Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 297
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 705
Не сте прави за Кристияна.

# 706
Ето го предаването с Ивайла. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?

И аз не съм много съгласна за сестрите. Може би накрая са били на по-лек режим, но първите години доста бой и мъчения са преживели.

# 707
  • Пловдив
 а тя с кои богаташи е имала връзка  newsm78
[/quote]
Вече писахме,но да повторя-Илия Павлов и Румен Вълка,за други нямам информация

# 708
Новата мисия е
много смотана
да им имам сценаристите Sick
16 от съквартирнтите ще правят каквото си правят в живота
има 2 ма прецакани
Ивайла и Румен те трябва да правят смешки

# 709
Бе,хора,миската изкъпа ли се newsm78Притеснявам се за нея,пропуснах днес някои моменти...косата й вече е станала като тиквена кора.Ох,колко ли е хубава след баня ooooh!
newsm62 Стига бе,хора... притеснява се .момичето да не и падне автобронзианта хахаха.. Плюс това е наясно колко хора чакат да и видят циците аджеба дали са силиконови или не  Thinking.. Абе не им е лесно ,все пак трябва да ти стиска да се изтъпаниш там, особено ,като знаеш какви "реки от помия" могат да те залеят ако стъпиш накриво нещо .. Мен лично Гала ми харесва много ,откровена е ,приятна ми е .. Най-ме дразни малък Тошко ,ама и той не е виновен,че е такъв - все пак може би всеки на негово място би се чувствал ,като центъра на вселената  Simple Smile Много е невъзпитан и груб . Подразни ме как нападна Румен Луканов,обиди го по най-просташкия начин .. абе личи си ,че е свикнал да е номер едно и само неговия глас да не чува ,няма никаква толерантност към другите.. Peace

# 710
Вече писахме,но да повторя-Илия Павлов и Румен Вълка,за други нямам информация
                    Неееее, за Мария пита.

# 711
Не гледате достатъчно.
Когато е снимала "Търси се" Ивайла е била сама.
Но снощи каза на новата миска, че има човек до себе си отскоро.След това Кошлуков се присъединим, говориха за Румен, каза че дълго време не е искала друг мъж да допусне до себе си, но скоро се е почувствала готова. И има такъв, но не й се говореше, каза че времето ще покаже всичко. Каза само, че повече не би била с мъж толкова богат, властен и т.н. като Румен, защото обича свободата си. Миката-травестит, пък я попита- Е що, тогава нямаше ли я? И Ивайла й обясни, че нормално когато е с някой, да има някакви спънки за определени неща, както и да се съобразява човек с другият.

А миската, си взима душ всеки ден. Но косата не си я измила. А циците няма да й ги видите, защото нямат камери в душ кабините и тоалетната.

# 712
Не знам доколко се вълнувате от рейтинги, но тъй като това е показателят за успех в тв бизнеса, с Вип Брадър Нова за първи път пребориха бТВ от две години насам. Мисля, че не е случайно.

# 713
  • София
В шоуто на Емо, гост е Мис България! Е, много е грозна!  Sick

# 714
Не знам доколко се вълнувате от рейтинги, но тъй като това е показателят за успех в тв бизнеса, с Вип Брадър Нова за първи път пребориха бТВ от две години насам. Мисля, че не е случайно.

Супер. Аз винаги съм предпочитала Нова, пред БТВ, без значение дали става дума за ББ, други риалити формати, предавания или каквото и да било.

# 715

В случая Емо сам си е гост и водещ.Пита си и си отговаря сам.

# 716
И не пропусна пак да каже, че е завършила МИО.
Ако случайно има някой, някъде останал, който не е разбрал.

# 717
  • София
Не се ли уморихте да я обиждате,че е грозна?
Грозна,хубава или кобила това е !Това е новата мис България 2009,пийте една студена вода слушайте Краси Аврамов и бройте до следващата година.

# 718
  • Плевен
Ау, на тая миска наглостта няма край!  Чухте ли какво говори с Емо, а дали той знае кои са баща й и майка й всъщност.

# 719
  Можела да стане и политик защото била завършила МИО,а това било вид дипломация. Била работила в Обл. администрация-Перник като експерт! След кОнкурс! Кога ли сколаса тоя крокозавър! Няма такъв тъпак!
  И пак намила за тия нейни образования!

Общи условия

Активация на акаунт