Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 328
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 270
Вгади ми се от тия и тази показност и приказки за благотворителност Sick Sick Sick
Е, как ще зарибят последните остатъци от заблудени, добродушни и искренно добронамерени хора, които да мислят, че като си пращат левчетата, всичките ще идат при децата?

# 271
Михнева каза вчера--смирение и благотворителност без изтъкване
така правят истинските хора
съгласна съм с нея

другото е пошлост Naughty

Точно така  Peace
Толкова пари са прибрали,толкова много ще отидат за  издръжката им в къщата и за цялото това "благотворително" шоу  ooooh!...

....благотворителност.... Crossing Arms
нямам думи  Close

# 272
Офффф, време е да се пусне петиция "Подкрепете Божидара - Сложете климатик в къщата"  ooooh!
Аз междудругото не пускам смси! Сутринта продуцента каза, че общо за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Айде сега вие пускайте смси!  Rolling Eyes
Добре, де... Ами ако беше стандартния формат повече ли щеше да ви харесва. То е ясно, че тези хора вътре без хонорар няма да влезнат. Виждате от СМС-ите парите ще си отидат за благотворителност, а не в джоба на продуцента.
Аз не , че не разбирам какво имате предвид. Разбирам ви.. но вижте и др. страна на монетата.

Коя е другата страна?
Тази ,която ви написах вече.  ooooh! Можеше и ДА НЕ Е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН. Да си мушкат паричките в джобчетата и да не се даде стотинка.  

Ами те пак си ги мушкат в джобчетата. Мислиш, че пари ще стигнат до децата? Предполагам, че Министерство на труда ще даде пари (от моите и твои данъци), за да показват Масларова и колко е добра, та от тия пари може нещо да стигне и до някое дете.

# 273
 Cry  Искам си ревливия Миро, даже той е по-добре от тия ooooh!

# 274
Можеше и нищо да не се дава, а само да се прибира.
Дали ще видиш колко и на кого ще дадат?  Sunglasses
Ще се размажа от нетърпание да видя Масларова там тези дни. Излагацията да е 300% Mr. Green

# 275
Дано. Не знам със сигурност,няма откъде, но пък мога да се надявам.   bouquet

# 276
Мече Пухче какво "боготвориме" ?

# 277
Масларова е  Sick
такава наглост няма

# 278
Шоуто е страхотно, лично аз се забавлявам, но тази думичка "благотворителност" много ми вади очите!  Tired

Някои пишат, че нямало как да участват Випове без заплащане! Ами ОК, но защо не взеха символични пари - примерно две средни заплати за България! Защо по цял ден пият маркови уиските и муат като за последно!?

Една Анджелина Джоли, как може да иде и да роди в Намибия с цел да привлече вниманието на света към проблемите на тази страна, а нашите Випове... ох, не ми се коментира, че само се ядосвам!  Tired

Айде ред е на пиленцата!  Mr. Green

# 279
Айде бе , гледайте шоу и се забавлявайте .Който иска да пуска смс-и , който не , да не го прави.
Ама стига вече сте философствали ,разпределяли приходите и търсили под вола теле .

# 280
...Е то е ясно. Мисълта ми е ... за последно го казвам , че съм вече като папагал...  Crazy  и ставам досадна. Можеше и нищо да не се дава, а само да се прибира.
                        Можеше и нищо да не дадат, но и смс-и нямаше да получат. Последните Брадъри печелят с мнооооого малко смс-и, предимно от роднини. Криво да седим, право да си говорим...
                       Емил и той с мисленето си: ще направи 200 билборда, че хората да дадат пари. Ми пич, дай парите на децата, кво ми прайш билборди  Rolling Eyes.

# 281
Ще се размажа от нетърпание да видя Масларова там тези дни. Излагацията да е 300% Mr. Green

И аз това чакам. Само ми е интересно колко пари са дали да я включат.

# 282
Еххх, че сте черногледи ама Tired  ...

# 283
Какво трябва да се направи за да помогнат хората с каквото могат.Видяхте великолепната шесторка колко пари събра за дома в Могилино.Какво ни пречи да пуснем поне по един смс много ще ни удари по джоба сигурно.Никога няма да се оправим , ако мислим , че всичко е опорочено.Ако за нас зрителите нищо  благотворително, което се показва по телевизията не заслужава внимание не знам какво трябва да се измисли , за да ни се отворят сърцата.Докато сме скептици за всичко никога няма да живеем в нормална държава.Това разбира се си е мое мнение и аз лично ще пусна един смс.

# 284
  • София
е как да не фейна още един и за Милко - с'ръце ми не трае

Общи условия

Активация на акаунт