Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 328
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 285
Хехееее Тошко с какъв мустак е!Симпатичен ще стане на хората!

# 286
Мече Пухче какво "боготвориме" ?
                       Не пише откъде си, но обикновено 'боготвориме' само в Сф  hahaha. Ще ти отговоря по-късно, отворила съм си чакрите изцяло към тв-то сега   Twisted Evil.

# 287
Какво трябва да се направи за да помогнат хората с каквото могат.Видяхте великолепната шесторка колко пари събра за дома в Могилино.Какво ни пречи да пуснем поне по един смс много ще ни удари по джоба сигурно.Никога няма да се оправим , ако мислим , че всичко е опорочено.Ако за нас зрителите нищо  благотворително, което се показва по телевизията не заслужава внимание не знам какво трябва да се измисли , за да ни се отворят сърцата.Докато сме скептици за всичко никога няма да живеем в нормална държава.Това разбира се си е мое мнение и аз лично ще пусна един смс.
Мила нямам нужда от подобно нещо за да ми се отвори сърцето.Хайде ,моля  ooooh!

# 288
Айде бе , гледайте шоу и се забавлявайте .Който иска да пуска смс-и , който не , да не го прави.
Ама стига вече сте философствали ,разпределяли приходите и търсили под вола теле .
Така ли? И що да не го правим? Ми аз си се забавлявам с наглостта им. Какво ти пречи, че я коментираме? Crossing Arms

# 289
Хехеее шоуууу!Милко,Софи и Устата велики!

# 290
  • при Arctic Monkeys
Милкоооо, ще ме убие този

# 291
Ай, много кръшно това Пипи:)

# 292
  • Варна
за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Това сериозно ли? Ако е така, това е подигравка с хората, а най-вече с каузите с които ще се заемат. Явно Михнева ще излезе съвсем права, нали спомена за фалша при благотворителността с рака на гърдата, то цялата ни държава е един фалш.  ooooh!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 55 нови отговора.  Crazy

# 293
  • София
Хехееее Тошко с какъв мустак е!Симпатичен ще стане на хората!
като на митинг ръкомаха Mr. Green

# 294
Не , не ми пречите ...дразните ме Joy

# 295
Какво ни пречи да пуснем поне по един смс много ще ни удари по джоба сигурно.Никога няма да се оправим , ако мислим , че всичко е опорочено.
На никого не са му в тежест лев и 20! Но как да повярвам? Убеди ме! След благотворителната седмица в "Стани богат" и Караджови, ще ти е доста трудно.

# 296
Какво трябва да се направи за да помогнат хората с каквото могат.Видяхте великолепната шесторка колко пари събра за дома в Могилино.Какво ни пречи да пуснем поне по един смс много ще ни удари по джоба сигурно.Никога няма да се оправим , ако мислим , че всичко е опорочено.Ако за нас зрителите нищо  благотворително, което се показва по телевизията не заслужава внимание не знам какво трябва да се измисли , за да ни се отворят сърцата.Докато сме скептици за всичко никога няма да живеем в нормална държава.Това разбира се си е мое мнение и аз лично ще пусна един смс.

Скептици сме само, когато очевидно ни лъжат, че се говори за благотворителност. Великолепната шесторка не плати на никой 1 стотинка. Казаха, че са си покрили разходите за декора, който беше взет от някакво предаване с рекламите, които са излъчвали. А тук говорим за хонорар от 1,5 милиона, за огормни средства, които вече са вложени в ултра луксозния декор на къщата и за куп пар, да хранят и поят тоя народ 2 месеца. Къде, кажи ми е благотворителността? Това е спекулация с добрите намерения на хората.

# 297
  • при Arctic Monkeys
как подскача Милко като петеле... кефи ме тоя образ.. Joy

# 298
Oф, само се записвам, после ще пиша. Загубих ума и дума, заклевам се.  Rolling Eyes

# 299
за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!
Това сериозно ли?

Така каза Нико Тупарев! Чакам някой да качи интервюто във Вибокса и ще ви го покажа!

Ох, тази Петя, наистина е много кръшна!  newsm68

Тошко: Всички фенове на Милко да гласуват, защото аз нямам фенове...а след тези 2 дни сигурно нямам и роднини"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт