Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 184
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 615
                     Знаеш ли, има поне едно нещо, в което Тодор може да ти бъде пример: опитай да говориш (за него) без да използваш обидни или нецензурни изрази. ГоворИ елегантно. И повече хора ще слушат думите ти  Peace.
                      Всъщност е съвсем случайна медицинска сестра.

# 616
Софи и Дачо бяха много сладки докато готвеха. Софи е много земна и непринудена не се прави на някакво величие. По между другото Кристияна защо не иска да й опита салатата?
Защото пости а вътре има бекон.

# 617
                  Дудинка,
                            снимките са ...уау     Joy       

# 618
Преди малко Гала излиза на двора...и ..казва на Кошлуков ,"Що не изпразним джакузито и  да затворим тоя пуяк вътре"....много хуманно и благородно към горкия пуьо Close
ясно е че ака навсякъде ,ама пък на него добре ли му е?

# 619
Мисля че това ще даде отговор на доста въпроси:

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2920

smile3555

# 620
                        Има проблеми с Къщата: някъде тече (здраво). Възмущават се от майсторите...
                        Кристияна и Аня вдяват някакъв конец, Кристияна се обърна и се изплю в стаята  Shocked.

# 621
Преди малко Гала излиза на двора...и ..казва на Кошлуков ,"Що не изпразним джакузито и  да затворим тоя пуяк вътре"....много хуманно и благородно към горкия пуьо Close
ясно е че ака навсякъде ,ама пък на него добре ли му е?
Тя Гала се опитва да създаде работа на тези от социалното министерство.Поне едно добро дело да извършат след като вчера г-жа Масларова абдикира от благородната  си кауза.Ми то пуьо душица клета да се повози и то милото на розов Майбах.

# 622
На Гала ако не и е "На кафе"-то кой ще я забележи? Толкова изкуствена и бозава, че...

# 623
Запис да ви следя,че нямам време да гледам.
Този Дачо възлюбения на Софчето ли е? newsm78

# 624
                       Масларова я оправдавам напълно - това е някакво си предаване, на което повечето хора нямат доверие да пуснат един смс, изпълнено е със скандали и простотии - тя като държавен служител няма място там. Напълно достатъчно е, че изрази някаква подкрепа. А те какво направиха? Скъсаха се да я плюят, наплюха и момичето, което е направило много повече от всички тях, взети заедно. Значи толкова им дреме за благотворителността изобщо.

# 625
Запис да ви следя,че нямам време да гледам.
Този Дачо възлюбения на Софчето ли е? newsm78

Мчи как....нейната лИбоф.

Аз лично СМС не пуснах снощи. По-натам ще видим.

# 626
  • София
Момичето още ли е там?

# 627
Тази Божидара един час се поти на пътеката, как не си смени дрехите след това?!

Аз смс-и не пращам освен на DMS, Българската Коледа и за някое дете в нужда. За такива реалити хич пари не давам. Луксозна къща, тонове алкохол, хонорари... на фона на това благотворителността някак си не ми се връзва.

# 628
  • София
Момичето още ли е там?

и аз това щях да питам, какво стана с девойката

# 629
Аз смс-и не пращам освен на DMS, Българската Коледа и за някое дете в нужда. За такива реалити хич пари не давам. Луксозна къща, тонове алкохол, хонорари... на фона на това благотворителността някак си не ми се връзва.
Да,има нещо сбъркано.

Общи условия

Активация на акаунт