Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 336
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 480
аха и аз ги гледам ( двете миски )  Laughing

Едната от която травестит  Sick
но Кошлука яко се върти при миските

Определено ,а това момиче новата мис е много простичка нямам думиии просто  ooooh!

# 481
  • София
аха и аз ги гледам ( двете миски )  Laughing

Едната от която травестит  Sick
но Кошлука яко се върти при миските

Определено ,а това момиче новата мис е много простичка нямам думиии просто  ooooh!

о не така  Naughty има виШо и то две

# 482
Тетинка, е то сега такава е модата. А колко е висока? Някак си изглежда по-дребна отколкото си представях.

Кошлуков и миските обсъждат Масларова и непоявяването й и както момичето с папките.

# 483
И три виШота да има си е доста простичка,не спря да обяснява как другите и били някакви си подгласнички  Whistling Да спомена и Божидара в това момиче има някаква лудост и с нейните чакри  Laughing ooooh!

# 484
  • София
Тетинка, е то сега такава е модата. А колко е висока? Някак си изглежда по-дребна отколкото си представях.

Кошлуков и миските обсъждат Масларова и непоявяването й и както момичето с папките.
да полегнал на краката на новата мис hahaha

# 485
  • София/Осло
Абе точно Гала я изпуснах, имате ли представа къде мога да видя виртуозното и изпълнение  Peace

# 486
Хора, има ли Нова+? Къде ги гледате в момента?
Нова+ я няма от нова година , госпожо! Вероятно гледат платено на сайта на ВБ или безплатно на сайта на Раги.
http://www.ragi.us/live

A kak се гледа на този сайт? Само с клик и чакаш да тръгне или и нещо друго? Защото на мен не ми зарежда , само черен екран виждам.

# 487
Спряха го мацко. Този дето го пуска сигурно си спря компа и си легна.

# 488
Абе точно Гала я изпуснах, имате ли представа къде мога да видя виртуозното и изпълнение  Peace
тя каза ,не изпя,1 изречение,ама сигурно го има във vboxa

# 489
  • София /Абсурдистан
Гала седеше като глътнала бастун  Mr. Green

# 490
Някой питаше за линк в YouTube. Това е каналът на Биг брадър, всеки ден качват предаванията - http://www.youtube.com/user/BigBrotherBulgaria.

# 491
До този момент от началото на шоуто всички жени в къщата са ми приятни и симпатични   .Дори и  Божидара с нейната тиха лудост , както и  позастаряващата  актриса , която очаквах , че трудно ще изтърпя, но за мое огромно учудване , все още издържам и дори не ме дразни толкова. А за капак на това и миската започва да ми харесва , чисто визуално обаче , за умствения потенциал се въздържам ....
Но от всички най-голяма и приятна изненада за мен се оказа Петя. Възхитена съм от това младо и интелигентно  момиче . Толкова енергия , чар и позитивизъм извират от това дете ... Надявам се да не ме разочарова .

# 492
# 493
Не е от най/високите, не повече от 1.70 / 1.75 най много. И що за мода, от краката идва кръста, дупе няма Rolling Eyes, не ,определено и трябва някое друго кило. Видях е в Будоар/Пл, танцуваше си, пийваше си...
Направи ми впечатление , че е много земна и както казах миличка, не като повечето надути звИзди.
И аз съм много приятно изненадана от Петя Дикова, определено Аня няма какво да се коси, колко пари е дала за обучението и, личи си че е възпитана и интелигентна млада дама.
Моля, ако някой знае къде мога да гледам началото от снощния епизод с Е. Минчев да пусне линк, точно тогава  сина ми реши че Рафаела от градината му казала, че има голяма коса и трябваше да подстригвам Rolling Eyes

# 494
снощи ми бяха много интересни вип-овете, засега съм подразнена само от пиянството на малък Тошко, Божидара продължава да ми е много интересна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт