Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 324
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 440
Антония е със сини очи, не е с лещи.

# 1 441
  • Пловдив
Да,вчера.Сега е с права коса.Ще я видите-разлика няма Mr. Greenсамо мирише по-добре(да се надяваме)

# 1 442
  • софия
Защо смята, че не я оценяват в къщата?Може ли да разкажете подробно какво става  Embarassed
Някой роднина на някой от брадърите извън къщата бил говорил за нея. А тя била влязла още на следващият ден след като я са я избрали, не познавала никой, обсъждали я и т.н., но понеже каузата е благородна, а тя можело и да откаже да влезе и бла-бла-бла... ooooh! Като, че някой на сила я е карал и като (грубо казано) си е продала задника - какво очаква? Естествено, че ще я обсъждат  Tired
Тошко пак е с бира в ръка. Ако го видя без бира около него ще приема, че халюцинирам.

# 1 443
  • гр.София
 Когато така наречената Силвия не пусна детето при Тошко се изкефих,че ето-една майка е проявила разум,да държи детето си далеч от медиите,пък после ме разочарова. Кой знае как са я увещавали продуцентите.

# 1 444
  • София
Благодаря   bouquet

# 1 445
  • Пловдив
Браво!Разконспирирахме я,хич да не се опитва да се измъкне.Това да не й е родният град-баща й -баровец,всички й се кефят Sick

# 1 446
Абе, със сини очи е, имам колежка, която е от Пк и я познава Wink Изми косата, да ... да видим ся колко време няма да я мие ... а ако искат рейтинг, да я покажат гола под душа Wink

# 1 447
  • София
Косата й дали е нейна?Много ми харесва - дълга, гъста....де да бях и аз така

# 1 448
# 1 449
Всички момичета които са се явили на конкурса за Мис България са подписали договор  за влизане в къщата на ББ независимо кой го спечели.
Това миската го каза на Ивайла преди три дни.

# 1 450
  • София
ooooh! ooooh!Миската пак обсъжда с Гала как са я избрали, как в къщата не я оценяват. Уф! Миската има излъчване на рускиня. И тези прозрачно сини очи...
Това са лещи    Close
http://s5.tinypic.com/2u7vmkz.jpg

иначе очите и са кафеникаво - никакви   Whistling
И мен тая снимка ме беше заблудила преди, но има и други, отпеди конкурса, изглежда със сини очи.
Обаче, още като я видях за пръв път, реших, че е с лещи, много е оцъклена горката.

Какво се жалва на Гала, не разбрах? Нещо някой я е коментирал в къщата ли???

# 1 451
# 1 452
                       Антония каза, че има корекции на бюста, но не и силикон. Някаква нова технология уж, но не навлиза в подробности. И не спира да се пипа по косата - някакъв тик ли и е това? Голямо дърпане  ooooh!.

# 1 453
Сигурно се притеснява да не и паднат екстеншъните. Ама и те са естествени разбира се Mr. Green

# 1 454
  • Пловдив
Ей как се опитва да създава коалиции на базата на съжалението..направо полудявам.Опитва да ги настрои срещу Аня и Пипи.На всички ни стана ясно.Егати"благотворителката"

Общи условия

Активация на акаунт