Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 302
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз до сега се въздържах от мнение дали е грозна или хубава.... Всъщност въздържам се от такива определения принципно за хората, но като се сетих какви симпатични момичета имаше на този кОнкурс, е незнам тази с какво точно е спечелила, като реално аз не видях кой я харесва всъщност!!!

# 721
Стасита, не, сега ни е паднало.като гледам нея това не я смущава ни най-малко.
марка- е на нея само лицето й е некрасиво, тялото й е добро. симпатичните момичета имаха хубави лица, но пък някои имаха кусури откъм фигури-дебели глезени,колена,пълни бедра. Не знам за тези конкурси тяло или лице се гледа повече Thinking Thinking

Вече се убеждавам, че в живота всичко е на дива амбиция, а не на способности...

# 722
Язък.....Не му дадоха на Емко да си зададе последният въпрос...Свършило времето. А имаше още няколко минути предаване от там след това. Имам чувството,че последният въпрос щеше да бъде за конкурса за Мис и за връзките, защото преди това тя каза,че е амбицирала България да гласува за нея.....

# 723
  • Пловдив
Ами нали баща й е някаква важна клечка в Перник,как няма да спечели конкурса за място в  Областната администрация.

# 724
Аз до сега се въздържах от мнение дали е грозна или хубава.... Всъщност въздържам се от такива определения принципно за хората, но като се сетих какви симпатични момичета имаше на този кОнкурс, е незнам тази с какво точно е спечелила, като реално аз не видях кой я харесва всъщност!!!
Реално никой не я харесва ooooh! То какво ли има да и харесваш на тази ooooh!

# 725
Ама бащата на миската е общински съветник в Перник а майка и е собственичка на местния вестник. После нека разказва за тестове и конкурси.

# 726
  • София
Ама бащата на миската е общински съветник в Перник а майка и е собственичка на местния вестник. После нека разказва за тестове и конкурси.
Явих се,бях най-красивата в Перник и спечелих теста Mr. Green
То нали теста беше за красота, а не за висшуто ми....................

# 727
С туй вишу и мен ме дразни много вече. А как се кокори Shocked

# 728
Миската е точно толкова интелигентна, колкото е и красива  ooooh!.
Дали някой ще заеме със статистика и да преброи колко пъти чухме за това виШу образование  #Crazy.
Внимателно я слушах, още по-внимателно я наблюдавах  Thinking .. тъпо парче е, ама толкова тъпо, та чак вдлъбнато  Stop. И хубост не открих  newsm78. Да не споменавам за обща култура, понятийна система, речник, лицеизраз, поза, мимики, жестове, адекватност на ситуацията ..и т.н.   Whistling
Обаче е хубаво, че си вярва момичето.. нека.... нема лошо  Twisted Evil. Пробивна е, няма спор, сигурно ще успее  hahaha Joy hahaha Joy
Сигурно нещо ново ви казах, ама  Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 729
  • Ботевград
ОСтави, ама наистина в къщата ВСИЧКИ я отбягват, как не се усеща...
1000000000000% е първата изхвърчала  Whistling

# 730
ОСтави, ама наистина в къщата ВСИЧКИ я отбягват, как не се усеща...
1000000000000% е първата изхвърчала  Whistling
                       Абе не се знае знае ли се. Щом ограничиха гласуването за мис и все пак тя спечели - не ми се мисли какво ще е на положителния вот.
                       Понеже повтарят по тв-то моменти от снощи, да си кажа, че за мен Софи пя най-добре... Като за истински концерт пя  Peace.
                       На мен поведението на Дачо ми е много близко до поведението на Ники Китаеца.

# 731
  • Плевен
Аз вече четвърти ден чакам Миската да си измие косата, ама не ooooh!
Май мисли да изкара до края с тая умопомрачителна прическа  Sick

# 732
  • София
Ще си измие косата, като почне да и се изправят "вафличките"!  Crazy

# 733
  • София
Аз вече четвърти ден чакам Миската да си измие косата, ама не ooooh!
Май мисли да изкара до края с тая умопомрачителна прическа   Sick
Естествено,ти знаеш ли колко трудно се правят тия "вафлички' с косата ми,а???
И кой ще ми ги направи отново в къщата,като всички ми завиждат,че съм красива!?

# 734
Естествено,ти знаеш ли колко трудно се правят тия "вафлички' с косата ми,а???...
                         Shocked Мислех, че ти е естествено такава  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт