Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 356
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 240
от целия ББ
накрая Дачо ще излезе най-вип Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 241
Сладури са и пеят готино отборите.

# 242
То излиза така -  Аз съм ВИП и искам да помогна , що не платите ?
А, добър ден!

То е ясно, че тези хора вътре без хонорар няма да влезнат.
Щоооо!? Що да не влязат? Какво благотворят тогава? Обясни моля! Освен, че тепърва ще се излагат. Ма това не е благотворителност май Mr. Green

Не са толкова много заблудените вече! За толкова сезони на Брадъри, в които раздаваха пари на бивши наркомани, ревльовци-манипулатори, кукувици и то цели три на броя, и на Здравко, Здравко Здравко, няма толкова много откачени хора, да кълват на гола кука, дето се вика.

# 243
Офффф, време е да се пусне петиция "Подкрепете Божидара - Сложете климатик в къщата"  ooooh!
Аз междудругото не пускам смси! Сутринта продуцента каза, че общо за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Айде сега вие пускайте смси!  Rolling Eyes
Добре, де... Ами ако беше стандартния формат повече ли щеше да ви харесва. То е ясно, че тези хора вътре без хонорар няма да влезнат. Виждате от СМС-ите парите ще си отидат за благотворителност, а не в джоба на продуцента.
Аз не , че не разбирам какво имате предвид. Разбирам ви.. но вижте и др. страна на монетата.

Коя е другата страна?

# 244
Това на Тошко мина границата - (че е бил, на Тодоров ден в Либия. И то към Кристияна.)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
                      Напротив, чудничко и го каза  Peace. Кефи ме максимално тоя човек  Hug.

И к'во му беше "чудничкото" ?
Не понасям Кристияна , като чевек  , съжалвам за това което и се е случило , но тоя Тошко просто  #Crazy Като за кварталната кръчма забавен пиандочко , но като ВИП - айде нЕма нужда  !

# 245
Това на Тошко мина границата - (че е бил, на Тодоров ден в Либия. И то към Кристияна.)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
                      Напротив, чудничко и го каза  Peace. Кефи ме максимално тоя човек  Hug.

Какво чудничко й е казал, бе момиче!

Ти изобщо имаш ли нещо между ушите си!!! Sick

# 246
  • Плевен
Каузата им изобщо няма смисъл, не разбрахте ли!?
Правят цирк, който е просто жалък. "Звездите" ще излязат от тук насрани, както каза Маргото Михнева, а толкова пари, колкото ще дадат за хонорари и колкото са дали, за да обзаведат къщата, и храна и пиячка, на вечно ненаялите се и напилите са, да ги бяха дали за каузата, която развяват, щяха да помогнат 100 пъти повече.
Така е. Като почна шоуто се замислих как преди години бях чела една статия за среща на Г7, които се бяха събрали над 500 човека да решават проблемите на глада при децата в Африка. И като им бяха сметнали командировачните, виното и черния хайвер бяха изчислили, че парите ще стигнат за дарения поне за 15 години
 Shocked Та и сега така...
Все пак ще пусна някой смс за дечицата.

# 247
Щях да гласувам само, ако Здравко участваше!  Mr. Green

# 248
Офффф, време е да се пусне петиция "Подкрепете Божидара - Сложете климатик в къщата"  ooooh!
Аз междудругото не пускам смси! Сутринта продуцента каза, че общо за хонорари на Виповете са дадени 1,5млн лева!

Добре, де... Ами ако беше стандартния формат повече ли щеше да ви харесва. То е ясно, че тези хора вътре без хонорар няма да влезнат. Виждате от СМС-ите парите ще си отидат за благотворителност, а не в джоба на продуцента.
Аз не , че не разбирам какво имате предвид. Разбирам ви.. но вижте и др. страна на монетата.

Коя е другата страна?
Тази ,която ви написах вече.  ooooh! Можеше и ДА НЕ Е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН. Да си мушкат паричките в джобчетата и да не се даде стотинка.  

# 249
или Христина Joy Joy
Щях да гласувам само, ако Здравко участваше!  Mr. Green

# 250
И като им бяха сметнали командировачните, виното и черния хайвер бяха изчислили, че парите ще стигнат за дарения поне за 15 години
А, баш за това говоря!

Щях да гласувам само, ако Здравко участваше!  Mr. Green
О, като нищо ще го мушнат по някакъв повод или без повод. Има враме Joy

# 251
И като им бяха сметнали командировачните, виното и черния хайвер бяха изчислили, че парите ще стигнат за дарения поне за 15 години
А, баш за това говоря!
Тц. Нито единия нито др. не биха ме накарали да гласувам. Но за брат му на Здравко- Да.   Joy Joy Joy

# 252
Нещо съм погнусена от идеята на преаването Sick
Мислех си ,че са вътре без хонорари или поне те ще бъдат дарени .

# 253

Коя е другата страна?
Тази ,която ви написах вече.  ooooh! Можеше и ДА НЕ Е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН. Да си мушкат паричките в джобчетата и да не се даде стотинка.  
hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Да ама за мене чашата не е наполовина пълна   Whistling  Не мисля да им покривам разходите за алкохол и хонорар на " ВИПОВЕТЕ " и ако осатне за децата  Wink

# 254
Еееее тези и хореография имаха!  Joy

newsm68  newsm68  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт