Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 353
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 465
  • тъгата в мен
Кошлуков е пиян и не спира да се излага
Ами Кошли псува масларова, говорише нещо кофти и за момичето, дет беше при тях-онова което щяло да им покаже що е благотворителност.
Сори,ама нито е пиян,нито се излага..Това,че и аз я псувам не ме прави пияна,нито пък се излагам.

# 466
Госпожо, разбрахме се, аз като жена ви влизам в положението - обущата са важни! Нищо, че близнаците тази година ще ходят боси, вие гледайте да уредите спогодбите между нас и Куба за пенсионерите, които имат трудов стаж там.
Да! Даже ми поднесох те блестяща идея с това си изказване. Мисля догодина отличилите се пенсионери, преживели на зъби и нокти следващата зима, за награда да идат на почивка в Куба. С кораб. bowuu
Близнаци ли? Какви близнаци? newsm78
Ох, що не се пенсионирам догодина? Close
...искам и аз на спа- процедури с кубинци Crossing Arms

# 467
Саша ме засегна! Важна съм му била колкото миналия вторник! Tired newsm45 smile3511 smile3516 smile3515

Калайджийовица, казах които преживеят на зъби и нокти зимата! С пенсията от 112 лв, която ви се полага за всичките 63 години трудов стаж, вие сте една доста богата възрастна дама! За каква почивка-награда мечтаете!? Тя е за социално слабите пенсионери, не за мултимилионери-пенсионери като вас! Crossing Arms

# 468
свраче, за мен е сериозно подпийнал, мога и да греша Peace

Масловката, не страдай, сигурно миналият вторник му е бил  рожденият ден

# 469
  • Пловдив
Сърбина: " Не знам какво казах, но добре го казах". Това по повод, че са задружна и весела компания.

Божидара, и според мен не е "сама". Забелязах че има афенитет към целувките по врата.

А Масларова...естествено че няма да отиде да ги посети. Ние какво очакваме, да се изправи там и да занарежда мазно:"Мили хора, понеже аз и прилежащото ми Министерство не разбираме тъй сложния термин работа и по тази причина не можем да го усвоим както ни се ще. Пък вие пейте и играйте. И наслука."

Кой си признава публично, че не си е свършил задълженията!?

# 470
...Калайджийовица, казах които преживеят на зъби и нокти зимата! С пенсията от 112 лв, която ви се полага за всичките 63 години трудов стаж, вие сте една доста богата възрастна дама! За каква почивка-награда мечтаете!? Тя е за социално слабите пенсионери, не за мултимилионери-пенсионери като вас! Crossing Arms
Знаех си, че има уловка Crossing Arms
...Аз па шси поръчам кубинец от горещ телефон! Да! Crossing Arms

# 471
  • на пистата
  Не е от постановка това.Пипи с отличие   е завършила образованието си в Англия-ДА -Аня прекали вече с това.На няколко пъти го споменава -дори   и във визитката си.Е няма начин и Сашо Диков да не   е дал своя принос.......ама всеки ден да споменава за инвистицията си в образованието на дъщеря си  Tired   Money  Naughty -вече прекалява!
от къде ги е взела парите аня за да плаща Crossing Armsот спонсорите на сина си нали.

баси и виповете,баси и министрите,видя се колко им пука.то не бяха откази то не беше чудо,първо евгени,после мамалев,масларова....колко ли още ще се откажат

# 472
тези 32 страници от тази вечер ли са?Ашколсун !

# 473
...Аз па шси поръчам кубинец от горещ телефон! Да! Crossing Arms
Шъ си поръчъте вий, ама шъ ви спра пенсията! И без туй сте се уяла вече. Naughty

# 474
Ивайла току що сподели, че от скоро има мъж до себе си. Grinning Много се радвам за нея.

# 475
  • София
аха и аз ги гледам ( двете миски )  Laughing

# 476

Едната от която травестит  Sick

# 477
Супер ми е странно. колкото и да има кусури, има нещо много привлекателно и симпатично в Ивайла. Прилича ми на маймунка и пак ми е красива и сладка... newsm78

# 478
  • София

Едната от която травестит  Sick
но Кошлука яко се върти при миските

# 479
Супер ми е странно. колкото и да има кусури, има нещо много привлекателно и симпатично в Ивайла. Прилича ми на маймунка и пак ми е красива и сладка... newsm78
Виждала съм е на живо и е адски слаба, направо изглежда като болна, беше и  с един черен панталон по нея ooooh!, грозна картинка, да вземе да понапълнее малко, то това са си ходещи кокали направо. Иначе е харесвам, изглежда много миличка Whistling
За сестрата нямам коментар Crossing Arms, не е мой тип Wink

Общи условия

Активация на акаунт