Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 324
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 405
Прави кълбета от кеф , че не ти гледа грозната мутра в къщата.
Ти да не си дрогирана ма!? Да не мислиш, че съм и голям фен на тая, дето ми е на аватара или си толкова тъпа, та не вдяваш и не виждаш какво пише около него?  ooooh!
Из някои теми е направо сборище на побъркани! Що ти не пукнеш, а?
Явно не разбираш от майтап/както казва Тошко/Сигурно няма човек да мрази Масларова повече от мен. Теб си те харесвам- сори.....
ooooh! Thinking ooooh! ooooh! Crazy Embarassed
Хора, верно сте луди! Joy Joy Joy Егаси майтапа, дето първо се ядосах, преди да ми каже някой, че е майтап. Честно, не му личи много, че е такъв! Wink

# 406
а пък мен доста неща ме подразниха, ама ще замълча, че може да предизвикам някоя буря.
Не мога обаче да не споделя колко ми е антипатична Аня пенчева и колко ужасно "танцуваше" на сцената.
направо ми се  Sick не й отива нито на годините нито на "интелекта' с който постоянно парадира.
А всичките му там инсценирани гафове от сценаристие мисля че ми идват малко в повечко, но ще се гледа, кво да се прави
Мене пък Аня ме изкефи, и то- много.
Не са много хората ( изключая Лили Иванова),
които имат такъв дух на тези години. Евала!

# 407
Мен пък Аня много ме изкефи като каза, "Що така бе, чедо! Толкова пари за образование дадох за теб"
Сигурно е от някоя постановка, но си беше на място.  Joy
                       И на мен ми хареса първия път, но оттогава го повтори вече сума ти пъти, включително тази вечер, и вече ми прилича на миската с двете дипломи.

# 408
  • ЯМБОЛ
                  Неправилно смятате,Кушлуков ги умножаваше по 30 дни-до 3млн. ги докара. Laughing

# 409
Мен пък Аня много ме изкефи като каза, "Що така бе, чедо! Толкова пари за образование дадох за теб"
  Не е от постановка това.Пипи с отличие   е завършила образованието си в Англия-ДА -Аня прекали вече с това.На няколко пъти го споменава -дори   и във визитката си.Е няма начин и Сашо Диков да не   е дал своя принос.......ама всеки ден да споменава за инвистицията си в образованието на дъщеря си  Tired   Money  Naughty -вече прекалява!

# 410
Прави кълбета от кеф , че не ти гледа грозната мутра в къщата.
Ти да не си дрогирана ма!? Да не мислиш, че съм и голям фен на тая, дето ми е на аватара или си толкова тъпа, та не вдяваш и не виждаш какво пише около него?  ooooh!
Из някои теми е направо сборище на побъркани! Що ти не пукнеш, а?
Явно не разбираш от майтап/както казва Тошко/Сигурно няма човек да мрази Масларова повече от мен. Теб си те харесвам- сори.....
ooooh! Thinking ooooh! ooooh! Crazy Embarassed
Хора, верно сте луди! Joy Joy Joy Егаси майтапа, дето първо се ядосах, преди да ми каже някой, че е майтап. Честно, не му личи много, че е такъв! Wink

Само като и видя снимката и ми се повдига.Ти нямаш вина , но ако имаш дете инвалид и отношението на тази институция ръководена от нея , няма да ме упрекнеш предполагам.

# 411
                 Неправилно смятате,Кушлуков ги умножаваше по 30 дни-до 3млн. ги докара. Laughing
                     А, Кошлуков нема ги докара  Stop... Той сигурно така си брои и електората  Laughing. А дали включи билбордовете или сметките бяха без тях?

# 412
  • тъгата в мен
Цитат на: Милко Калайджийовица link=topic=381227.msg10573772#msg10573772
[/quote
Тя,Аня да те чуе ,че я слагаш на годинките на Лили...

# 413
  • София
Аня вече верно досади с това повтаряне на инвестицията в дъщеря си. А иначе на живо е много тиха и любезна, аз имам добри впечатления от нея.
Злауста, Масларовице, посмях се добре с вас, момичета!  Joy hahaha

# 414
  Не е от постановка това.Пипи с отличие   е завършила образованието си в Англия-ДА -Аня прекали вече с това.На няколко пъти го споменава -дори   и във визитката си.Е няма начин и Сашо Диков да не   е дал своя принос.......ама всеки ден да споменава за инвистицията си в образованието на дъщеря си  Tired   Money  Naughty -вече прекалява!

Малко я разбирам - че и ние започнахме с наште деца ...
(Дано поне да си оправдаят вложенията.) Явно много е изстрадала за тези средства.  Thinking

# 415
Цитат на: Милко Калайджийовица link=topic=381227.msg10573772#msg10573772
[/quote
Тя,Аня да те чуе ,че я слагаш годинките на Лили...
...е, гони я с всички сили, кво? Mr. Green Joy

# 416
Аня вече верно досади с това повтаряне на инвестицията в дъщеря си. А иначе на живо е много тиха и любезна, аз имам добри впечатления от нея.

Трябва всичко да се приема с усмивка .

# 417
Само като и видя снимката и ми се повдига.Ти нямаш вина , но ако имаш дете инвалид и отношението на тази институция ръководена от нея , няма да ме упрекнеш предполагам.
Никога и за нищо свързано с нея няма да те упрекна! Аз работя с деца. Имам сляпо дете в групата и дете без стъпала... Напълно съм наясно за какво говориш и съм на твоето мнение, но направо ме втресе, преди да те разбера! Сложно ми е понякога, извинете, но има странно изразяващи се хора тук.

Няма лошо! И аз си се посмях на себе си Laughing

Не ми хареса Аня! Изкуствена, изкуствена та чак противна. И много сбръчкана без грим бе! Досега все добре китосана е била явно. Както и другите, впрочем. Mr. Green

# 418
...в този ред на мисли...кога започва "Голямата уста"? newsm78

# 419
КАУЗА
1. дело, обща работа
2. причина

КЛАУЗА
1.член в договор
2.уговорка, уговорено

та сега, клауза или кауза  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт