Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 178
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 675
Точно преди да си говорят за голямата любов Гала и Кошлуков коментираха Мария Игнатова и как бившия и (не Петко, следващия), като разбрал че му кръшка и на къде отива работата пратил кошница с цветя бонбони и алкохол в студиото на Нова тв. с бележка до Рачков - ''ако и даваш по 30 000 лв, на месец и е твоя завинаги'' - Гала му каза - ''чух го това но май е слух'' и Кошлуков - ''неее, вярно е, познавам човекът''.

# 676
  • Бургас
Божидара дали не е в абстиненция-толкова неадекватна,то бива лигавене и правеж,но това нейното си е съвсем искрено поведение,не е поза.А Ивайла може и за това да я е взела-дано се отърве от проблема си,като е в изолация.
Но ние какво сме виновни,че да й слушаме бръщолевенията по телевизия...

# 677
Божидара да е абстиненция ли - че тя щеше да се гърчи на земята и да е неконтактна, по -скоро е абсолютна позьорка и комплексарка -опитва се да привлича внимание, като се прави на интересна, но по много странен начин. Наистина нещо не е в час.

# 678
Заинтригувахте ме с таз Божидарка  Laughing Laughing Laughing. Жалко, че не мога да ги гледам  Thinking

# 679
  • Пловдив
Аз не разбрах Гала сега излиза ли с някой,и на Емо приятелката коя е?Или не го казаха, newsm78или аз нещо се разсеях

# 680
Божидара си е такава и в живота. Абсолютно същата, нито е поза, нито пък проблем. Просто някои хора са по-различни от мен, вас, и т.н.

# 681
  • Варна
Аз пак не разбрах - като няма да има награда, ще гонят ли някого или ще останат до края пълен комплект  Rolling Eyes
И ако ще гонят, с номинации или как ще бъде ?

# 682
Божидара си е такава и в живота. Абсолютно същата, нито е поза, нито пък проблем. Просто някои хора са по-различни от мен, вас, и т.н.
                          Мда, мен ми е сладурка, щото съм същата. Даже на хлапенце ми рпилича понякога.
                          Емо каза за жена си (забравих името и)... Преди нея дори коте нямал - само една дървеница, но я убил - дори дървеници не могъл да отгледа. А сега има жена и детенце...

# 683
Кошлуков има бивша жена, която живее в щатите с дъщеря му, която вижда веднъж -два пъти годишно. Нали за това си говореха С Гала за голямата любов, че е много трудно тепърва да я срещнеш на 40, той каза, че много пъти се ''припознава'' в любовта, но после вижда че обектът не е истинският.

# 684
Аз пак не разбрах - като няма да има награда, ще гонят ли някого или ще останат до края пълен комплект  Rolling Eyes
И ако ще гонят, с номинации или как ще бъде ?

Ще гонят естествено.Ще има положителен вот. Накрая ще си остане един.Нищо че е без награда.

Спечелили още 5 бона сега от Стани богат.

# 685
Мария почти не се коментира  newsm78 странно...
Според мен нарочно не търси медийна изява.
На уше ще ви споделя, че иска по- бързо да излезе при семейството си  Whistling

# 686
  • София
Че тя и Гала иска ама н'ема

# 687
Аз не разбрах Гала сега излиза ли с някой,и на Емо приятелката коя е?Или не го казаха, newsm78или аз нещо се разсеях
В интервю преди да влезе в къщата Гала каза, че в живота й има нов мъж, но не иска да казва нищо повече.

# 688
миската се завила с дрехите в леглото

# 689
  • при моите деца .....
Момичета, шапка Ви свалям, ще се повторя, но при Вас е по-забавно! Следя Ви.

Общи условия

Активация на акаунт