hug

Betybo, много сладки малки слънчица си имаш   Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes  Да са ти живи и здрави!!!   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverРадвам се че си успяла да се пребориш със смотаната бюрокрация и да бъдеш близо до малките си шушулки  Hug

Ася,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 79
Betybo, много са ти сладки душичките!

# 80
  • Някъде там...
Бетибо, браво, че си се преборила!  Hug А Палечка и Малечка са невероятни бонбони!
Кафенце, аз само за чесън знам.  Embarassed Вери найс беше писала нещо за краката в топла вода помня, тя е спеца по рецепти за сваляне на кръвно.
За часа - с удоволствие, само да не го изненадам неприятно човека, че последно на 5 март ме изпрати да раждам вече и да се върна с количката.  Crazy Може да ми пишеш на лични от колко ти е часа, че аз в същия ден съм и на запис на тонове...  Rolling Eyes
Ася, стискам палци всичко да е наред с бебко!  Praynig
Ренка, според мен по-безопасно е да сложите бебето в столчето за кола. То е пригодено точно за това. А това, че е по-извито не мисля, че е проблем, даже позата е по-близка до ембрионалната. Все пак неслучайно го дават за възраст 0+. Ние мислим още след изписването да сложим нашите моми в столчетата.

# 81
rrivanova Да ти е жив и здрав и много много  да те радва и заедно с тати да имате прекрасен син,с който да се гордеете !
Betybo Толкова сладки и малки красиви мъничета да имаш ,че така ми идва да ги гушна ,оле прекрасни са ,нямам думи колко са мънички и невенни !

# 82
betybo, много са сладки шушулките Simple Smile
Да са ти живи и здрави и скоро да се гушкате у дома.
Поздравления за големия подвиг с БГ институциите:)

ОлаPeace Hug

# 83
betybo- много са сладки малките бебки  loveuuu Много да са ти здрави и щастливи.  bouquet
magdalena.savova - надявам се да не се сърдиш , нали  и аз чакам да си родя идеалния мъж Hug
Ася - много позитивни прегръдки Hug Hug Hug
Kafenceto  - не мога да ти помогна за съжаление, моето е обратния вариант.

# 84
Betybo, малките душички са разкошни!!!  Hug Поздравления за твоята упоритост и находчивост! А на тях - още мъничко кураж, да наддават бързо, за да ги гушкат мама и тате вкъщи!  Hug

За Ася ще стискаме всички палци!!!

Кафенце, внимавай с кръвното, мила! Да не вземеш да ме превариш много!   Hug Отпускам ти само 1-2 дена преднина, не повече!  Peace За жалост не мога да бъда полезна със съвет.... Sad

Олче, изключително полезна информация си дала с тези отвари!  newsm20

# 85
Kafenceto на мен ми помага лимон(2-3бр.че и повече),изцеден без захар,без нищо
другото,което майка ми току-що ми каза,като си разпънеш дланта натискаш силно меката част между палеца и показалеца,просто натискаш силно,и на двете ръце.над точка 6,не месото ами кожата(не можах да намеря точна снимка)
дано да ти подейства

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 22:19 от ани4ka

# 86
betybo- много са сладки малките бебки  loveuuu Много да са ти здрави и щастливи.  bouquet
magdalena.savova - надявам се да не се сърдиш , нали  и аз чакам да си родя идеалния мъж Hug
Ася - много позитивни прегръдки Hug Hug Hug
Kafenceto  - не мога да ти помогна за съжаление, моето е обратния вариант.

ммммм ни най-малко ,дори ме разсмя Simple Smile

# 87
Betybo, браво на теб, много се радвам че вече можеш да виждаш сладурките и че нещата се развиват добре!Чудесни новини!
А за малките красавици какво да кажа!Направо ми иде да гушна монитора! Heart EyesДа са ти живи и здрави!   bouquet
Дано с Ася всичко да бъде наред  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverМиличка,  lovekiss
Кафенце, мила, теб пък какво те прихвана изведнъж с това кръвно!?И аз не знам как може да го свалиш, и аз и всички в семейството ми сме с ниско, защо не пробваш с мента, глог и валериан на таблетки или само валериан, има и на капки.
Олче, мисля да си запазя тия рецепти, и аз като малка съм лекувана с бабини отвари и знам, че много помагат!Благодарим ти! Hug
renka79, ако имате място в колата, защо не вземеш и двата?Няма да ти натежат кой знае колко, пък и така на място ти самата ще прецениш кое е по- добро!Но аз мисля, че освен в столче за кола, е забранено да возиш дете в друго приспособление!Така че не рискувайте според мен, пък и не е чак такъв дълъг път Варна - Бургас, че кой знае колко да се мъчи бебето, ако е за позата!  Peace, все пак ти сама ще си прецениш най- добре! Grinning

# 88
Бетибо! Много се радвам ,че успя да се пребориш да видиш мъничките си!!! Много са сладки, а едната се усмихва!!!  Heart Eyes

Кафенце! Четеш ли на руски? Майка ми от няколко години събира различни рецепти за различни болежки, мога да те пратя на лични.  Peace

# 89
Здравейте момичета, на това му се викат добри новини  newsm44
Аз вчера писах, писах и накрая ми изчезна всичко  Tired
Та да се повторя:

Честита дъщеричка на Мария и честит син на rrivanova - да растат здрави и спокойни и много да радват мама и тате  newsm44 newsm51
Вече си имаме и мъж в отбора  Mr. Green

betybo  само така мила  Hug smile3501, ти си нашата гордост! Ох, ама и те какви са сладуранки и колко са оформенки. Май не се спират на едно място, а? Да са ви живи и здрави и скоро да сте си в къщи в комплект  Hug

ronilaz,wazse - стискам ви силно палци за утре , всичко да мине по вода и да си гушнете здравите бебчета  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Стискам палци на Ася, всичо с нея и бебчето да е наред и да приключи щастливо Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Kafenceto и на теб стискам палци да устискате безпрепядствено до 25 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ние днес бяхме на консултация. Тоновете са добри, шийката ми е скъсена и леко отворена, та и аз съм в готовност вече. Но според доки ще изчака още бебо, дано  Praynig, че термина ми е чак на 25,04. Засега продължавам с магнезия. Бебчо все още си е мъж   Mr. Green и доста е пораснал - 2777 гр., плацентата и водите са добре. Заел е добра предстартова позиция, но имало още накъде да се смъква. Това е от нас  Simple Smile
Лека вечер ви желая и леко раждане на тези, които са се засилили тази вечер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт